Gewoon goed. Goed merk goeie snelle bezorging

Snelle en goede service

Extra attent met een kaartje met een bericht

Altijd super

Altijd een fijne ervaring via de website van via vai. Snel verzonden. Retour ook snel verwerkt. Service is fijn en snel.

Helemaal tevreden met mijn nieuwe schoenen!

perfect!

Prima service en zelfs na retour het bedrag terug op mijn fashioncheck. Heel fijn, dankjewel!

Prachtige laarzen

Snelle verzending en prachtige laarzen. Het persoonlijke kaartje erbij maakte het helemaal compleet, bedankt!

Makkelijk via de webshop te bestellen en omdat de schoenen te klein waren makkelijk te retourneren

Snelle levering, prima product. Helemaal naar wens.

Het is niet mijn gewoonte om schoenen via internet te kopen. Maar met VIA VAI heb ik een prima ervaring. Snelle levering, leuk kaartje erbij en hele mooie schoenen. Goed op maat, mooie kwaliteit en fijne pasvorm.

Nice shoes

Okay

Schoenen

Ik heb mooie en netjes inpakken schoenen gekregen.

Super snelle levering en toffe schoenen

Mooi

Super mooie en fijne sneakers. Ze passen ook goed

Snel duidelijk en compleet

Hou niet van shoppen, ook niet online, maar zo lukt mooie laarzen en sneakers kopen wel én leuk.

Snelle levering en leuk persoonlijk kaartje

Supersnelle levering

Zoals altijd:prima!

Top bedrijf, mooie collectie

Online besteld, snel bezorgd!

Makkelijk en snel geleverd

Ik was op zoek naar schoenen die ik ergens had gezien maar daar was mijn maat niet meer. Toen jullie eigen website bezocht en daar de schoenen besteld! Super snel binnen. Ga ik vaker doen.

Super!!

Heel overzichtelijk, echt super schoenen! Wat een feestje toen ze bezorgd werden. Jullie hebben er een fan bij!

Fantastisch merk !

Super snelle levering , goede kwaliteit en een persoonlijk kaartje in de doos . Al jaren mijn merk ! Liefs Mariska

Geweldig!

Snelle levering, netjes verpakt met leuk kaartje!

Prima service, snel en vriendelijk geholpen

Toen mijn artikel stuk ging na een aantal maanden, is het dezelfde dag nog opgelost. Ik ben erg tevreden over viavai!

Ervaring met mijn nieuwe gymp maat 40

Het is niet de ervarin met jullie maar met de gymp isa romi zwart. Ik heb tientallen sneakers van jullie echt teveel haha en altijd maat 40 ik heb deze gympen dus besteld en gewoon weer in maat 40. Doos weggegooid alles weggedaan en een tijdje erna ze aangetrokken. Ik was zo teleurgesteld maat 40 te groot dus dit is altijd bij jullie mijn maat ik was dus zo verbaasd ik slip er dus uit. Heb er al v die hielplakkers ingedaan maar dat helpt ook niet. Deze gymp valt dus groter dan al jullie andere gympen. Met vr gr Nancy Zweep

Top.

Klant vriendelijke website. Top producten goede pasvorm. Ik kijk ieder seizoen uit naar de nieuwe modellen en schaf ieder seizoen een of twee paar nieuwe aan. Eerst in de winkel en nu voor het eerst via de webshop. Een top ervaring. Hartelijk dank en ga vooral zo door.

Aangenaam online shoppen

Tielenstraat 13

5145 RC Waalwijk

Over VIA VAI

VIA VAI is er voor fashionowners met een eigen stijl. Geïnspireerd door wereldwijde trends en invloeden, wonderlijke texturen en heldere kleuren brengen we jou unieke items met Italiaanse allure. Verwen jezelf met luxe materialen en kies voor tijdloze variaties op actuele trends. Draag onze on trend eyecatchers terwijl je van een goed gesprek op zomerse terrasjes naar inspirerende meetings rondom het winterse haardvuur struint. Of je nu gaat voor extravagant en kleurrijk of subtiel en simplistisch: onze items voegen een vleugje temperament toe aan iedere outfit. VIA VAI is verkrijgbaar op circa 500 verkooppunten in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Noorwegen en Denemarken.