Top prestatie

Allereerst werd er geluisterd en elke vraag keurig beantwoord. Voor Orangesmile was het geen enkel probleem om ongevraagd een proefmonster te maken. Dat was zeer verhelderend. Alle leveringen, 130 gepersonaliseerde mokken, zijn perfect verlopen en daar waar buiten de schuld van Orange Smile niet geleverd kon worden, sprongen zij er tussen om het op te lossen. De mokken zijn van goede kwaliteit en wij krijgen niets dan positieve reacties. Daarmee is onze campagne geslaagd, mede dankzij Orange Smile.

Eeste bestelling, en een leuke en snelle communicatie!

Bij onze eerste bestelling hebben wij direct een staal mogen ontvangen. Nadien zijn de bestanden snel gecontroleerd en hebben wij onze bestelling zeer snel kunnen doorgeven. We wachten echter de levering af, maar alvast een dikke duim en pluim voor deze service.

Snelle levering, goeie kwaliteit en komen hun afspraken na!

Ik had een grote bestelling geplaatst die ik met redelijke spoed nodig had. OrangeSmile kwam hun afspraak na en leverde keurig binnen deze termijn. Helaas was er in de productie iets fout gegaan waardoor de order niet helemaal klopte. Ook dit werd razendsnel en kosteloos opgelost. Kortom, een super fijne partij om mee samen te werken! 10/10

goede service en mooi product

Fijn contact over de order en ook snel nog aanpassingen kunnen doorgeven. Levertijd die ze aangaven klopte met de werkelijkheid en de producten zijn mooi bedrukt en van goede kwaliteit

Snel en correct afgehandeld

Mijn aanvraag voor promotie artikelen is correct en netjes afgehandeld. Achter af had het logo nog wel iets groter geprint mogen worden. Maar dat had ik zelf kunnen aangeven tijdens de bestelling.

alles top zoals gewoonlijk

Vriendelijk onthaal, snelle afhandeling en correcte levering alles zoals beloofd en dit al bij verschillende bestellingen Wij komen terug

Top service & product!

Bedrukte parkeerschijven besteld, fijn contact met de accountmanager, bedrukt zoals afgesproken én binnen de gestelde levertijd. Attentie werd ook zeer gewaardeerd!

Snelle lijnen, prima produkt

Ik heb blue-toothspeakers besteld, met bedrukking. De communicatie gaat soepel, en de aanpassingen die ik wilde werden snel en zonder problemen doorgevoerd. Levering ging (heel) snel, de boel was sneller in huis dan de mail dat ze waren verzonden.

Prima en snelle service

Snelle afhandeling van het gehele proces. Op prettige wijze gecommuniceerd en ik werd goed op de hoogte gehouden van het gehele proces. Super blij met jullie.

Heel goed!

Snelle correcte service en levering!

Prettig!

Zeer bekwaam, snel, meedenkend en behulpzaam. Aanradertje!

Snelle service, en heel behulpzaam

Orange smile geeft hele snelle reacties per mail en telefoon. Zijn dus heel goed bereikbaar. En als er vragen zijn beantwoorden ze die meteen. Vriendelijk en behulpzame mensen bij Orange smile. Denteam group is tevreden!

Zonder "ruis" van aanvraag tot levering zeer professioneel!

Vanaf het eerste contact met Robbert, de vraagstelling, tot de intake, het afstemmen en accepteren van de opdracht en o.b.v. mijn deadline ook nog meedenken in oplossingen en tijdig leveren is alles erg vlot en vooral professioneel en soepel verlopen. Daarnaast kwam de levering ook nog eens eerder dan verwacht en waren de geleverde zaken van perfecte kwaliteit. En dat ook nog absoluut in relatie tot de prijs. Meer doen dan verwacht. Ik kan er niet minder van maken. Ere wie ere toekomst. Top!

Matige kwaliteit

We hebben driehoekige markers besteld. Ten eerste zijn de modellen op de site, met de korte levertijd niet beschikbaar. Het alternatief dat werd aangeboden was wel beschikbaar en zag er goed uit, maar is van matige kwaliteit. Dopjes die niet goed vastzitten en al losraken als je de marker vastpakt. Jammer. We gaan dit niet nogmaals bestellen.

Snelle service, mooie kwaliteit

Snel drukproef, mooie kwaliteit en snel geleverd

Super goed geholpen en erg vriendelijk!

Wij zijn geholpen door Luc en dit is op een zeer prettige manier verlopen. Luc is erg vriendelijk en denkt mee over de mogelijkheden van het product. Nadat de keus was gemaakt, werd alles snel in gang gezet en binnen no time was het product binnen.

Prima product, prima prijs, prettige communicatie

De communicatie via de mail verliep soepel. Onze bestelling werd op tijd geleverd en het product met opdruk zag er prima uit.

Super snelle, persoonlijke service en goede prijs kwaliteit verhoudingen

Fijne online zaak, met gedreven, vriendelijk en enthousiaste medewerkers. Ze zijn altijd bereid om je te helpen en met je mee te denken. Goede kwaliteit en bovendien, erg snel geleverd, bedrukt en wel!

Niks op aan te merken! 10/10 would recommend

2x besteld en allebei de keren super snel geregeld. Communicatie was beide keren goed en de levering was er altijd op tijd.

Snelle levering, accuraat product. Eigen logo klopt op product. Snelle levering

correct en duidelijk

correcte informatie die transparant besproken wordt. Ook een vlotte telefonische communicatie

Goede service en mooi product!

Goede ervaring met OrangeSmile, mooie notebooks laten bedrukken en de kwaliteit en prijs is echt top. De service is ook goed, ontving snel reactie. Zou hier in het vervolg zeker weer bestellen!

Goede kwaliteit en heldere communicatie.

Betrokken medewerkers die graag meedenken over het resultaat. Houden je goed op de hoogte van de status van elk project en leveren (in mijn geval) prachtige geborduurde beanies.

Klant gericht. snelle reactie. Doen wat is afgesproken.

Ben zeer tevreden over de gang van zaken. Voor herhaling vatbaar.

Een echte aanrader voor de aankoop van geschenkjes voor de medewerkers!

Ik heb beroep gedaan op OrangeSmile voor de aankoop van een nieuwjaarsgeschenkje voor de collega's. Vanaf de aanvraag van de offerte tot het bekomen van onze bestelling is alles heel vlot verlopen. De afspraken werden nageleefd en we hebben onze bestelling tijdig ontvangen. Een echte aanrader!

Fellenoord 41

5612AA Eindhoven

Over OrangeSmile

OrangeSmile is een online groothandel van promotieartikelen en relatiegeschenken zoals bedrukte tassen, drinkwaren, paraplu's en gadgets. Het zeer uitgebreide assortiment biedt de laagste prijzen en snelle levertijden.