Top service, snelle levering en goede kwaliteit!

We hadden onze spullen snel nodig, dit was geen enkel probleem. Alles zag er top uit en was op tijd binnen. Erg fijne service!

Snelle deal, snelle levering ; TOP !

Goed geholpen met het maken van de keuzes. Deal snel gesloten. Bestellingen snel geleverd. Relatiegeschenken zien er goed uit, en de bedrukking is top.

Zeer constructief meegedacht en uitstekende service

Zoals ieder jaar zorgen wij dat we een klein presentje sturen naar de relaties waar onze medewerkers mee samenwerken. OrangeSmile heeft ook dit jaar weer meegedacht met onze wensen en op uitstekende wijze geholpen met de selectie en personalisatie. Prima service en ondersteuning in de totstandkoming, afspraken tav de productie en levering worden perfect nagekomen. Reden om trouwe klant te zijn en blijven. thanks Wim

Snelle service, controleer de offerte

Op zich alles goed geregeld, maar toen ik om levering met spoed vroeg werd, zonder dat dit werd gezegd, de prijs fors verhoogd. Dit werd na een extra mailtje weer gedeeltelijk teruggedraaid. De levering was vervolgens ruim op tijd en het product nasr wens!

Mooi product, klantvriendelijk personeel en snelle levering

Top bedrijf - aanrader

We hebben onlangs give-aways besteld voor een beurs waar we aan deel hebben genomen. Het contact hierover was prettig en vriendelijk, de medewerker gaf goede adviezen, was duidelijk en snel. De levering was ook snel en goed verlopen en de kwaliteit van het product ook naar verwachting! Geen op-aanmerkingen.

Wauw!

De kennismaking met OrangeSmile was heel fijn! Geen gladde verkooppraatjes, maar actief meedenken met de klant om een zo mooi mogelijk eindproduct te realiseren (full colour paraplu's).

Goede service en supersnelle levering

Fijn dat je gewoon 'echte' medewerkers (ipv chatbot) kunt spreken bij vragen over producten. Ze denken met je mee. Van tevoren duidelijke digitale drukproef, in het echt nog mooier. En supersnel geleverd. Fijne partij en ruim assortiment! Ik kom zeker terug!

Goede kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs

Afgelopen week 100 notitieboekjes met ons bedrijfslogo besteld bij Orangesmile. Bestelling werd zeer snel en correct afgehandeld. Op vragen van onze kant werd ook snel gereageerd door Martijn Evers. Het product heeft ook een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Zeer zeker een aanrader dus!

Goede service en altijd bereid om mee te denken

Al meerdere keren zakelijke bestellingen gedaan bij OrangeSmile. Ze denken altijd met ons mee en zetten vaak een stapje extra. Soms hebben we een spoedklus, dan kunnen wij altijd hier terecht. Ook altijd een goede levertijd en eigenlijk nog nooit teleurgesteld. Wij zijn om en raden dit iedereen aan!

Snelle, klantvriendelijke en professionele afhandeling van bestellingen.

Inmiddels herhaaldelijk een bestelling geplaatst en tot grote tevredenheid afgehandeld.

Top producten en service!

Je wordt super goed geholpen!

Super mooi resultaat!!

Vriendelijke service, snel geleverd en een super mooi resultaat!! Wij zijn blij!!!

De medewerkers denken met je mee. Ideeën worden uitgevoerd en er word mee gepuzzeld hoe het mooier en duidelijker kan.

super en snel

Ik heb nu al een paar opdrachten bij OrangeSmile neergelegd. Ze hebben bijten zich er mooi in vast... willen snel handelen. En super snelle levering. Mijn klanten blij dus ik ook blij. Wat willen we nog meer? nou ik weet het wel .... jullie verloten zo'n mooie speaker.... dat lijkt me wel tof... ik ga alvast duimen.

Snelle service, flexibel en klantgericht

Ik raad OrangeSmile aan. Binnen no-time reactie op je vragen. Goed telefonisch bereikbaar, snelle afhandeling en snelle service. Producten zijn wij zeer tevreden over.

Super fijne service

Snelle, vriendelijke service, kennis van hun producten en eventuele alternatieven. Levertijd werd duidelijk gecommuniceerd en zelfs nog eerder geleverd! Ik ben mega tevreden en zal zeker terugkomen!

topservice ook als het eens mis loopt!

Wij ontvingen heel snel onze bestelling. Er liep echter iets mis en daardoor ontvingen wij slecht 1 in plaats van 250 stuks. Even een telefoontje en de volgende dag werd het juiste aantal geleverd. Echt topservice!

Vlotte samenwerking en vlotte levering

Onze bestelling van hesjes en bandana's voor onze jeugdwerking met bedrukking zijn zoals we gevraagd hebben tip top afgewerkt en geleverd. Bedankt voor de vlotte samenwerking en ook voor rekening te houden met enkele aanpassingen . jeugddienst W

Snel, duidelijk en goed

Alles is uitgewerkt en voldaan zoals afgesproken.

Goede service!

Voor relatiegeschenk hadden wij springtouwen met ons logo besteld. We hadden ze op een bepaalde dag nodig en hadden dit niet aangegeven. Contact opgenomen met OrangeSmile en met Express verzending is het uiteindelijk goed gekomen! De kwaliteit van de springtouwen zien er ook goed uit!

doen wat toegezegd is, snel en duidelijk

Goede ervaring zowel telefonisch als per mail. Snel, duidelijk en doen wat er beloofd is,

OrangeSmile Voldoen aan alle verwachtingen.

Denken mee, Reageren snel, Fijn bedrijf om mee samen te werken.

snel en goed

Ik heb met hen gebeld voor een spoedorder en het was eigenlijk meteen geregeld. Binnen een week had ik ze (ruim op tijd) binnen.

Niet veel toe te voegen. Gewoon goed. Snelle reactie op vragen, snelle levering.

Zie boven.

Fellenoord 41

5612AA Eindhoven

Over OrangeSmile

OrangeSmile is een online groothandel van promotieartikelen en relatiegeschenken zoals bedrukte tassen, drinkwaren, paraplu's en gadgets. Het zeer uitgebreide assortiment biedt de laagste prijzen en snelle levertijden.