Hoge verzend kosten. Alles los in een doos geflikkerd en de doos kapot. Op klachten mail word niet gereageerd.
Dag Aart, We hebben uiteindelijk met elkaar kunnen concluderen dat tijdens het transport van de materialen niet op de gewenste manier zijn overgekomen. Hiervoor helaas onze excuses, we hopen dat jullie uiteindelijk wel tevreden zijn met de kwaliteit van de producten! We zouden bij de volgende bestelling ons willen bewijzen dat de kwaliteit van levering ook goed kan zijn :) Team Magazijnplein
Na bestellen snel ontvangen. Er was 1 staander verbogen. maar na het melden er van kregen we vlot antwoord en werd er een nieuwe gestuurd. super goede service. raad jullie aan
Bedrijfsnaam | Middelseeschilders |
Snel geleverd, prima producten, heldere communicatie.
Bedrijfsnaam | Horend Goed |
Op zoek naar een armstelling kwam ik bij dit bedrijf terecht via internet. Bestelling en levering ging snel en soepel.
Bedrijfsnaam | Eco Energy Projects BV |
Geen handleiding bij de stelling. En geen antwoord via de whatsapp als je hulp vraagt
Geachte heer Knokke, We hebben inmiddels, mede door uw opmerking, enkele goede handleidingen geschreven. Wij hopen dan ook bij toekomstige bestellingen aan uw wensen te kunnen voldoen. Team Magazijnplein
Prima ervaring met Magazijnplein, alleen kunnen de foto’s op de website wel wat beter zoals detailfoto’s van de producten.
Professioneel bedrijf dat afspraken nakomt. Duidelijke communicatie en vlotte levering. Kwalitatief materiaal.
Degelijk goed materiaal.
Aardig team, klant vriendelijk. Goede kwaliteit en snelle levering.
Bedrijfsnaam | Theater Sonnevanck |
telefonisch goed advies en ondersteuning m.b.t. plaatsen order via website
Bedrijfsnaam | O.S.M. International Services b.v. |
Perfect opvolging en service !
Bedrijfsnaam | Bonus Cibus bv |
snelle levering en degelijk materiaal
Bedrijfsnaam | Nick Proost NP |
Naar alle tevredenheid gegaan.
problemen worden direct opgelost, zelfs door de klant op te bellen .
Bedrijfsnaam | corry reynders |
problemen worden direct opgelost, zelfs door de klant op te bellen .
Bedrijfsnaam | corry reynders |
Ivm met aanwezig personeel hadden wij de volgende werkdag onze stellingen nodig. Om 13:30 een bestelling geplaatst volgende ochtend werd het om 09:00 geleverd. Top service tenminste een bedrijf wat met je mee wil denken. Heb je stellingen nodig? dan is Magazijnplein echt een aanrader!
Bedrijfsnaam | Voordeelstore.nl |
Goede service en aardige mensen.
Bedrijfsnaam | Theater sonnevanck |
We hadden per abuis een verkeerd artikel besteld. Dit werd na één telefoontje aangepast zonder meerkosten. Respect!
Bedrijfsnaam | Installatiebedrijf Mulder Sappemeer bv |
Duidelijke transportplanning, goede prijs en snel geleverd. Wij zijn fan;)
Bedrijfsnaam | Aquarium op Kantoor |
prima stelling in gebruikte staat
Bedrijfsnaam | dirk van duyn metaalbewerking |
Levering langer geduurd dan verwacht en beschadigd aangekomen
Bedrijfsnaam | Bonus Cibus bv |
Het contact was professioneel en de levering erg snel, echter heb ik niet helemaal het juiste ontvangen.! Maar..... dan toch weer snel hersteld en een dag later alsnog het goede geleverd. Jammer van de extra kosten voor het Magazijnplein, maar toch erg goed opgepakt door Arnaud.
Bedrijfsnaam | Blickle Wielen BV |
Bedrijfsnaam | Adhoc Daken |
stellingen zo goed als nieuw en compleet geleverd
Bedrijfsnaam | boerma onroerendgoed bv |
Legbordstellingen besteld, goede kwaliteit en goedkoper als elders. Echte aanrader!
Bedrijfsnaam | Kramer Bouw |
Einsteinstraat 8
7601PR Almelo
Magazijnplein.nl B.V. richten ons op het optimaal inrichten van de magazijnen van onze klanten in voornamelijk Nederland, België en Duitsland. Ons magazijnteam in Almelo zorgt voor een groot deel van de leveringen van de bestelde materialen. We zijn een zeer hecht team van collega’s waar we vooral samen als één team de beste service willen leveren naar onze klant. Bij Magazijnplein.nl B.V. bent u aan het juiste adres voor alle soorten en maten magazijnstellingen, entresolvloeren, accessoires en intern transport. Magazijnplein is hierbij “Licensed Supplier” van Nedcon.We hebben altijd Nedcon stellingen op voorraad, zowel nieuwe Nedcon stellingen als voordelige gebruikte, en kunnen daardoor zeer snel leveren tegen zeer scherpe prijs!