Tot nu toe goede ervaring met multiquartz.

Wat een goede service

Ik heb zeer goede aquariumzand, van hele goede kwaliteit, je het zand niet meer te wassen, het kan zo je aquarium in prachtig mooi. Volgende koop ik mijn zand gewoon weer bij Multiquartz

prima service en producten

top!

Vloer met spoed kunnen verven dankzij Miltiquartz

Er goed geholpen door Aran met tips en adviezen. Complimenten.

Bestelling duurde langer dan gedacht en kleur kwam niet overeen met internet

Mijn bestelling duurde langer dan gedacht en het zand leek niet op de kleur van de website. De bezorging duurde een week. Nadat ik multiquartz gebeld had, bleek dat het bestelde aquariumzand niet op voorraad was en dat het daardoor langer duurt. Op zicht is dat geen probleem, maar het was fijn geweest als ik dit eerder had gehoord, in plaats van dat ik me maar afvroeg waar het bleef. Bij een belofte van snelle levering denk je aan enkele dagen, niet aan een week. Ook was het grind een stuk minder zwart dan op de foto, het was eerder grijs. Misschien een idee om op de website ook nog te zetten wat de kleur is in woorden, in plaats van in kleurcodes.

Zeer vriendelijk en deskundig

Langs geweest om bestelling op te halen. Zeer vriendelijk en deskundig te woord gestaan. Volgende bestelling zeker bij dit bedrijf.

Fijn bedrijf, goede adviezen

Zelf epoxy vloer gegoten. Goede adviezen van Aran gehad, vloer ziet er mooi uit. Helaas toch 2 lagen nodig gehad om mooi egaal te krijgen, maar ziet er nu goed uit.

Goed spul, kan niet retour.

Het pigment is goed. Het droogt helaas niet mooi op. Nat en droog is een wereld van verschil. Of dat door het pigment komt weet ik niet. Retour is helaas niet mogelijk. Let daar op bij bestellen. Ik heb de vloer in twee lagen gedaan waardoor ik 20 potjes over heb. Beetje zonde!

Netjes alles geleverd. Mooie produkten met een mooi eindresultaat.

De producten werden netjes op de afgesproken dag. Zelf de vloer gegoten. Goed verwerkbaar. De aangegeven verwerkingstijden kloppen goed. Hoe dichter je tegen de tijd komt, hoe lastiger het te verwerken wordt. Dus kwestie van flink doorwerken. Mooi eindresultaat, al zeg ik het zelf.

Snelle levering, goed product

snel en correct geleverd

Voor vragen goed bereikbaar en direct antwoord op praktische vragen

Netjes geholpen met super advies !!!

Netjes geholpen met super advies !!!

Product goed verpakt en snel geleverd Zeer tevreden

Zeer positief!

Kwalitatief hoge producten, veel keuze. Hele fijne communicatie, vriendelijk en duidelijk. Naar mijn mening beste prijs/kwaliteit verhouding, en ik heb heel veel uitgezocht. Snelle levering, geen vraag onbeantwoord met alle aandacht en geduld. Volgende keer weer Multiquartz! Bedankt Aran.

Super service en kwaliteit

Ervaring is in 1 woord geweldig

Top Service! Snelle levering en kwalitatief goede producten!

Er zou vermeld moeten worden wat de max. Verwerkingsthemperatuur is.

BIj mij was het te warm en ging het halfweg niet meer! Maar wel alles gemengd.

snelle service

snelle service

Snelle levering en prima product!

Mooi eindresultaat! Makkelijke verwerking door duidelijke beschrijving!

Snel en top

Snel, top en aardig personeel.

correcte levering prima materiaal

dakcoatingmateriaal goed aan te brengen ziet er prima uit.

Goede service en prima producten

Snelle bezorging, goede kwaliteit.

Zie onder

Snelle levering! Goed advies goede communicatie

Goed geadviseerd en product doet wat was beloofd

Via e-mail advies gevraagd, keurig en snel geholpen en geadviseerde product besteld. Vlot geleverd, heldere handleiding en doet precies wat werd geadverteerd.

Top! product

Eind resultaat is prachtig