Vriendelijke communicatie, maar geen topkwaliteit

Heel vlotte communicatie en behulpzaam, maar de kwaliteit van de petten was niet top. Ze kosten ook niet veel, dus op zich geen grote verrassing. We hadden wel nog gebeld met de vraag of de stof dik en kwalitatief genoeg is en dit werd positief bevestigd. Dit is niet het geval. We hadden liever een duurdere pet genomen die beter is van kwaliteit en met een betere fit. De pet is ook veel te kort op je hoofd. Hij zou zo kunnen afwaaien.

Fijne snelle levering

Altijd snelle leveringen en fijn contact

Vriendelijk, vlot en oplossingsgericht

We kwamen in contact met OrangeSmile via de webshop, Opzoek naar een passende geschenk voor onze medewerkers. Na persoonlijk contact met een van de medewerkers kwamen we snel tot een passende oplossing, gepersonaliseerd en aan een aantrekkelijke prijs. Tevreden van de samenwerking

Snelle en fijne afhandeling

Goed en snel geholpen door Remco. Binnen 2 weken alle gewenste producten geleverd gekregen. Ze denken goed mee en ook waren ze scherp op de kleine onduidelijkheden/foutjes in de drukproeven. Wat ervoor zorgde dat we samen snel tot een perfect eindresultaat zijn gekomen.

Snelle en erg Kwalitatieve service!

Onlangs bestelde ik hier gegraveerde champagnestoppers. Om de logogravure mooi te krijgen, werd hier met veel zorg naar gekeken door de medewerkers van Orange Smile. Hun ontwerp was super en de levering volgde daarna in een mum van tijd.

Voor een event had ik last-minute een bestelling geplaatst. De klantenservice heeft goed meegedacht over de levertijden en mogelijkheden. Proefdruk kwam snel, na akkoord zijn de flesopeners binnen twee dagen geleverd. Product ziet er degelijk uit, ontwerp is mooi geworden. Top geregeld!

Vlotte en super snelle service

Wij hebben een uitstekende service gehad voor het ontwerpen van persoonlijke gifts voor onze klanten. Ons dossier werd zowel per mail als telefonisch opgevolgd en ook de levering was sneller dan verwacht. Remco heeft ons zeer persoonlijk en klantvriendelijk geholpen! Dankjewel. :-)

Prettige dienstverlening

Je krijgt snel de offerte binnen, communicatie verloopt soepel en ze helpen waar nodig. Daarnaast vind de levering altijd prima op tijd.

Zeer klantgericht en meedenkend. Prima kwaliteit

Tijdens het ontwerp/bestelproces veel persoonlijke aandacht gekregen. Dit ging van meedenken over de maten van de hesjes die we nodig hadden tot de flexibiliteit van meerdere keren ontwerp en aantallen aanpassen. Uiteindelijk alles perfect uitgevoerd en geleverd. Aanrader als we weer nieuwe hesjes nodig hebben. (Bestelling van 370 totaal in 4 verschillende maten en 2 verschillende ontwerpen)

Snel, flexibel, goede communicatie en betrouwbaar

Ik moest met spoed gedrukte onderdeel hebben en ben onwijs goed geholpen. Alle last minute vragen werden behandeld en de levering was super snel. Top!

Prettige 1e ervaring

Mijn 1e ervaring met Orangesmile is heel prettig verlopen. Mijn order was een beetje kort dag, maar ik heb alles supersnel ontvangen. Een aanrader dus !!

Snelle en aangename service

Heel het proces van offerteaanvraag tot levering van de bestelling is heel vlot verlopen!

Snelle levering conform afspraak en prettige contactpersoon

we hadden tennisbal sleutelhangers besteld met opdruk Net voor levering kwamen we erachter dat we er toch meer nodig hadden, gelijk gebeld en was gelukkig geen probleem. Remco handelde het heel snel en naar volle tevredenheid af. Levering kwam netjes op tijd met het extra aantal

Uitstekende service :)

Eerste keer besteld en als het nodig is, zullen we zeker opnieuw bestellen. Vlotte, vriendelijke communicatie; snelle levering; mooi product én topservice nadien. Beter kan het niet!

Doet wat men beloofd!

Goede hulp bij het ontwerp Goede aanwijzingen bij de aanlevering Goede en vlotte levering met feedback

Always quick and available to help

With OrangeSmile we are always able to find the right items, with diverse flexibility and production possibilities and counting on their quick support.

Zeer goede service

Wij kwamen er niet helemaal uit op de site. Een medewerker nam contact met ons op en heeft ons heel goed geadviseerd wat er mogelijk was. Hierna hebben wij dan ook de bestelling geplaatst en het resultaat was zelfs beter als verwacht.

Heel vlotte opvolging & levering

Opvallend snelle levering en vlotte communicatie. Zeer toegankelijke firma!

Vriendelijke, behulpzame en snelle service

Iedere keer dat ik iets bestel word ik goed en snel geholpen. Iedereen is altijd enthousiast over de producten en OrangeSmile is altijd de eerste webshop waar ik op kijk als ik iets nodig heb.

Snel, goed, fijne communicatie, geweldig eindresultaat

bla

Uitstekende Service en Snelle Reacties!

Voor een last-minute bestelling van zonbrandcrèmes voor mijn werkgever kwam ik via Google bij OrangeSmile terecht. Binnen een uur had ik al een offerte van Lindy ontvangen, en dankzij haar snelle communicatie konden we de bestelling snel plaatsen. Wat ik enorm waardeerde, was dat Lindy me belde om te bespreken hoe de opdracht op het product eruit zou komen te zien. Dankzij haar duidelijke uitleg en zorgvuldigheid ben ik, ondanks de kleine aanpassing, zeer tevreden met het eindresultaat en de uitstekende service. OrangeSmile is een aanrader voor wie professionaliteit en klantgerichtheid zoekt!

Uitstekende service!

Medewerkers denken goed mee. Ook het omzetten van een kleur in het logo is zo gedaan. Uitstekende communicatie, zowel in de mail als telefonisch.

Professioneel afgewerkt, vroegtijdig geleverd!

Super prettige samenwerking conform afspraken

behulpzaam, snel en goed. ik zou jullie aan iedereen aanbevelen.

Snelle reacties op vragen en snel een mooi product in huis

Ik had een offerte aanvraag gedaan, de volgende dag hadden ze een mail gestuurd en werd ik gebeld. Mijn vragen werden snel beantwoord, het ontwerp werd snel aangepast. binnen een week werden de bestelde zaklampjes bezorgd.

Fellenoord 41

5612AA Eindhoven

Over OrangeSmile

OrangeSmile is een online groothandel van promotieartikelen en relatiegeschenken zoals bedrukte tassen, drinkwaren, paraplu's en gadgets. Het zeer uitgebreide assortiment biedt de laagste prijzen en snelle levertijden.