Verrassend en creatief

Inspirerend om de webshop te bezoeken Mooie waardevolle cadeaus door de vele bijzondere en creatieve ontwerpen. Het enige nadeel is: ik werd er wel hebberig van...

Goede service, het zou leuk zijn als je een leuke tekst erbij kunt doen wanneer je het als kadootje verzend.

Het kwam op tijd aan

Artikel veel kleiner dan verwacht

Ik heb oorbellen besteld die er uit zagen alsof ze ongeveer 2 centimeter groot waren. Bij aflevering bleken ze minder dan de helft. Daardoor waren ze voor mij zeker niet de 20 euro waard die ik er voor betaald heb. Wel van behoorlijke kwaliteit en redelijk snelle levering

ruim aanbod, leuke producten

snelle service, binnen 1 dag geleverd.

Zuidsingel 36

3811HC Amersfoort

Over Amstory.nl

Amstory is in 2020 live gegaan. We verzamelen dus nog nog niet zo lang reviews en hebben er daarom nog niet zo veel. Reviews zijn dus welkom.