Fantastisch product

Gebruik het voor schutting, houten buitentafel, schuur, ideaal product. Makkelijk aan te brengen, perfecte dekking.

Supervriendelijke en behulpzame helpdesk

Meerdere keren hebben wij contact gehad met Osmoshop over hoe het beste ons keukenblad en vloer te behandelen en onderhouden. Elke keer opnieuw werd er tijd voor ons genomen om ons alles fijn uit te leggen en meerdere keren hebben wij kleurmonsters besteld. Uiteindelijk hebben wij een bestelling gedaan voor producten voor een keukenblad, en die was ondanks Covid 19 binnen 24 uur geleverd. Kortom super service en super levering!! Over een paar weken gaan wij zeker ook de olie voor onze nieuwe vloer bij Osmoshop bestellen.

Osmoshop is goed berijkbaar per mail en telefoon, behulpzaam, afhaal mogelijkheid en niet duur

Ik was opzoek naar een goede buiten beits voor de schutting en de osmoshop was erg behulpzaam met het aanbevelen van het juiste producht. Met als gevolg dat de schutting er weer netjes bij staat.

Goed product, snel geleverd.

Even zoeken op internet, gevonden met als resultaat de titel van deze beoordeling

Prima sevice

De produkten zijn goed en worden snel geleverd.

Gewoon de beste producten!

En snel geleverd!

Top product die hardwax-olie!!

Ik vind schilderen altijd zo'n vervelende klus omdat het er nooit zo uit ziet zoals beloofd. Maar jullie hardwax-olie is zo'n fijn product om mee te werken. Ook het resultaat is zo naturel. Nauwelijks te zien dat het behandeld is.

Geweldige lak die mijn bar de laatste mooie uitstraling heeft gegeven !!

Raadt het iedereen aan !

Goed en deskundig geholpen

Wij hadden een vraag over onze vloer. Deze begon heel droog te worden dit kwam door een verkeerd onderhoudsmiddel. Na wat foto’s gestuurd te hebben van de vloer hebben we nu het juiste middel in huis. Onze vloer ziet er weer top uit we zijn erg tevreden. Mvg

Aanbod van kwaliteitsproducten, snel leverbaar en betrouwbaar betalen

Het aanbod van producten is goed omschreven in de shop. De backoffice voor het stellen van vragen is goed bereikbaar en is deskundig. De verf is van hoge kwaliteit en makkelijk te verwerken.

Oude kaptafel ziet er weer uit als nieuw

Voot het restaureren van mijn antieke kaptafel uit 1920 heb ik de Hardwax olie original gebruikt. Mijn kaptafel ziet er weer als nieuw uit, de kleur en het hout komen weer helemaal tot hun recht. De afwerking was goed aan te brengen en snel droog. Ik ben erg blij met het eindresultaat.

Makkelijk en snel

Gewoon, zoals het hoort

snel geholpen toen ik het had opgehaald

vriendelijk geholpen met af halen.

Geweldig resultaat

Na een ingrijpende verbouwing in mijn woonkamer hebben we onze teakmeubelen behandelt met Topoil/wax van de Osmo-shop. Licht afschuren, en met een zachte doek de olie 2x opgebracht. De volgende dag werd onze verwachting naar boven bij gesteld. Als nieuw staan de meubels te pronken in onze woonkamer, geweldig. Dankzij de Topoil/wax van Osmo, echt een aanrader.

De blanke hardwasolie geeft prachtig resultaat na vlotte ontvangst

Er was eerst een andere finish uitgeprobeerd die in twee lagen nog niet voldeed, Na wegschren, en toepassing hardwasolie meteen topresultaat voor de terras vlonders.

Heb mijn garage met Osmo behandelt. Ziet r goed uit. Alleen is de prijs wel hoog.

Osmo: prima webshop voor top producten.

Osmo wax zag ik eerst bij mijn zus thuis. Superfijn spul. Makkelijk te verwerken en professioneel resultaat. Ook de webshop is top. De webshop werkt prima, zowel op groot scherm als op je telefoon. De indeling is duidelijk: je ziet snel welk product past bij jouw project. Als je wilt, krijg je direct online advies. Snel, duidelijk en compleet. Alsof dat niet genoeg is, krijg je ook nog gratis samples in alle Osmo-kleuren. Deze zijn groot genoeg om ze ook echt goed uit te proberen. Je bestelling wordt goed verpakt en snel geleverd. Voor hout afwerking moet je gewoon bij Osmo zijn.

Geweldig!

OSMO werkt goed en snel, goede bescherming tegen vocht en vuil. Genoeg keuze aan kleuren. Kind kan de was doen

Dit topproduct maakt mijn vloer levendig.

Schoonmaken met plezier omdat je resultaat ziet.

Fijne dat de levering zo snel was en precies het goede product

Gebeld door OSMO shop om mijn bestelling nog beter te maken. Prima initiatief en daarna snel uitgevoerd

Heel goede service ontvangen vanuit Osmo Shop.

Ik heb vanit Osmo Shop heel goede service ontvangen. Geen vraag was te veel en behoefte om te helpen met het vinden van de juiste pads was er zeker. ZIj hebben zelfs een keer een paar pads bij ons op locatie afgeleverd. Verbazingwekkend en zeer dankbaar voor.

Topproducten en topservice

Mijn bestelling werd ondanks de drukte in verband met Corona snel en goed geleverd en ook de service en advies waren top!

Super goede service en producten

Super goede service van deze webshop. Ik had wat vragen over welk product ik het beste kon gebruiken en kreeg het advies om proef verpakkingen te bestellen. Hele goede service. Na de proef verpakking een volledige bestelling gedaan en deze was snel in huis ! Ik heb gekozen voor de osmo 420, echt een goed product.

Goed product.

Prima producten met juiste instructies op internet.

Goede en snelle reacties

Had zogenaamd wat problemen met de producten, maar dat lag geheel aan het feit dat de tafel al behandeld was met een ander product. Maar zodra ik om advies vroeg kreeg ik direct een deskundige reactie. Daar kunnen heel veel bedrijven een voorbeeld aannemen.

Schinkeldijkje 16 B

1432 CE Aalsmeer