Kwaliteit is goed

De kwaliteit van de kleding is erg goed en de pasvorm is ook uitstekend. Alleen jammer dat er een trui aankwam met een vlekje erop.

Goede levering, pak in top staat. Wel jammer dat de verzendtijd niet was zoals ik had aangevraagd maar pas 3 dagen later.

Kwaliteit

Mooi merk en kwaliteit is uitstekend

Mooie producten, snelle levering!

Duidelijke website, de sale is leuk afgeprijsd, snelle verzending!

Prachtige pak

Gewoonweg goed

Snel en netjes

Pakket snel ontvangen. Een pakket retour gestuurd wat ook heel makkelijk is gegaan. En natuurlijk mooie producten. Geen problemen bij dit bedrijf!!!

Snelle en goede levering

Mooie producten

Snelle levering en goed ingerichte site

Kon makkelijk vinden wat ik moest hebben en de goederen waren echt snel geleverd.

Goeie kwaliteit

Lekker warm en zit super lekker !

Mooi trainingspak

Mooie kwaliteit

Hele fijne winkel

Fijne bezorging en een fijn retourbeleid

Top shop

Snel geleverd en goede kwaliteit

Snelle levering goede kwaliteit

Makkelijk te bestellen. Fijne aanbiedingen. Super kwaliteit. Snelle levering. Ik ga hier in de toekomst vaker bestellen.

Mijn tienerdochters vertelden me over de winkel.

De winkel is geweldig. Al boodschappen gedaan. Snelle en professionele service. Ik ben prettig tevreden. De winkel is geweldig. Al boodschappen gedaan. Snelle en professionele service. Ik ben prettig tevreden.

Goede maat, goed spul

Super vandaag besteld en de volgende dag al in huis.

Super mooi kwalitatieve pakken van dit merk snel bezorgd.

Beste product

Hoge kwaliteit en name is genoeg MALELIONS

Goed, leuke aanbieding en snelle verzending!

De enorme aanbiedingen die jullie gaven was geweldig. Ook een goede prijs kwaliteit verhouden. Ook de verzending en was snel! Helaas klopt de maat systeem niet helemaal. Ik heb gewoon mijn postuur ingevuld maar het shirt viel veels te groot… ik dacht nog aan retouren maar dit is helaas wel lastig. Verder ben ik zeer tevreden!

Goede kwaliteit

Fijne kleding, zit lekker.

Prima hoodie zit fijn en lekker warm

Super merk !!! Goede kwaliteit. Goede prijzen. Goed verpakt en snelle levering. Top!

Goeie kwaliteit

Top kwaliteit kleding zit prima echt mooie kleding

Mooie kleding en super snel geleverd onze zoon is er blij mee. Nu 3 keer besteld en bevalt prima.

8 Blaarthemseweg A

Veldhoven 5502JV