Goede klantenservice en snelle levering

Wij zochten een bepaalde rugzak die bij andere leveranciers was uitverkocht. OrangeSmile heeft direct voor mij nagekeken wat zij nog aan aantallen op voorraad hadden waarna ik meteen kon bestellen. De rugzakken met logo opdruk zien er goed uit en hadden we supersnel binnen.

Snelle en duidelijke communicatie en levering

Na het opvragen van een digitaal voorbeeld en offerte dacht Martijn van OrangeSmile goed mee in de mogelijkheden, wat geresulteerd heeft in een leuk en kwalitatief relatiegeschenk voor onze klanten!

Goeie opvolging

Ging snel, efficient, fijn contact. Ook tevreden over de bestelde producten. Ziet er uit zoals we afgesproken hadden. Dikke merci, Valérei

top

werd snel geholpen, alle producten zijn in orde, raad het iedereen aan

Correcte levering

Goed geholpen en correcte aflevering.

Snelle service en mooie product zijn er erg blij mee

Netjes en volgens afspraak

Alles super snel en volgens de afspraak geleverd.

Luc bij OrangeSmile is een kanjer!

Mijn contact met Luc bij OrangeSmile loopt als een trein, snel, goede prijzen, top!

Snel bestelproces, lage prijzen, zeer klantvriendelijk!

Wij hebben via OrangeSmile bedrukte mokken als relatiegeschenk besteld. Dit proces verliep heel soepel. De prijzen zijn goed, het bestelproces verloopt vlot en de ondersteuning van hun team is snel en vriendelijk.

goede ervaring

Nette en duidelijke website, gemakkelijk te bestellen, snelle reactie per mail terug met een drukproef. Goed overleg wanneer nodig. En snelle levering.

Product zoals omschreven en snelle levering

Prima levering en partij om mee samen te werken.

De phone cords zijn heel mooie

goede ervaring, zeer snel met reageren, komen afspraken na.

Snel met reageren en niet moeilijk doen, ondanks een aantal wijzigingen van mijn kant. Levering netjes verzorgd én op tijd!

heel vlot !

gemakkelijk bestellen - correcte info - vlug antwoord op mails - en product zoals het hoort TOP

Goed en snel

Op de website was het heel eenvoudig zoeken naar de artikelen die ik wilde bestellen. De prijzen waren zeer scherp. Tijdens het bestellen van één van de producten was het voor mij lastig om het logo op de juiste manier aan te leveren, de hulp daarbij was uitstekend. De levering nog veel sneller dan de levertijd die in eerste instantie werd afgegeven. Van beide producten was de kwaliteit fantastisch. Kortom: een perfecte ervaring!

Fijne communicatie

Mooie bamboe badges. Fijne communicatie met Martijn.

Prima service, afspraken nagekomen

Items waren (400 st) met de verkeerde kleur geleverd netjes terug genomen en juiste op tijd geleverd. Bedankt Martijn

Vriendelijke en snelle service

Ik heb er nu meerdere producten gekocht tegen een goede prijs/kwaliteits verhouding. Snel en kundig antwoord op vragen

snel en vakkundig

Heel goede ervaring met OrangeSmile en contactpersoon Martijn. Hij denkt mee en zorgt ervoor dat snel kan worden doorgeschakeld.

Lekker appels en bananen en prima geprint

Op tijd geleverd, de rode appels smaakten prima, ook na 6 dagen. Achteraf een betaallink gekregen. Alles is prima gegaan.

Very efficient

They give good recommendations and are always fast in replying. Whole process is safe and easy, there is variety of price and quality levels and delivery deadlines are fast.

Goed meegedacht en snelle service

Nadat mijn eerste idee niet leverbaar bleek, werd er goed meegedacht over een andere oplossing en hebben we nu een mooi alternatief gevonden.

Heel tevreden!

Wij hebben rolletjes pepermunt laten bedrukken. Goede afstemming betreft de drukproeven. Het resultaat is zeer goed!

Makkelijk bestellen, goede service en snel in huis

Het bestelproces vond ik erg makkelijk en het aanleveren van ons logo verliep ook goed. Het enige wat jammer is, is dat je na je bestelling niet zo goed kan volgen wat de order status is en wat de verwachte levertijd is. Ik ging uit van 10 werkdagen maar was blij verrast dat ik mijn mijn bestelling 2 dagen eerder kreeg.

Al meerdere keren promotieartikelen besteld, erg tevreden

Ik heb meerdere keren promotie artikelen besteld en ben erg tervreden over de kwaliteit, het assortiment en het contact.

Fellenoord 41

5612AA Eindhoven

Over OrangeSmile

OrangeSmile is een online groothandel van promotieartikelen en relatiegeschenken zoals bedrukte tassen, drinkwaren, paraplu's en gadgets. Het zeer uitgebreide assortiment biedt de laagste prijzen en snelle levertijden.