Service zoals t vroeger was, perfect.

Hoodie besteld voor mijn zoon, mega snel in huis. Viel uiteindelijk iets te groot uit. Bij deze shop kun je nog ouderwets gratis een ruiling aanvragen. Doen ze nergens meer, nou hier dus wel geweldig. Beetje pech gehad met de pakketdienst en omdat de maat die ik wilde dreigende uitverkocht te geraken, persoonlijk contact gehad via email. Wat een goede service!! Gelijk vriendelijk geholpen en de juiste maat snel in huis.

Diep, diep triest

Een jas besteld. Wordt zwaar beschadigd geleverd. Omruilen via website lukt niet en contact met klanten service kan tot 3 dagen duren. Jas teruggestuurd. Hier 7 euro kosten voor moeten maken. 4 dagen lang mailcontact moeten hebben, zonder excuses, zogenaamd was de schade niet zichtbaar toen ineens toch wel maar de verzendkosten vergoeden ho maar, maar een kortingsbon aanbieden. De klant kosten laten maken voor een fout die door het bedrijf is gemaakt en dan vervolgens ook nog geld proberen te verdienen aan de klant. Het is om je dood te schamen. Ik koop hier nooit meer iets.

Een goed merk, goede kwaliteit en oogt netjes

Tot nu toe alle Malelions items die ik heb besteld zijn allemaal goed. Heb hoodies, een aantal jeans en joggingbroeken, zomer setjes en recentelijk ook een winterjas gehaald. Ik ben normaal niet zo onder de indruk van een puffer jacket, die houden je vaak maar tijdelijk warm. Maar de Sport Astro Puffer Jacket heeft me niet in de steek gelaten! Mooie jas om te zien en houdt me goed warm. Het enige wat ik jammer vind is dat de malelions parfum nergens te krijgen is. Heb overal gezocht maar volgens mij wordt deze niet meer geproduceerd en dat is jammer want het was mijn meest favoriete parfum.

Goede en snelle service

Mooie kleding, snelle en goede service. Niks op aan te merken.

Super kwaliteit gecombineerd met elegantie.

Als al jaren bestaande klant van het merk ben ik absoluut overtuigd en heb ik veel positieve ervaringen gehad. Verzending is ook snel.

Fijne kleding

Ik bestel voortaan al mijn truien bij Malelions. Heel fijn merk

Blij.

Heel blij met de aankoop.

Super geholpen

Ik had een bodywarmer besteld, maar aangezien het nog vroor was het geen weer om hem aan te doen. Een week later eerst het warmer en heb ik hem voor het eerst aangedaan. Toen viel mij op dat de drukker kapot was en heb contact opgenomen met de klantenservice, zij hebben direct een nieuwe toegestuurd samen met een retoutlabel. Heel snel en netjes opgelost.

Sneller verzending , goede service

Geweldige bodysuits

Helemaal fantastisch wat een geweldige bodys de maten kloppen perfect snelle levering zeer tevreden

Super mooie kleding en top kwaliteit

Altijd snel en goed geholpen

Kleding kwalitatief goed vind het soms wel iets te duur maar de aanbiedingen zijn wel altijd leuk.

Echt super kwaliteit kleding en accessoires. Mooie collecti Bestel vaker hier. Deze keer had ik de signature gloves kleur taupe besteld maar de zwarte ontvangen. Maar geen zin in gedoe met terug sturen. Vandaar maar 3 sterren

Slechte kwaliteit!

Slippers van dit merk is echt troep, scheuren na 3 weken al in bovenop. Zowel de dealer als Malelions lossen dit niet op zoals het hoort. Koop de slippers niet, rommel!

Goede prijs/kwaliteit

Past goed

Snelle bezorging

Perfecte kwaliteit, snelle levering

Zeer tevreden met het orderproces en snelle levering. Heb meerdere malen besteld inmiddels afgelopen jaren maar ben een zeer tevreden klant

iets teleurgesteld

Ik had de maattabel gevolgd en vervolgens een maatje daar boven besteld. Voor het sporten in principe net voldoende. Voor thuis mocht het iets ruimer zijn, daarom toch nog maar een maat (nog) groter besteld. In principe prima is die weer prima. Helaas blijkt nu dat één van de broekzakken niet helemaal goed gestikt is. Ook jammer dat nadat ik sweatpants en hoodie besteld had ze één week later in de aanbieding kwamen voor gezamenlijk € 100,00 lager

Niks ontvangen

Bestelling geplaatst, track and trace gekregen 28 november. 10 dagen later nog niks ontvangen. Ook dhl track and trace: geen zending ontvangen Inmiddels onderzoek opgestart.

Zit lekker

Hij zit super goed en lekker

Zit heerlijk en goeie bezorging

Goede kwaliteit en service

Goede kwaliteit en service

Heerlijk huispak

Een heerlijk pak besteld voor mijn man, al een jaar in gebruik en blijft mooi!

8 Blaarthemseweg A

Veldhoven 5502JV