Gewoon goed

Sale is top!

Super kwaliteit!

begrouwbaar, kwaliteit en goede levering

betrouwbaar, goede kwaliteit en snelle levering

Leuke kleding.

Goede kwaliteit.

Top producten en goede service. Bestelling was niet geleverd door DHL en Malelions heeft het top opgelost

Altijd goede kwaliteit! Top merk!

Vaak tevreden

Tot nu toe bij elke bestelling tevreden

Snelle levering en hele mooie kleding

Goed geregeld

geweldig

een super mooie jas gekregen van jullie

Fijn spul

Mooie kleding en goede service

Mooie kleding goede kwaliteit

Mooie kleding maar bezorging laat te wensen over

Duurde veel langer dan werd aangegeven

Erg goede kwaliteit shirts.

Shirts zitten erg goed en zijn van goede kwaliteit.

Moii

I recommend the items, they are really nice

Veel maten niet meer op voorraad, maar voor de rest is de site prima uitgelicht.

goede kwaliteit, stijlvolle hoodies!

onduidelijk

Ik heb een zwembroek retour gestuurd met de melding dat ik deze wilde ruilen. tot op heden heb ik nog geen omruilcode ontvangen van malelions, dit is wat mij betreft niet duidelijk. ik zou liever zien dat je bij aangeven ruilen artikel gelijk het juiste artikel om te ruilen kan reserveren. ik hoop ook van harte dat ik deze code nog ga ontvangen, vriendelijke groeten rineke mulder

Je suis deçu

Je suis déçu, le produit que j'ai commandé n'est pas celui que j'ai reçu, et comme j'ai commandé la partie haut et bas avec soin, maintenant ils vont m'envoyer un sweat à capuche qui ne correspond pas au pantalon, très déçu

Supertjes

Snel geleverd en de maten vallen altijd perfect

Snel

Mooie jas snelle levering en de maat is zoals beschreven

Super kleding en snelle verzending

Zeer snelle service

De kleding zeer snel ontvangen. Hele fijne winkel.

top kwaliteit en is altijd goed

ik had een pakketje bestelt en het kwam precies op tijd aan het het product zat super lekker ik raad dit aan voor andere mensen.

Super tevreden!

Alle kleding waren binnen 2 dagen geleverd, goede kwaliteit stof en zit heel fijn. Ga er zeker vaker bestellen!

Blaarthemseweg 8 A

5502JV Veldhoven

040 303 50 50 / +31 40 785 7322

Over Malelions

Malelions is een lifestyle brand dat zich met zijn producten focust op jonge, dynamische en uitdagende mannen met een frisse passie voor fashion. Iedereen droomt van een succesvolle en welvarende toekomst, alleen heeft maar een select aantal mensen de drive om te doen wat nodig is om dit te bereiken. Bij Malelions herkennen wij onszelf in deze ambitie en vertalen wij dit op een stoere en inspirerende wijze naar onze producten. De Malelions zijn leiders en gaan ten allen tijde voorop in de strijd om hun doelen te bereiken.