Prima product en service

Prima product en goede instructie. Bij vragen goed te bereiken.

Super geregeld met de juiste informatie.

Hele goede service

PostNL had mijn bestelling retour gestuurd (verpakking beschadigd) maar na een telefoontje met Multiquartz werd mijn bestelling supersnel verzonden en had ik het de volgende dag. Top

snelle en correcte levering

Vakkundig

Bedankt voor de snelle verzending..heel erg fijn!

Goede service en bereikbaarheid

Goede service en bereikbaarheid. Vlotte verzending. Dank !

Meedenken met klant

Ongevraagd advies over te veel bestellen.

super service!!

Zeer snell reactie, zelfs nadat ik een verkeerde bestelling via de site had gedaan. Alles prima opgelost

Goede producten en fijne service

Goed product voor goede prijs. Wel vreemd dat voor twee zakken zand twee keer bezorgkosten wordt gerekend!

duidelijk instructie video, snelle levering, prima resultaat

duidelijk instructie video, snelle levering, prima resultaat

Meteen geanticipeerd toen de bestelling niet werd afgeleverd door vervoerder en meteen een nieuwe opgestuurd

Weer keurig geholpen en tevreden met het resultaat!

Ook in onze nieuwe woning weer gekozen voor een epoxy garagevloer. Dit keer vanwege de poreuze ondergrond de bouwhars gebruikt als primer. Zeer tevreden met resultaat, goed zelf te doen met de handig instructies.

mijn bestelling, ben ik zeer tevreden over en was snel geleverd

Goed product, behulpzaam en goede uitleg vanuit de shop.

Product werkt snel en gemakkelijk. Mooi resultaat. Met vragen kon ik via whatsapp terecht en werden snel en duidelijk beantwoord. Kortom zeer tevreden.

Behulpzaam met tips en uitleg.

Best vaak belde ik voor uitleg en tips. En steeds weer werd ik vriendelijk en geduldig van uitleg en advies voorzien. Goede ervaringen. De vloer moet ik nog gieten.

Goed product goede service

Prima product, Multiquartz transparant, zeer gebruiksvriendelijk en op water basis. Ik heb wel twee tips voor de website, een rekentool om de juiste meng verhouding uit te rekenen. En een duidelijke uitleg waarom het dragen van een haarnetje zo belangrijk is. Super product en bedrijf!

Ruime voorraad en goede service.

Ruime voorraad en goede service.

Uitstekend.

Een fijn bedrijf om zaken mee te doen. De materialen zijn snel in huis en bij vragen word u vriendelijk te woord gestaan. Deze klant is GROTE blij;)

Prima twee be puntjes

De handleiding is niet geheel duidelijk of ook niet geheel ja gemoed rustgevend verder jullie moeten echt stoppen met PostNL te gebruiken want dat is echt een vreselijke organisatie tweede keer dat ik gewoon twee dagen extra kwijt ben op mijn product omdat die luie postambtenaar het weigert gewoon af te geven

Deze zaak is geweldig!

Eerlijke mensen, weten wat ze doen. Weet waar hij t over heeft. Zal je altijd helpen. Echt een wereldzaak!

Snelle levering, goed advies.

Goed advies ontvangen, snelle levering! Prima service!.

Tevreden over product

Tevreden

Geen klachten. Alles is goed verlopen en goede klantenservice.

Had besteld maar wilde toch annuleren. Werd allemaal heel goed geregeld zonder poespas. Erg fijne service

Schoepenweg 42

8243PX Lelystad