Eerste kennismaking, uitstekend verlopen

Prettig contact, goed advies, vlotte levering en alle afspraken nagekomen.

Behulpzaam en snel

Super snelle levering, goed bereikbaar voor vragen en fijne updates per mail. Ik ben super tevreden en zal in de toekomst zeker nog eens iets bestellen.

Fijn contact, eerlijk advies

Goed en soepel geholpen door Martijn en collega's. Ze doen hun best het mooiste resultaat te halen

Goede/duidelijke en snelle offerte en daarna snelle levering

Goed en professioneel te woord gestaan met het juiste advies, prijs-kwaliteit super!

Goede service, snelle levering!

Erg prettige snelle communicatie. Goede snelle levering. Perfect! Dank jullie wel! :-)

goed in prijs en kwaliteit!

Ik ben telefonisch goed geholpen. De prijs- en kwaliteitverhouding is goed en de materialen werden volgens afspraak geleverd.

Top geregeld en super snelle levering!

Super snelle levering en alles top geregeld. Aanrader!

Meedenkers met geweldige service

Bij OrangeSmile nemen ze de tijd om te zorgen dat je helemaal tevreden bent over het product dat je wilt gaan bestellen. Praktisch advies geven en creatief meedenken is wat de medewerkers graag doen.

Goede ervaring mee!

Het begon wat rommelig.. alle samples die ik had aangevraagd kwamen in allemaal losse pakjes binnen verspreid over meerdere dagen. Echter na het beslissen welke het werd en wat de bedrukking zou worden, ging alles heel vlot en soepel. Ik had een beetje haast, want na 2 weken had ik het eigenlijk al nodig. En dit hebben ze gerealiseerd voor mij! Vriendelijke service aan de telefoon, vlotte en duidelijke reacties per mail.. Voor mij een dikke 8 dus!

Snelle levering en mooi produkt

Fijn bedrijf om zaken mee te doen. Bedrukt textiel besteld, snelle service en product voldoet volledig aan mijn verwachting. Heel blij mee!

Snelle reactietijd & levering

Bij OrangSmile hebben wij JBL speakers laten bedrukken in het EK thema. Het verliep heel soepel. Zowel de offerte, de proefdruk als de levering hebben we snel mogen ontvangen. We zijn erg tevreden over de kwaliteit, levering en communicatie.

Goede service, juiste hulp vanuit contact peroon

Er was redelijk veel overleg nodig om tot het juiste resultaat te komen. Dit had te maken met het feit dat ik de juiste resolutie niet kon aanleveren. Maar mijn contact persoon bleef geduldig en meer dan behulpzaam. Dus een groot compliment.

Heel fijne, snelle en duidelijke communicatie.

Ik plaatste onlangs een herbestelling van mondkapjes die ik een aantal maanden geleden ook al eens besteld had. De printfiles waren zelfs niet meer nodig omdat die opgeslagen waren, en als ik vragen had werden die telkens zeer snel en duidelijk beantwoord.

Supersnelle en correcte service met enthousiaste medewerking

Met spoed bedrukte paraplu’s nodig (eigenlijk te laat). Door de medewerking en inzet van Orange Smile prachtige paraplu’s op tijd ontvangen....en tja geen regen gehad natuurlijk

Correcte service, op tijd geleverd. Prima

Vlot geholpen, correct en op tijd geleverd. Volgens afspraak dus prima!

Super service en mooi product!

Bedankt voor de snelle reacties, en het mooie product. Precies zoals ik hem had verwacht. Ik zal volgende keer zeker weer bij OrangeSmile bestellen!

Fijn, professioneel en persoonlijk

Wanneer ik bel weet diegene direct waar het over gaat. Dat werkt super fijn. Snelle service ook.

Snelle en heldere communicatie, snel geleverd met kwaliteit

Geweldige service en communicatie

Snelle service, snelle reactie en goeie feedback.

Fijne en snelle communicatie

Ik heb heel fijn contact gehad met een van de medewerkers. Er werden snel monsters toegestuurd, werd netjes overal van op de hoogte gehouden en de prijzen waren prima! Zeer klantvriendelijk. De producten moeten nog geleverd worden, maar heb er alle vertrouwen in dat dit goed komt.

Persoonlijke snelle en betrouwbare service

Snel schakelen met Martijn en fijne persoonlijke service. We hadden een strakke deadline maar deze is ruimschoots gehaald met een mooi eindproduct. Erg blij mee.

Super snelle en mooie levering

Voor ons lustrum feest op school heb ik broodtrommels met ons logo laten bedrukken. Super mooi resultaat. Was erg blij met de communicatie en de snelle levering. Top!

Snelle service, snelle levering

Heel snel en vriendelijk geholpen, en verzending verliep vlot en snel. Aanrader!

Prima service, mooi produkt

Prettig contact gehad met Orange smile, snelle levering, fietsbellen met mooie opdruk als resultaat.

Goede service en producten!

De offerte had ik binnen het uur, de service was ook helemaal geweldig! De producten werden enkele dagen later al geleverd.

Fellenoord 41

5612AA Eindhoven

Over OrangeSmile

OrangeSmile is een online groothandel van promotieartikelen en relatiegeschenken zoals bedrukte tassen, drinkwaren, paraplu's en gadgets. Het zeer uitgebreide assortiment biedt de laagste prijzen en snelle levertijden.