Zeer vlotte communicatie en levering van het gevraagde product.

Er werd heel kort op de bal gespeeld.

Heel goede service

Heel vriendelijke en correcte levering

ZEER GOED EN BETROUWBAAR!

In verband het 30-jarig bestaan van onze vriendegroep hadden wij op korte termijn mondkapjes met opdruk van ons eigen logo nodig. Na het opsturen van onze bestanden werden we zeer snel en goed geholpen. Waar anderen aangaven ons niet binnen de gewenste tijd te kunnen leveren kregen we via Mardjan van Orangesmmile binnen no time de digitale proefdruk en enkele dagen later de originelen per post! Het resultaat was perfect ! Kapjes goed, opdruk goed, snel en correct geleverd !! Kortom een absolute aanrader Erik Jansen namens vriendengroep "BAF"

In een woord GEWELDIG

Waar niemand mij met spoed kon helpen, wist Orangesmile de oplossing wel aan te dragen en op tijd de spullen af te leveren. Helemaal top gemaakt en geleverd. Nogmaals bedankt!

Goede snelle service en prima product

Online bedrukte wasbare mondkapjes besteld. De service was goed en snel en binnen een week werden ze geleverd. Zowel de mondkapjes als de bedrukking zijn van goede kwaliteit.

vlot, professioneel, goed geïnformeerd en sneller geleverd dan voorzien

vlot en professioneel contact, eerst via chat, dan per mail. mail ter goedkeuring druk sneller geleverd dan voorzien

Prima service en goede producten.

De bestelling is zeer voorspoedig verlopen, van offerte tot levering. Snel en to the point, en een goed product.

Vriendelijk en snel geholpen

Last minute een product nodig met enige tijdsdruk. Snelle service zorgde ervoor dat alles op tijd binnen was. Enorm fijn geholpen in het hele proces door de medewerkers van OrangeSmile. Zeker aan te raden!

Super snelle service

Goede opvolging van de order, heel snelle levering, en top kwaliteit. De beste prijs/kwaliteit.

Goede prijs-kwaliteit, prettige, vriendelijke dienstverlening, meedenkend en servicegericht!!

Proefdrukken waren zeer snel klaar. Aanpassingen werden zonder probleem gedaan, ondanks dat het probleem bij het door mij aangeleverde bestand lag. Eerlijke voorlichting over levertijden. Geen valse beloftes. En last but nog least: altijd zeer vriendelijk te woord gestaan. Kortom: fijn bedrijf om mee te werken!

De service is goed. Je krijgt snel antwoord op je vragen. Je krijgt wat je besteld en je kan goed je voorkeuren aangeven.

snel en vriendelijk geholpen door Mardjan

snel en vriendelijk geholpen door Mardjan

Fijne en snelle service met een goed resultaat

De communicatie verliep soepel en snel. Het eindproduct was wat wij voor ogen hadden en geen verassing door de duidelijke preview van het product.

Prettige en adequate dienstverlening!

Wij hebben een paar keer zaken gedaan met OrangeSmile. Martijn Evers zorgde voor een snelle en goede follow up waardoor wij als communicatiebureau een zeer tevreden klant hadden!

Goede service en denkt mee

Martijn was erg snel en behulpzaam. Daarbij erg sportief met de prijzen bij grote afnames :)

Klantgericht, vriendelijk en super snelle levering. Alles ziet er top uit.

Ze waren makkelijk te bereiken en ik werd meteen persoonlijk geholpen. Er werd flexibel meegedacht en alle spullen werden snel geleverd. Het ziet er top uit. Kortom een topbedrijf.

Een bedrijf dat doet wat er gezegd wordt!

In 1 woord GEWELDIG

Heel erg tevreden

Ik ben erg blij met de service dezelfde dag krijg je nog een ontwerp en zij denken met je mee. Ik heb speelkaarten en polo's besteld!

Perfecte snelle service

Ook.al waren mijn gekozen producten niet meer aanwezig, werd Ik alsnog perfect geholpen met een alternatief en eveneens snelle.service!

Top service!

Vlotte service en correcte opvolging!

Snel, goede communicatie en een goed, rap afgeleverd product

Snel, goede communicatie en een goed, rap afgeleverd product

Goede service, snelle levering.

Goede service. Geen vraag te gek. Product was binnen een week gedrukt en geleverd.

TOP !

Correcte informatie, correcte levertermijnen en een correcte afhandeling van uw order. Zeker aan te raden!

Een samenwerking waarbij de klant centraal staat.

Ik kwam bij OrangeSmile terecht omdat ik een lading mondkapjes nodig had. De bestelling had een tikkeltje haast, gelukkig werd er aan alle kanten met mij mee gedacht. Er was een calamiteit, die buiten de handen van OrangeSmile lag, ook dit is goed gecommuniceerd. Het product was van goed kwaliteit!

Waardeloos

Echt waardeloos. Ik heb geen proefdruk gekregen. Nadat ik 100 stress met logo heb besteld voor bijna 170 euro ( een logo kost bijna een euro) blijkt bij binnenkomst dat je het logo er zo van af veegt!! Ik heb de desbetreffende bal terug gestuurd a 7,50 euro maar ze wilden een nieuwe bal zien. Weer 7,50 euro verzendkosten betaald en krijg te horen dat het er prima op zit. Ja dat is zo als je er alleen naar kijkt. De reactie is ronduit stuitend. Als je zweet of er overheen veegt, ja dan verdwijnt het. Daar is zo'n bal toch voor? Wel direct 25 euro coulance bieden. Dat zegt al genoeg. Koop hier nooit iets!

Fellenoord 41

5612AA Eindhoven

Over OrangeSmile

OrangeSmile is een online groothandel van promotieartikelen en relatiegeschenken zoals bedrukte tassen, drinkwaren, paraplu's en gadgets. Het zeer uitgebreide assortiment biedt de laagste prijzen en snelle levertijden.