Snelle en hele vriendelijke service

Niets aan toe te voegen :-)

Super service!

Snelle reactie op mails en vragen. Snel schakelen, denke mee en binnen no time alle bestelde spullen in huis. Top service.

Goede snelle service

Omdat we op zeer korte termijn een flinke hoeveelheid pennen nodig hadden bij OrangeSmile een eerste bestelling gedaan. Hele snelle levering, digitale proefdruk kwam de volgende dag gelijk binnen en de bedrukte pennen zijn binnen 5 werkdagen netjes afgeleverd op locatie. Erg fijn. Het enige advies dat ik OrangeSmile zou willen meegeven is om de bewerking iets eenduidiger en duidelijker te maken, waar het bij de een met graden wordt aangeduid wordt het bij een ander Barrel right handed genoemd en bij weer een ander staat er Houder Links van de clip. Ook zou het misschien al prettig zijn om op voorhand te weten wat de verschillende bewerkingen kosten, nu moest ik bij ieder product de verschillende drukvormen aanklikken om de prijs te zien en dit varieerde nogal per pen.

Een relatie geschenk als kadootje voor mijzelf

Ik wilde het succes van mijn eigen bedrijf vieren met het aanschaffen van een relatie geschenk. Voor mijn relaties natuurlijk. Maar ik wilde er zelf ook blij van worden. Omdat je bij OrangeSmile een preview op de mail krijgt was mijn beslissing gemakkelijker. Het gaat immers toch om serieus geld. De online begeleiding was persoonlijk van toon, zakelijk in documenten en lekker accuraat.

Goed geholpen en snelle service

OrangeSmile heeft mij een mail gestuurd met foto zoals de paraplu met eigen print eruit zou komen te zien. In het echt zien ze er precies zo uit, heel blij mee! Mooie kleur, print en de kwaliteit van de paraplu is prima voor de prijs.

Super snelle service

Heel goed geholpen, snel antwoord op mijn vragen en het product werd super snel geleverd en helemaal naar wens :)

goede service en producten

Goede ervaring met OrangeSmile. Snelle levering volgens afspraak. Vlotte communicatie met de customer service. Producten van goede kwaliteit en logo's mooi opgedrukt. Zeker voor herhaling vatbaar.

Hele goede ervaring

Prima ervaring Mijn vraag werd direct beantwoord Ik had meerdere vragen maar daar kwam snel antwoord op Van mij een dikke tien voor jullie goede service Ook het bestelde product was prima

Professionele en snelle samenwerking

Het contact met OrangeSmile is altijd fijn; er wordt snel contact opgenomen en er wordt meegedacht. Prijs-kwaliteit is ook goed!

Goede service!

Denken met je mee en goede/vriendelijke service.

Fijne communicatie, snelle levering!

Onze bestelling was in goede handen bij OrangseSmile, fijne communicatie vooraf en alles snel en in goede orde geleverd.

we zijn zeer tevreden

We zijn erg tevreden over de kwaliteit en de levertijd.

Aanrader!

Snelle reactie, mooi product, goede service, prima prijs. Ben meer dan tevreden!

Goede telefonische ondersteuning, en heel vriendelijk

Ik werd snel geholpen met mijn vragen. Offerte werd snel geleverd. Vriendelijke mensen aan de telefoon!

Vlot, persoonlijk en goede kwaliteit

Het is heel fijn om direct persoonlijk contact te kunnen krijgen met OrangeSmile, zodat je je wensen kunt bespreken. Ook tussendoor mailen met vragen is geen probleem en het antwoorden gebeurt zeer snel. We hebben voor ons bedrijf al diverse producten laten bedrukken en elke keer is de kwaliteit perfect. Bovenstaande redenen maken dat ik elke keer terugkom bij OrangeSmile!

Zeer tevreden over alles

- Snel een offerte gekregen die heel duidelijk was. - Een speciale wens werd ook zonder probleem uitgevoerd. - Snelle levering van de producten. - Producten voldeden volledig aan onze wens.

Uitstekende kwaliteit én dito service

Voor een event bestelden we drukwerk maar we waren rijkelijk laat. Na de situatie uitgelegd te hebben is OrangeSmile meteen en voortvarend aan de slag gegaan. Ze leverden zelfs 2 dagen vóór afgesproken deadline. Chapeau! Een leverancier om bij terug te komen.

Snel, duidelijk en mooi resultaat

Snelle reacties van de medewerkers, mooi voorbeeld en een nog mooier resultaat! Heel blij mee!

Super rapide et personnalisation de bonne qualité !

En tant qu'association, il était important que nous trouvions des objets publicitaires a faible cout et nous avons eu notre compte ici ! Impressions rapide et de bonne qualité, on repassera surement au besoin

Fijne ervaring en snelle reactie van klantenservice

Als je vragen hebt kan je heel makkelijke mailen en krijg je ook dezelfde dag nog een antwoord. Bestellen gaat ook heel vlot. Levering gebeurde (voor bedrukte producten) binnen de week.

Prompt, Professional and Responsive

Overall very good experience!

Perfect verlopen vanaf de offerteaanvraag tot de levering. Ze denken mee met de mogelijkheden en lossen "probleempjes"op met gemak. Een tevreden klant hier

Meedenken, snelle levering, goede kwaliteit

Onlangs 2 verschillende producten besteld. Ze zijn keurig op tijd geleverd, ziet er netjes uit.

Zeer positieve ervaring

Hele vlotte samenwerking met een correcte en snelle levering. Een aanrader!

Er werd snel meegedacht en de communicatie verliep soepel. Product ook in orde!

Fellenoord 41

5612AA Eindhoven

Over OrangeSmile

OrangeSmile is een online groothandel van promotieartikelen en relatiegeschenken zoals bedrukte tassen, drinkwaren, paraplu's en gadgets. Het zeer uitgebreide assortiment biedt de laagste prijzen en snelle levertijden.