Geweldig webshop!

Erg prettig en goede afhandeling !

geweldig product.

Als vrouw van 80 jaar onderhoud ik nog steeds zelf het huis en het parket, met de producten van Osmo gaat dit geweldig. Ik ben zeer tevreden.

Goede ervaring, snelle service en goede producten

Zeer tevreden, snelle levering en na een paar samples uiteindelijk de perfecte kleur kunnen kiezen. Zeker aan te raden!

Top product!

Gebruikt op mijn houten vloer. Ziet er mooier uit dan ooit en goed beschermd.

Nette en betrouwbare service en bovendien zeer snelle service.

Nette en betrouwbare service en bovendien zeer snelle service. Een mooie beits voor de houten vloeren besteld in de kleur Tobacco en de volgende dag in huis. We zijn zeer tevreden met het eindresultaat! Bedankt Osmo en tot de volgende bestelling!

Fantastische oneline shop

Heel fijn bestellen, keurig netjes vlug en correct. Top

Heel goed product

Service is uitstekend! Had een vraag over de hardwax olie en werd in de avond teruggebeld voor advies.

Goed product maar slechte informatie

Gisteren mijn Bankirai schuttingen behandeld met Bankirai terrasolie. Na 2 schuttingen 6.5 m2 zit er naar schatting nog net voldoende in het 0.75 l blik voor een halve schutting. Als ik dan lees dat je met 1 liter ca 24 m2 kunt doen dan wordt het wel een heel duur product omdat ik met een blik van 0.75 l niet verder kom dan ca 8m2.

Mooi product en geeft het gewenste resultaat

De olie beits is vergevingsgezind maw ook voor de doe-het-zelver een prima product met een mooi resultaat. Goede service en snelle levering en ook ideaal dat je achteraf mag betalen, kortom zeer tevreden.

Geweldig product

Geweldig product, snelle levering top

Gewoon goed

Duidelijke website, snelle service

Het was even uitzoeken wat ik precies wou, maar met de duidelijk productomschrijving is het een kwestie van lezen. Wat helemaal fijn is dat er duidelijke gebruiksaanwijzing staat beschreven in een stappenplan met een faq, waardoor je inhoudelijke antwoorden kan krijgen op je vragen. Dat heeft me over de streep gehaald om te bestellen.

Zeer klantvriendelijk en deskundig

Zo fijn als je bij een webshop bestelt en dan toch een zeer persoonlijk advies krijgt. Daar hoef je dus echt de deur niet voor uit. Zowel telefonisch als via WhatsApp (op ter illustratie van je probleem een paar foto's te sturen). Binnen 10 minuten advies en bestelling kunnen realiseren. Zo wil je het als klant geregeld hebben. Ik heb zelf een webshop in Balinese woonaccessoires (www.lovina-lifestyle.nl) en hanteer ook deze werkwijze. Fijn voor de klant en een voldaan gevoel voor jou als verkoper als je er weer een tevreden klant bij hebt.

zeer makkelijk te verwerken

Ik ben nieuw tuinmeubels aan het maken en hiervoor natuurlijke oliebeits gebruikt. Ik dus kan nog niets over de kwaliteit melden, maar als het deze net zo goed is als de hard wax wordt ik erg blij

Superfijne olie voor het keukenblad

Mooi olie voor het keukenblad. Goed en makkelijk verwerkbaar.

Prachtig product.

Correcte bezorging en mooi product . Mijn vloer glanst als nooit tevoren! Ik ben blij.

Top !

Top ! Gebruikte al jaren ander bekend merk. Mijn geoliede vloer werd wel doffer. Heb twee producten van Osmo-shop gekocht en .... mijn vloer wordt weer hoe langer hoe mooier !

Zeer goed product

Ik gebruik de producten vooral om meubelen, deuren, keukens en trappen afstemmen werken na het zandstralen. Het grote gamma zorgt ervoor dat er voor iedereen een goede keuze is.

Osmo TopOil

TopOil is een product dat erg makkelijk is aan te brengen en na de droogtijd een heel mooi resultaat geeft. Wij zijn erg tevreden met deze oil.

Geweldige producten!

Met Osmo heb ik precies dat gevonden wat ik zoek: makkelijk aan te brengen/toe te passen, kwalitatief en duurzaam. Top!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Prima product! Mooi hout

‘Proef’ blikje (0,125ltr) besteld om onze oude ietwat verdroogde balken in een stolpboerderij te verzorgen. Wow wat een effect. Mooi donker hout, zijdeglans. Osmo heeft meerdere glansgraden, van mat tot glans. Hout ziet er intenser uit. Staat hoed bij de pas geschilderde muren. Het product dringr diep in het hout, maar met dat gekke potje kon ik in één hele kamer twee lagen aanbrengen. Zuinig spul dus! Simpele conclusie. Een aanrader!

goede hulp, advies op maat

prettig advies via whatsapp, advies op maat.

super service

Chatsessie ideaal, wordt bijna direct gereageerd. Goed advies. Snel geleverd. Top bedrijf!

mooi product

Levertijd was alleen iets langer dan verwacht (vrijdag besteld dinsdag avond in huis)

Makkelijk, overzichtelijk en snel

Een makkelijke website. Duidelijk beschreven producten en links tussendoor voor eventuele extra benodigdheden. En verhouding prijs kwaliteit is helemaal top.

Schinkeldijkje 16 B

1432 CE Aalsmeer