Ik had veters en dokken besteld en de veters zaten niet in de doos ..ik belde naar Via Vai hoofdkantoor en ik 3 dagen later kreeg ik nieuwe veters met ern lief kaartje erbij
Hi Marianne, We waarderen jou enorm als klant en doen er alles aan om een lach op jouw gezicht te toveren. Gelukkig hebben we het op deze manier goed kunnen maken. Jij blij, wij blij!😊 Liefs, Roos
Ik vind de levertijd vrij lang. Maar verder prima verpakt enzo.
Super snelle en goede service.
Hi Esther, Bedankt voor jouw positieve review over onze service! Wat fijn om te lezen dat je bestelling snel en goed bij je is aangekomen. Heel veel plezier met jouw nieuwe Liz Dae sneakers. Jij gaat ze rocken!❤️ Liefs, Roos
Ik ben echt super geholpen met mijn bestelling. I.v.m. vakantie hebben ze van de klantenservice er voor gezorgd dat ik mijn sneakers nog dezelfde dag in huis had. Fijne communicatie ook
Hi Corry, Wat fijn om te lezen dat je goed bent geholpen door onze klantenservice. We waarderen jou enorm als klant en doen we alles aan om een lach op jouw gezicht te toveren. Gelukkig hebben we je op deze manier kunnen helpen. Jij blij, wij blij!🥰 Heel veel plezier met je nieuwe Danae Bailee sneakers en hopelijk tot snel in onze webshop!😘 Liefs, Roos
Hi Margot, Wauw, bedankt voor de 10!❤️ Van dit enthousiasme worden wij enorm blij. Daar doen we het allemaal voor.🥰 Ik wens je heel veel plezier met je nieuwe VIA VAI's en hopelijk tot snel in onze webshop!😘 Liefs, Roos
God service. Meget lækre produkter, der lever op til beskrivelserne.
Hi Kamilla, Thank you so much for sharing your review. How nice to read that you are so satisfied with our service and quality. Enjoy your new VIA VAI's, you'll rock them.😘 Hope to see you soon!❤️ Love, Roos
Mooi geleverd met wat extra's erbij in de vorm van een kleine bodylotion. De sneakers werden snel geleverd, pasvorm is ook je eigen maat, leuk kaartje erbij.
Hi Jacqueline, Wauw, thanks voor de 10!😍 Wat fijn dat je schoenen snel bij je zijn thuisbezorgd. En wat leuk om te lezen dat je het handgeschreven kaartje zo waardeert. We pakken jouw schoenen met erg veel liefde in waardoor het iedere keer weer een cadeautje wordt om open te maken. Ik wens je heel veel plezier met je nieuwe VIA VAI's en hopelijk tot snel in onze webshop!😘 Liefs, Roos
Perfect!
Hi Wendy, Wauw bedankt voor de 10! Daar worden wij enorm blij van.🥰 Ik wens je heel veel plezier met je nieuwe Liz Finley sneakers en hopelijk tot snel in onze webshop!😘 Liefs, Roos
Snelle service keurig afgeleverd
Hi Klaassiena, Bedankt voor jouw positieve review over onze service! Wat fijn dat je schoenen snel geleverd zijn. Ga lekker genieten van je nieuwe VIA VAI's. You'll rock them!😘 Liefs, Roos
Heel goede schoenen, ik heb er nog geen pijn in gehad.
Hi Kathleen, Super bedankt voor het compliment!❤️ Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met de schoenen. Heel veel plezier ervan & hopelijk tot snel in onze webshop!😘 Liefs, Roos
Zulke mooie schoenen, ik draag bijna geen andere meer. Lopen heerlijk. Bestellingen via de website werkt prima. Een snelle en nette levering. Chapeau en ga zo door.
Hi Karin, Wauw, wat gaaf om te lezen dat je zo enthousiast bent over VIA VAI. We zijn enorm blij met klanten zoals jij!🥰 Topkwaliteit en uitstekende service is precies waar we voor staan. Ik wens je heel veel plezier met je nieuwe VIA VAI's en hopelijk tot snel in onze webshop!😘 Liefs, Roos
Supermooie laarzen, zitten goed, snel geleverd.
Hi Melanie, Bedankt voor jouw positieve review!❤️ Fijn om te lezen dat je nieuwe schoenen snel bij je zijn geleverd en dat je zo tevreden bent. Ik wens je heel veel plezier met je nieuwe Mara Darce enkellaarsjes en hopelijk tot snel in onze webshop!😘 Liefs, Roos
Voor het eerst dit merk schoenen besteld. Vond ze puur prijzig maar toch de gok gewaagd. En zeer zeker geen spijt. Mijn lastige voeten zijn blij. Geen pijn aan mijn hiel met lopen. Goede stevige zool.Ze zitten heerlijk. En ook leuk om te zien. Dus wat wil een mens nog meer!
