goede en snelle afwikkeling

goed bedrijf

Snel en netjes geholpen

Waar ik met verschillende vragen zat, ben ik netjes geholpen. En een nette prijs. Kwaliteit kan ik nog niks over zeggen, komt as donderdag binnen... ga ervan uit dat het goed is. Vandaar de 5 sterren. Zeker aanbevolen

top service

goede service vriendelijke chauffeur

• Snelheid/levertijd

Mooi opbergsysteem voor kano in de schuur

Makkelijk en duidelijk te bestellen en een snelle levering. Simpel in elkaar te zetten, zeer stevig en de kano's zijn mooi en veilig opgeborgen in de schuur

• Snelheid/levertijd

Sterke verbeterring ervaren vergeleken met mijn vorige opdracht

Ik heb na een slechte ervaring 2 jaar geleden Magazijnplein toch nog een kans gegeven. Ik had nu een nieuw project en ik had beloofd dat ik ze nog een keer een kans zou geven. Verschillende offertes aangevraagd en Magazijnplein kwam als beste uit de bus. De communicatie ging veel beter. Nog een paar keer dat ik toch moest wachten op een antwoord. En de levering was volgens afgesproken tijd. De bouw vertraagde iets maar dat kwam door een moeilijke ondergrond. Al met al een forse verbetering met 2 jaar geleden. Toch nog een puntje van kritiek. Ik zou het goed vinden als er kritisch meegekeken wordt naar de opzet zoals voorgesteld. Kritische vragen stellen over de opzet en met ideeën komen hoe het eventueel ook zou kunnen. Ik wens het bedrijf verder veel succes.

Mooie producten; 3e bijbestelling in 6 maanden

Snel geleverd, goede afstemming bij levering

top !!!!

site perfect, snelle afhandeling van de bestelling en keurig verzonden

Ok

Ok

Top kwaliteit.

Top kwaliteit Tafel.

• Snelheid/levertijd

Goede service en duidelijke communicatie

Prima service, snelle levering en communicatie!

Super service, vriendelijk personeel

Netjes aan afspraak gehouden

Door transport schade ontstaan, binnen een week netjes nieuw geleverd

zeer snelle bezorging

de euronormkratten op 5dec besteld en 6 dec al bezorgt. super bedankt

Fijne samenwerking!

Er wordt snel gereageerd en er worden nette prijzen voor goed materiaal gegeven.

zeer goed kwaliteit

Stellingen van magazijnplein kan ik iedereen aanbevelen, zeer goed kwaliteit en wordt altijd snel geleverd.

Top !

Makkelijk zoeken en aangeven wat je nodig hebt. Dus aankruisen-betalen en het geheel keurig geleverd krijgen. Al met al-TOP

geweldig

Ziet er heel goed uit maar ik had er wel graag een tekening bij gehad hoe ik alles in elkaar moet plaatsen!!

Snel en goede service

Wij zitten een paar honderd meter verderop in de straat van het Magazijnplein en de stelling werd netjes bij ons afgeleverd, terwijl wij hadden aangevinkt dat we het kwamen halen. Goede extra service!

Goede spulenl

Mooie

Mooi en snel geleverd

Mooi en snel geleverd.

• Snelheid/levertijd

prima geen op en aanmerkingen gewoon zoals het hoort.

nvt

Snelle reactie en levering

2e hands palletstelling vrijdag gekocht, maandag al kunnen afhalen. Stelling ziet er netjes uit voor een 2e hands

Perfecte levering.

Mooie rekken en de back-order is ook in goede staat ontvangen.

Goede servica

Einsteinstraat 8

7601PR Almelo

Over Magazijnplein

Magazijnplein.nl B.V. richten ons op het optimaal inrichten van de magazijnen van onze klanten in voornamelijk Nederland, België en Duitsland. Ons magazijnteam in Almelo zorgt voor een groot deel van de leveringen van de bestelde materialen. We zijn een zeer hecht team van collega’s waar we vooral samen als één team de beste service willen leveren naar onze klant. Bij Magazijnplein.nl B.V. bent u aan het juiste adres voor alle soorten en maten magazijnstellingen, entresolvloeren, accessoires en intern transport. Magazijnplein is hierbij “Licensed Supplier” van Nedcon.We hebben altijd Nedcon stellingen op voorraad, zowel nieuwe Nedcon stellingen als voordelige gebruikte, en kunnen daardoor zeer snel leveren tegen zeer scherpe prijs!