snelle levering en goede kwaliteit. verpakken kan beter.

• Snelheid/levertijd

Vlug geleverd en duidelijke handleiding

Materialen zijn snel en compleet geleverd, en zelfs de montagehandleiding welke nagestuurd is was zeer duidelijk.

• Snelheid/levertijd

Super service met een passende oplossing

Er was een beschadiging door de transporteur helaas kan gebeuren, Magazijnplein heeft het goed opgelost, thanks voor de service en op naar de volgende bestelling. Volgende x 5 sterren.

• Snelheid/levertijd

Fijne communicatie en snel geleverd

Goed geholpen door Arnaud. Denkt met je mee en geeft advies. De stellingen zien er zeer goed uit en waren gemakkelijk in elkaar te zetten. Alles staat zeer stevig!

Kan niet beter

Stellingen (gebruikt) zien er prima uit. Bezorging perfect geregeld met kooiaap vanuit straat het mooi in de ontvangsthal gezet. Prima service.

• Snelheid/levertijd

Top snelle en accurate levering!

Professioneel!

Snelle levering. Prima materiaal

Scherpe prijs, prima materiaal, snel geleverd. Wat wil een mens nog meer?

goed geleverd mooi spul

alles goed geleverd. de spullen zien er goed en degelijk uit. alleen zou een montage omschrijving niet verkeerd zijn om erbij te leveren.

• Communicatie N.v.t.

super

Super mooie stellingen!

Prima levering

Misschien ook al zijn het 2 de hands stellingen, toch een kleine handleiding toevoegen. Mijn jongens kwamen er eerst niet uit.

Helemaal goed

Zelfs in het weekend mochten we bellen als we er niet uitkwamen. Echt fantastisch!!!

• Snelheid/levertijd

Hele slechte ervaring met dit bedrijf.

Voor bijna een ton aan materiaal besteld. Op basis van de beloofde snelle levertijd voor Magazijnplein gekozen. De 6 weken levertijd is ruim 3,5 maand geworden, met heel veel ergernis. Vertegenwoordiger is niet/slecht te bereiken. Ze hebben eigenlijk geen tijd voor je. Advies op het gebied van magazijninrichting is er niet of nauwelijks. Planning voor montage houden ze zich niet aan. Komen zomaar niet opdagen. Als ze beloven dat je teruggebeld wordt op een vraag, doen ze dat standaard niet. Van de 10 keer dat het gevraagd en beloofd is misschien 1 keer. Ze plaatsten bij ons een Nedcon-stelling. Daarvan is de kwaliteit wel goed. Die ervaring had ik al toen ik het rechtstreeks via Nedcon had besteld.

Goede service, snelle levering

Niet al het bestelde goed was op voorraad, maar snel geschakeld en meegedacht, vlotte levering.

• Snelheid/levertijd

Snelle service, kwaliteit is zeer goed.

• Snelheid/levertijd

Adequate uitvoering en goede communicatie zowel schriftelijk als telefonisch.

Adequate uitvoering en goede communicatie zowel schriftelijk als telefonisch.

• Snelheid/levertijd

Mn ervaring is prima. Snelle levering.

Niets te klagen

Prijs was prima, Kwaliteit was prima, Afhalen kon supersnel, personeel behulpzaam. niks te klagen...

• Snelheid/levertijd

Eenvoudig te bestellen via website en snelle volledige levering.

Eenvoudig te bestellen via website en snelle volledige levering.

Flexibel en klant gericht

Ik had een poot nodig die na wat uitzoeken niet aanwezig was. Men heeft er een gemaakt voor een normale prijs. Top service en goed geholpen.

snel geholpen

snel geholpen, maar de gewenste leverdatum niet gehaald. geen man overboord, maar dan niet zeggen voor 12 besteld volgende dag in huis. na telefonisch contact afgesproken dat de dag erop (vrijdag) niet haalbaar was maar de maandag wel. dit werd dus dinsdag (zonder tegenbericht). nogmaals, geen man overboord maar zou niet zo moeten gaan

Top geregeld

Alles snel en goed geregeld

Redelijk

De foto's op de website mogen veel duidelijker ik had iets besteld en door om duidelijke foto's haast ik verkeerde artikelen besteld

Goede prijs

Goede prijs en de stelling netjes bezorgd Maar deze had gezien het tweede hands Was wel iets beter schoongemaakt mogen Worden

• Snelheid/levertijd

Heel slecht, onmogelijk om de stelling in elkaar te zetten.

De stelling is zonder montagehandleiding niet in elkaar te zetten. Geen handleiding meegeleverd, niet op de site te vinden, noch elders op internet. Het mijzelf verwond, en het heef uren geduurd om de stelling in elkaar te krijgen. P.s. Ik heb meer dan 8000 uur kluservaring, dus daar ligt het niet aan

Einsteinstraat 8

7601PR Almelo

Over Magazijnplein

Magazijnplein.nl B.V. richten ons op het optimaal inrichten van de magazijnen van onze klanten in voornamelijk Nederland, België en Duitsland. Ons magazijnteam in Almelo zorgt voor een groot deel van de leveringen van de bestelde materialen. We zijn een zeer hecht team van collega’s waar we vooral samen als één team de beste service willen leveren naar onze klant. Bij Magazijnplein.nl B.V. bent u aan het juiste adres voor alle soorten en maten magazijnstellingen, entresolvloeren, accessoires en intern transport. Magazijnplein is hierbij “Licensed Supplier” van Nedcon.We hebben altijd Nedcon stellingen op voorraad, zowel nieuwe Nedcon stellingen als voordelige gebruikte, en kunnen daardoor zeer snel leveren tegen zeer scherpe prijs!