Kwalitatieve kleding

Kleding voelt en ziet er kwalitatief uit. Hier ga ik vaker bij bestellen.

Geweldig mooi merk

Goede kwaliteit, snelle levering

Goed en snelle levering

Goed en snelle levering

Teleurgesteld

Het cadeau artikel niet ontvangen, hierna 3 keer moeten bellen om eindelijk iemand te spreken. De code die ik via de mail kreeg werkte niet en verzenkosten waren ook nog eens voor mij. Slechte service. Word beweerd dat ik deze ben vergeten in de order te plaatsen. Vind ik al niet kunnen, maar goed word vervolgens gezegd dat dit heel vaak gebeurd. Misschien kleine aanpassing maken en iedereen een cadeau sturen uit zichzelf als mensen daar recht op hebben? Erg jammer ben teleurgesteld zou normaal het artikel niet houden, maar daarvoor mag je ook nog eens hogere verzendkosten betalen.

Zeer tevreden met de kwaliteit

Zeer mooie kwaliteit jas!

Super goed kwaliteit!

Super snel service van de klantenservice!

Tracksuit

Een top tracksuit van fantastische kwaliteit

Kwalitatief goed (verpakt) product

De jas voor mijn zoon was zorgvuldig verpakt, zodat deze in goede staat ontvangen is. De kleur en stof van de jas zijn erg mooi. Hij draagt de warme jas graag elke ochtend op de fiets naar school.

Goede kwaliteit kleren en goede service qua bezorging

Mijn ervaring was uitstekend

Snel ontvangen

Bestelling volgende dag al in huis.

Mooie trui

Mooie trui

top

top

Snelle levertijd goede kwaliteit

Amazing

Alles was helemaal netjes goede maat en kvalitiet

Goede kwaliteit, snelle service

Overzichtelijke website en webshop en ik had mijn bestelling binnen no time in huis. Kwaliteit is ook altijd erg goed.

Goede winkel met mooi spul en goede service

Prima winkel artikel ook prima juist omschreven! Goed en snel contact!

super warm en comfy!

de pakken voor dames zijn heerlijk warm en zitten super lekker en mooi. de broeken sluiten mooi aan en de trui zit lekker los

Makkelijke website en snel geleverd

Overzichtelijke mooie website en de producten zijn prachtig.

Goed kwaliteit en snel geleverd

Dit is voor mij de eerste keer ik heb een pak besteld dat komt door mijn dochter het is een mooi pak goed kwaliteit en als ze in de aanbieding zijn dan is het leuk om te kopen en snel binnen

Alles was makkelijk te vinden en kopen

Mooie bodywarmer, snel geleverd, maar jammer genoeg net te klein voor mijn kleinzoon

Heerlijke dikke winterjas en een snelle levering!

De jas snel ontvangen en hij is in het echt nog mooier en dikker dan verwacht, zeer tevreden en zal zeker nog eens terug komen om bij Malelions kleding te bestellen.

Helemaal top!

Snelle levering en kleding past goed. Ik ben er erg blij mee!

Top! Heel blij mee

Kwaliteit super en leuke korting.

8 Blaarthemseweg A

Veldhoven 5502JV