80m2 doe-het-zelf, goed advies, fijne klant ervaring. Volg het protocol!
Super geholpen door Aran met verschillende issues die we tegenkwamen tijdens de verwerking. Ik zal hieronder enkele fouten en tips aangeven wat een ander wellicht kan helpen.
Uiteindelijk is mede door Multiquartz onze vloer super mooi geworden!!
Op onze egaline vloer heb ik heb de volgende producten gebruikt:
BHH epoxy primer/schraaplaag
PU decor kleurcoating (3 lagen > 1e kleur was niet naar onze zin)
PU mg mat transparant topcoating
Ik heb een hoop fouten gemaakt wat me een hoop schuurwerk en extra kosten heeft opgeleverd:
1) niet zeven van ieder product (dacht alleen te topcoat te moeten zeven na mengen). zeef alles met de meegeleverde zeefnetjes.
2) vloerverwarming helemaal uitzetten! bij mij was hij automatisch weer aan het opstoken geslagen waardoor het nat in nat werken niet goed gewerkt had (zichtbare rolbanen)
3) verdun je kleurcoating 5 a 6% met water om zichtbare rolbanen te voorkomen en betere vloeiing van het product te krijgen... de coating vloeit langer na waardoor eventuele rolbanen wegtrekken tijdens het drogen.
5) ik heb 1 kleurlaag gespoten ipv rollen met een flexio w950, maar dit werkt niet goed tenzij je heel goed weet wat je doet (schrale plekken zichtbaar)
4) rol met een brede rol na (50cm) je mag de rol niet 'horen' lopen door de coating.
5) loop op stompe spijkerschoenen door de coating
6) verdun je PU topcoat ook met 5% water en schrik niet als er rolbanen zichtbaar zijn, drogen helemaal netjes op.
Bel met deze mensen voor advies als je het even niet weet. Ze helpen je graag!!