Snelle levering van een prachtig product

Snelle afwikkeling

Leuke cadeaus!

Snelle levering.

Hoewel jullie zoekmachine niet goed werkt (ik zocht “vaas blauwe fiets nr.1” en moest toen de hele webshop doorzoeken, dus geen hit) is de bestelling heel snel afgehandeld. Waarvoor dank.

Voor herhaling vatbaar.

Zeer snelle levering. Prijsstelling is goed.

Goede hulp en correcte levering

Ik had een mail gestuurd met wat vragen. Ik kreeg heel snel reactie en dat was zeer handig. Daarna besteld en had het heel snel binnen. Niets dan lof

De bestelling was op tijd en netjes ingepakt

Onduidelijkheid over levering

Ik heb twee artikelen besteld. Een kreeg ik supersnel en prima verpakt, hulde. Het tweede artikel heb ik om mysterieuze reden niet gekregen. Hier is ook geen info over te vinden in mijn account. Bellen met de klantenservice hielp ook niet. Kon niets zien in het systeem omdat het vanuit een ander magazijn moest komen. Of ik een mail wilde sturen. Huh? Mail gestuurd en nu afwachten….

Bestellen voor herhaling vatbaar

Oplossing na klacht: perfect opgelosr

Verzending pakket werd door GLS slecht geregeld. Na klacht bij Amstory door mij, voelde ik mij onheus behandeld. Maar gelukkig werd dit toch heel goed opgepakt en voelde ik mij als klant gehoord en kreeg zelfs een leuke compensatie. Waarvoor dank. De aangeschafte kadootjes zijn enthousiast ontvangen. Veel succes!

teleurstellend wegens gehavende staat

ik heb het product geretourneerd omdat het handvat was afgebroken en hoop nu op toezending van een ongeschonden exemplaar. Bovendien is er alleen een kabel met USB aansluiting en geen stekker. Vind ik lastig omdat ik geen USB aansluiting heb met stekker. Het feit dat ik het artikel moet retourneren op eigen kosten geeft geen gevoel van adequate service en prijs/kwaliteit verhouding.

Keurig geleverd

Goed en snel, goed afgeleverd. Misschien minder karton gebruiken

Mooie aparte unieke producten, direct geleverd, goed verpakt.

zonder uitleg slechts halve bestelling geleverd

Terwijl er 4x over de aankomst van mijn bestelling wordt gemaild, geen woord over het ontbrekende gedeelte. Bij navraag blijkt dat dit vanuit de hoofdvestiging zal worden nagestuurd, daar mag dan in eerste instantie wel een berichtje over. Nu veel onrust en nabellen. Aangekondigd voor vandaag, maar nog niet ontvangen

zo hoort het! Snel en helemaal naar verwachting

wat een aanbod zeg! Leuke site, wist niet dat er zoveel Amsterdamse producten zijn.

Geweldig!

Goede en snelle levering. Heel mooi product.

Snel geleverd en goede kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit.

Leuke cadeaus en snelle bezorging!

Top service!

Levering kwam snel, helaas incompleet maar na telefonisch contact zeer snel nageleverd.

De volgende dag geleverd

Prima gegaan allemaal, ben er blij mee!

TOP

Super item, zeer snelle verzending!

Geweldig!

Leuke spullen, betaalbaar en snelle levering.

Klantvriendelijk

De producten die ik heb ontvangen zijn van goede kwaliteit, de klantenservice is klantvriendelijk en de producten zijn op tijd bezorgd

Cadeau online gekocht voor iemand. Werd de volgende dag al bezorgd, ondanks dat ik kort voor 21.00u besteld had. Wat ik wel mis is de mogelijkheid een persoonlijke notitie te schrijven voor diegene. Dat mag op een site als deze eigenlijk niet ontbreken toch? Maakt het geven wel leuker en makkelijker!

Zuidsingel 36

3811HC Amersfoort

Over Amstory.nl

Amstory is in 2020 live gegaan. We verzamelen dus nog nog niet zo lang reviews en hebben er daarom nog niet zo veel. Reviews zijn dus welkom.