Mooie kwaliteit

Mooi geborduurd shirt van goede kwaliteit, ben er heel erg blij mee!

jas besteld, super fijne stof en zit perfect.

leuke zomerjas gekocht. past perfect!

Prima onderbroeken voor een leuke prijs Snelle service

Mooi

Goed spul

Fijne levering.

Trui valt goed. Snelle levering

Goede kwaliteit

Super leuke kleding

Keurige snelle verzending

Snelle verzenden

Erg snelle levering van de bestelde items.

Een sweater besteld voor mijn zoon. Mooie kwaliteit met lekker zachte binnenkant. Snel geleverd. Blij mee!

Goede kwaliteit kleding.

Fijne site en redelijk snel geleverd.

De site is fijn en het is snel geleverd. Echter kreeg ik geen bevestiging mail van mijn bestelling vandaar geen 5 sterren.

Super kwaliteit

De kwaliteit van de kleding is echt heel degelijk materiaal. Het zijn leuke kledingstukken. Onze tiener is er super blij mee. Zelfs nog een extra set erbij gekocht. Ook mijn man is heel blij met het tshirt. Mooie kleuren en opdrukken. Top! Snelle verzending en goed verpakt!!

Niet best

Jas gekocht. Volledig gekreukt. Reactie is dat er kreuken in horen te zitten. In winkel jas gezien, zonder kreuken. Gaan er niet uit met strijken en stoomprogramma.

Kwaliteit perfect en mooi

Alleen jammer dat ik in mijn eerste bestelling gelijk 1 broekje niet goed is kwa maat

Duurt erg lang

Trui gekocht vorige week donderdag Was te groot waardoor deze retour moest. Momenteel bijna anderhalve week verder maar nieuwe trui nog niet kunnen bestellen. Al met al duurt het erg lang

Top jurk

Echt een heel mooi jurkje. Ben er heeel erg blij mee

Goede website en leuke kleding

Goede website goede kwaliteit kwa kleding ga zeker vaker bestellen hier!

Fijn artikel ! Ik ben er blij mee.

Mooie kwaliteit, snelle levering.

Ik had een zwembroek voor mijn zoon besteld. Hij past perfect, ziet er precies uit zoals op de foto's en is snel geleverd. Wel vind ik de prijzen van Malelions vaak erg duur.

Snelle verzending

Weer een Malelions besteld en weer snel geleverd.

Goede service en levering

Goede service en snelle en goede levering.

Ik heb kleding besteld maar deze waren te groot, deed de kleding retour en dit ging erg soepel. Kleding wat ik niet heb teruggestuurd is van goede kwaliteit en ben er erg tevreden over!

Super goed

Was top ben goed op de hoogte gesteld

goed contact

fijne communicatie

Heel blij mee

Blaarthemseweg 8 A

5502JV Veldhoven

040 303 50 50 / +31 40 785 7322

Over Malelions

Malelions is een lifestyle brand dat zich met zijn producten focust op jonge, dynamische en uitdagende mannen met een frisse passie voor fashion. Iedereen droomt van een succesvolle en welvarende toekomst, alleen heeft maar een select aantal mensen de drive om te doen wat nodig is om dit te bereiken. Bij Malelions herkennen wij onszelf in deze ambitie en vertalen wij dit op een stoere en inspirerende wijze naar onze producten. De Malelions zijn leiders en gaan ten allen tijde voorop in de strijd om hun doelen te bereiken.