Zeer vlot

Snelle, vlotte service

Correcte zeer snelle levering

Keurige dienstverlening

snel en overzichtelijk

makkelijk en snel plaatsen van een bestelling. levering ook de dag er op.

voldoet aan allle verwachtingen

Goede bestel- en leveringsafhandeling

Prima er word netjes en rap gecommuniceerd. De producten snel ontvangen.

Goede en snelle service

ESE levert goede producten. Bestellingen worden snel afgehandeld en volgens afspraak geleverd en verstuurd. Prijs kwaliteitsverhouding is goed.

Onjuiste geïnformeerd over verzendkosten

Ese International te Veldhoven geeft aan dat de verzendkosten 7,25 euro bedragen! Vast tarief! Hierbij berekenen ze ook nog 21% btw. Doordat 1 artikel opeens niet meer op voorraad was heb ik 5 weken gewacht en nu maar dit bedrag laten terugboeken! Door de hoge verzendkosten heb ik nu voor 1 product bijna het dubbele moeten betalen! Pas dus op voor de belachelijk hoge verzendkosten! Nu een bedrijf gevonden die maar 3,99 euro vragen voor het verzenden en 2 dagen later al afgeleverd! Voor mij nooit meer Ese international te Veldhoven!

Matig, laat snel los

Zeer moeilijk van onderlaag te halen, en na 1 of anderhalve dag laat het vilt weer los helaas. Op zich zit het goed.

Zeer snelle levering + goede service

Ik heb hier FFP2 mondmaskers besteld ,ondanks grote drukte ,omdat veel mensen online alles bestellen had ik mijn bestelling zéér snel geleverd gekregen,dat was erg fijn ,ook netjes en degelijk verpakt allemaal.Het bestelde artikel voldoet ook aan mijn wensen.

zelf moeten bellen en toen bleek het al klaar te liggen

Het duurde lang. Bv voor een spierzalf zou een sneller proces kunnen gemaakt worden, want komt dat 3 dagen later dan is dat vervelend

levering uitstekend

was alles goed

Prima levering. Prima producten

Snel en het juiste

Snel en het juiste

Uitstekend, snelle levering en goede prijzen!

Snelle levering, goede prijzen. Uitstekend!

geen enkele op of aanmerking

Het assortiment is goed en de levering was snel.

Keurig snelle levering

Keurige snelle Levering

goed en vriendelijk personeel. als je iets niet kunt vinden in de site, wordt je zeer vriendelijk geholpen

snelle en juiste levering

gemakkelijk te bestellen en snel geleverd

Snel en Goedkoop

Heel snel bezorgd en een mooi prijs. Zou zeker weer gaan bestellen bij ESE International

Zeer snelle levering

Volgende dag al in huis. Nu twee keer besteld en alle twee de keren volgende dag al in huis. Ondanks dat andere bedrijven kampen met vertragingen. Ik vind het knap.

Makkelijk te bestellen

Overzichtelijke site en makkelijk te bestellen

Goede snelle service.

snelle service

Keurige behandeling snelle levering

Keurige behandeling snelle levering

Ondanks Corona toch snel geholpen

Online bestelling gedaan en ondanks Corona en kerst snel geholpen. Daarnaast was de levering toch snel gegaan. Daarnaast was het product kwalitatief goed voor een prima prijs.

Habraken 2331 C

5507TK Veldhoven