Snelle en gemakkelijke samenwerking.

Ik was opzoek naar een tas met ons logo erop. En ik vond snel wat ik zocht, na snelle service, voorbeeld en goede prijs was de keuze snel gemaakt. Ik ben blij met het product! Ik heb het gebruikt als kerstpakket, en dus tassen weggeven vol met wat lekkers! En kreeg leuke reacties! De kans is groot dat ik nog een keer wat bestel bij orangesmile. Hartelijk bedankt!

Superfijne service en leuk product

N.a.v. mijn aanvraag kreeg ik direct respons, fijne afstemming en meedenkend.

Top Service!

Ieder jaar probeer ik origineel te zijn met mijn relatiegeschenken. Zo heb ik een keer doppers met mijn logo, sokken met kleine kiesjes en mijn praktijknaam en tasjes met eigen slogan uitgedeeld. Dit jaar vloog zo hard voorbij dat ik mij vergist had in de tijd die ik nog dacht te hebben. Bij veel bedrijven was niet veel meer mogelijk en ik raakte wat gestrest bij het idee van het geven van een flesje wijn. Totdat ik OrangeSmile tegenkwam! Ik zag de thermosbeker die mij leuk leek en ik diende een verzoek voor het maken van een offerte in. Hierna werd ik gebeld om de punten op de i te zetten en er werd gekozen voor een gegraveerd exemplaar. De bekers zijn op de dag van afspraak geleverd en ik heb weer super leuke reacties gekregen! OrangeSmile, in 2025 meld ik mij weer, maar dan wat weekjes eerder! Nogmaals bedankt voor de super service!

Goede service en denken mee

Gewoon goed

Vriendelijke service

Goede service, vriendelijk klantencontact. Echter kwamen de brooddozen beschadigd toe. Overal zaten krassen en vegen op die niet af te wassen waren.

Prettige en behulpzame communicatie, snelle en goede levering

De communicatie met de medewerkers was snel, professioneel en volledig. Ze denken fijn mee! De levering was ook sneller dan verwacht en heel netjes!

Snelle reactie én snelle levering

Zelfs vlak voor kerst kreeg ik mijn bestelling ruim voor de aangegeven leveringstijd(twee weken na goedkeuring drukproef) wat een hele geruststelling was. Het geleverde product was precies wat ik besteld had en een mooie drukkwaliteit.

Snel geleverd !!

Een hele goede ervaring , snel geleverd !

Onze redders in nood

Wij zaten al sinds oktober in een offerte traject met een partij over onze kerstpakketten, die uiteindelijk in de eerste week van december liet weten, dat hij de goederen niet kon leveren. Enorme stress dus! Maar daar was Robbert van OrangeSmile. Onze redder in nood. Onze wensen doorgegeven en de volgende dag was de proefdruk in huis. Binnen een week hadden we zowel de koelboxen als de thermosflessen bedrukt en wel in huis. Jullie hebben onze kerst gered jongens :) Nogmaals dank voor jullie hulp!

Goede kwaliteit met een duidelijke communicatie en een super klantvriendelijkheid.

Voor ons afdeling hebben we een groot order slippers besteld voor aan iedereen te geven. Tijdens het proces hebben we telkens snelle goede communicatie gehad, en is telkens elke stap goed besproken als uitgevoerd geweest, dankzij de goede samenwerking tussen ons en OrangeSmile.

Super snelle levering

Sneller geleverd dan vermeld op site

Snel handelen, eenvoudige communicatie en een mooi product

Als marketeers zijn we vaak kritisch en gedetailleerd op ons eindproduct. Ondanks ons vele schakelen werden we goed geholpen en zijn we super tevreden met het eindresultaat. Bedankt Robbert voor je hulp.

Super service!

Ik had per abuis een verkeerd aantal besteld. Ik werd netjes gebeld door OrangeSmile of de bestelling wel goed was. Super service! De uiteindelijke bestelling met drukwerk zag er super gaaf uit en de bezorging via Track en Trace DPD was ook top!

Top geregeld

Goed contact (met Luc), goed geholpen en snel en netjes geleverd. Zeer tevreden!

Duidelijke communicatie en snel geleverd

We hebben inmiddels 2x zakelijk besteld bij Orangesmile. Ik waardeer hun duidelijke communicatie. Producten zijn naar tevredenheid snel geleverd

Meedenkend, professioneel en snelle service. Top!

Leuk product maar gedoe met proeven

De sleutelhanger is heel leuk geworden maar het was wel een gedoe om eruit te komen met de drukproeven, er was veel voor nodig. En ik werd niet per se heel vriendelijk te woord gestaan.

Makkelijk bestelproces, goede communicatie, snelle levering en mooi product geworden.

Snelle reactie+offerte. Fijne samenwerking,duidelijke communicatie

Echt toppie!

Elke keer weer een goede ervaring! Vriendelijke en snelle communicatie welke altijd top verloopt. Verzoeken of vragen worden snel behandeld en de producten zijn super. Veel mogelijkheden om alles naar wens te maken. Erg tevreden met OrangeSmile.

Tuut tuut, dat is snel!

Vriendelijk contact en een hoge reactiesnelheid. Ook de producten die ze leveren zien er keurig uit. Kwaliteit van de bedrukking is op verschillende artikelen telkens weer heel netjes.

Fijn bedrijf

Vanaf het eerste contact werd ik professioneel en vriendelijk geholpen. Ze nemen echt de tijd om wensen te begrijpen en geven toelichting en advies over de materialen. Snelle service en de ontwerpen zagen er top uit. Ook de levering was sneller dan verwacht

Topservice en geweldige relatiegeschenken

Er is goed naar mijn wensen geluisterd en het hele proces verliep soepel. Snelle levering, duidelijke communicatie. Super mooie en kwalitatief goede koptelefoons ontvangen.

Na veel gedoe met UPS toch top communicatie en opgelost

De communicatie loopt vlot en klantvriendelijk. Helaas waren de pakketten kwijt bij UPS en ook hierover was de communicatie heel nauw en prettig. Uiteindelijk zijn de pakketten gevonden en is alle goed afgerond. Dankjewel voor de fijne service

Snelle en goede service!

De parkeerschijven met logo waren binnen no-time besteld en geleverd. Het was een makkelijk en snel proces, voor een goede prijs. Zeker een aanrader!

Fellenoord 41

5612AA Eindhoven

Over OrangeSmile

OrangeSmile is een online groothandel van promotieartikelen en relatiegeschenken zoals bedrukte tassen, drinkwaren, paraplu's en gadgets. Het zeer uitgebreide assortiment biedt de laagste prijzen en snelle levertijden.