Erg snel en altijd hoge kwaliteit

Al tijden kom ik steeds weer terug bij Orange Smile voor de merchandise voor onze band. Goede drukproef vooraf, zodat we precies weten waar we aan toe zijn. Het resultaat stelt nooit teleur!

snelle reactie en degelijk printwerk

Steeds een vlotte begeleiding, snelle reactie en ook snelle levering van degelijk printwerk gekregen. Een aanrader.

Top service met mooi resultaat.

We hebben laatst via OrangeSmile ovenwanten en badeenden besteld. De service was echt top, met behulpzame medewerkers die al onze vragen beantwoordden. De bestelling werd snel geleverd en de producten zien er perfect uit. We zijn erg tevreden!

Goede service, snelle levering

Ik werk regelmatig met OrangeSmile samen en ben zeer tevreden over de communicatie, de kwaliteit van de producten en de snelle levering.

Gepersonaliseerd relatiegeschenk snel in huis door meedenken OrangeSmile

Wat doe je als je snel een grote hoeveelheid gepersonaliseerde relatiegeschenken nodig hebt? OrangeSmile bellen! Ze dachten mee zodat we een perfect artikel vonden dat binnen budget paste, kwalitatief bedrukt kon worden met ons logo en snel geleverd kon worden (tijdens openingstijden van onze organisatie).

Makkelijk, snel en goed

Wij hebben er bedrukte koffiemokken besteld. Super snel een digitaal ontwerp, men dacht goed mee. Het kopje dat we wilden was er niet meer. men kwam snel met een alternatief. Daarna snelle en goede levering. Zeer tevreden mee.

Vlotte service en goede opvolging

De eerste drukproef was niet helemaal zoals verwacht, maar de gewenste aanpassingen werden heel vlot gedaan en er werd direct een nieuwe drukproef aangeleverd. Heel tevreden ook van de levering en kwaliteit van het product.

Perfect verlopen

Goede, duidelijke en snelle informatie ontvangen. De hele bestelling, van vraag tot levering, is perfect verlopen.

Goede ervaring !!

Prettig contact met Lindy. Goede service en snelle levering. Produkt ziet er goed uit en nu kijken hoe het zich in het gebruik houdt.....

Snel en vakkundig

Bestellen via de website werkt snel en gemakkelijk. De afhandeling van de order ging ook vlot en werd er tussentijds helder gecommuniceerd.

Top communicatie en top service!

Uitstekende communicatie en opvolging en dan ook nog snelle levering!

Een snelle afhandeling en vriendelijk contact!

Snelle levering, goede communicatie.

Goede uitleg,sevice en levering

Meedenkend en duidelijkheid

goede prijs kwaliteitsverhouding

klantvriendelijke behulpzame medewerkers, die met je meedenken.

Mooie producten en kundig advies

Wij zijn voor onze bestelling goed geadviseerd. De bestelling was snel binnen en ziet er goed uit.

Snelle service, snelle levering

Na mijn bestelling van opvouwbare tasjes met logo,, kreeg ik snel een reactie met een bijlage met voorbeeld. Ik wilde het logo wat lager en dat was geen probleem. Een week later had ik de tasjes in huis. Erg tevreden.

Snel handelen zorgde voor een goede levering op tijd.

Het was een echte 'laatste-moment-opdracht' met een harde deadline. Dankzij snel reageren en goed meedenken hadden we de spullen op tijd in huis.

Correct, professioneel en klantgericht

Sinds enkele jaren doen wij beroep op OrangeSmile voor onze nieuwjaarsgeschenken en gezien de goede service zijn we van plan om de komende jaren verder met hen samen te werken

Kwaliteit en snelheid

De flessen zijn van goede kwaliteit, de kleuren van ons logo kwam er goed in uit. De levering van de flessen werd op tijd bezorgd

Vlot contact en mooi product!

Het contact over de bedrukking van de potloden ging soepel, er werd snel gereageerd en duidelijk gecommuniceerd. Factuur was zoals verwacht en de potloden zien er precies zoals de drukproef uit!

Vriendelijke en snelle hulp

Leuk en snel geholpen met een aantal bedrrukkingen voor give aways etc.

Supersnelle service en levering

Denken erg met je mee in mogelijkheden en oplossingen en komen hun afspraken na. Snelle levering, goede service, goed op de hoogte gehouden van de voortgang van de order.

Goede communicatie en een goed product!

Om mijn klanten iets leuks te geven voor hun verjaardag leek het mij leuk om een drinkfles te geven met mijn logo erop, handig tijdens de personal training sessies (en een beetje reclame voor mijzelf). Goede communicatie met de ontwerpers, heel open en duidelijk. De website heeft een ruim assortiment dus je kunt voor meerdere producten terecht. Goede en snelle levering en ook absoluut niet te duur. Zeker een aanrader en waar ik zelf zeker terug zal komen voor toekomstige ondernemingen!

We kregen na de offerte snel een goed voorbeeld doorgestuurd. Nadat we akkoord hadden gegeven was de bestelling snel en goed binnen gekomen.

Fellenoord 41

5612AA Eindhoven

Over OrangeSmile

OrangeSmile is een online groothandel van promotieartikelen en relatiegeschenken zoals bedrukte tassen, drinkwaren, paraplu's en gadgets. Het zeer uitgebreide assortiment biedt de laagste prijzen en snelle levertijden.