Hi Esther, Dankjewel voor jouw complimenten!❤️ Topkwaliteit en trendy, vernieuwende designs is precies waar we voor staan. We snappen je feedback over de prijs, maar we willen benadrukken dat deze wordt bepaald door de hoge kwaliteit van onze producten. Voor onze collecties selecteren we uitsluitend de meest hoogwaardige én duurzame materialen om een lange levensduur van jouw nieuwe VIA VAI's te waarborgen. Nogmaals bedankt en ik wens je heel veel plezier met je nieuwe Danae Reese sneakers!😘 Liefs, Roos
ik heb mijn artikel al weken geleden getourneerd maar nog geen betaling ontvangen
Hi Hetty, Bedankt voor jouw review en feedback. Ik heb even onderzoek gedaan en zie dat het bedrag netjes is teruggestort op 24 oktober. Dit is gedaan door onze betalingspartner Mollie, wat verklaart waarom je geen terugbetaling kon vinden onder 'VIA VAI' 😊. We hebben je hiervan ook per mail op de hoogte gebracht. Gelukkig is er dus niets mis gegaan en is alles opgelost 💕. Hopelijk hebben we je hiermee voldoende geïnformeerd en zien we je nog eens terug in onze webshop! Liefs, Roselie
Snel geleverd en retourneren geen probleem. Weer wat opnieuw besteld en helemaal top!
Hi Karin, Wauw, een 10!😍 Wat fijn dat je de schoenen snel hebt ontvangen en het retourproces helemaal naar wens verliep. Gelukkig heb je nog een paartje kunnen scoren die perfect voor je is. Hopelijk zien we je snel nog eens terug in onze webshop!❤️ Liefs, Roos
De foto’s komen precies overeen met het artikel
Hi Annemarie, Wat maak je ons blij met deze review!❤️ Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over jouw ervaring met de webshop. Ik wens je heel veel plezier met je nieuwe Isa Josie sneakers en hopelijk mogen we je snel nog eens verwelkomen!😘 Liefs, Roos
Echt mooie kwalitatief goede schoenen! Mijn lievelings merk
Hi Shoelover, Wat een leuke review; een echte VI AVAI fan! We zijn ontzettend blij met jou als klant.❤️ Ik wens je heel veel plezier met je nieuwe Sienna Reed enkellaarsjes en hopelijk tot snel in onze webshop!😘 Liefs, Roos
Ik vindt via vwo een mooi merk en het bestel proces is super. Zou er heel blij mee zijn als ze weer wat bredere laarsjes zouden produceren!!!!
Hi Barbara, Bedankt voor jouw positieve review en feedback. Uitstekende service is precies waar we voor staan, dus dit compliment waarderen we enorm.🥰 We nemen jouw feedback mee in de ontwikkeling van nieuwe collecties, zodat we kunnen blijven verbeteren. Hopelijk zien we je in de toekomst nog eens terug in onze webshop!😊 Liefs, Roos
Mijn schoenen bevallen me prima ik heb verder geen verbeterpunten. Webside prima bezorging goed verpakking een echt cadeautje Dank je wel hiervoor.
Hi Elize, Wauw, wat maak je ons blij met deze review!😍 Ontzettend gaaf om te lezen dat je zo enthousiast bent. We pakken jouw schoenen met heel erg veel liefde in waardoor het iedere keer weer een cadeautje wordt om uit te pakken. Go rock your new VAI VAI's & hopelijk tot ziens in onze webshop!😘 Liefs, Roos
De levering was vlot en er zat j persoonlijk berichtje bij! Heel leuk
Hi Kirsten, Wow, een 10!😍 Wat fijn om te lezen dat alles zo vlot verlopen is en dat je het handgeschreven kaartje zo waardeert. We pakken jouw schoenen met liefde en zorg in, zodat het écht een cadeautje is om uit te pakken.🥰 Hopelijk zien we je nog eens terug voor een bezoekje aan onze webshop!❤️ Liefs, Roos
Mooie spullen en nooit klachten gehad.
Hi Ineke, Wauw, bedankt voor jouw positieve review! Daar doen we het allemaal voor.🥰 Heel veel plezier met je nieuwe VIA VAI's en hopelijk tot snel in onze webshop!😘 Liefs, Roos
Vanaf mijn eerste paar Via Vai schoenen ben ik verkocht. Ze zijn prachtig, lopen lekker en gaan lang mee. Ga zo door!
Hi Anna, Wauw, wat gaaf om te lezen dat je zo enthousiast bent over VIA VAI. We zijn enorm blij met klanten zoals jij!🥰 Topkwaliteit en trendy vernieuwende designs is precies waar we voor staan. Veel plezier met jouw nieuwe Isa Romi sneakers en hopelijk tot snel in onze webshop!😘 Liefs, Roos
Ik heb de schoenen jammer genoeg moeten retouneren ze vielen te smal voor mijn voeten nu heb ik iets breder voeten maar de schoenen waren echt mooi een fijne stevige zool wat ik ook zocht Het retouneren en contact via vai vai op de app verliep vlot en vriendelijk
Hi Gerrie, Bedankt voor het delen van jouw positieve review! Wat jammer om te lezen dat je de schoenen hebt moeten retourneren. Mocht je behoefte hebben aan maatadvies tijdens je zoektocht, kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Wij helpen graag en kunnen per model aangeven hoe deze valt. Gelukkig verliep het retourproces wel helemaal naar wens! Hopelijk zien we je nog eens terug in onze webshop en scoor je een paartje dat perfect voor je is. Graag tot ziens!❤️ Liefs, Roos
Prima levering en product
Hi Inge, Wauw, bedankt voor jouw positieve review! Daar doen we het allemaal voor.🥰 Veel plezier met je nieuwe VIA VAI's en hopelijk tot snel in onze webshop!😘 Liefs, Roos
Makkelijk te bestellen en een snelle levering. Met een leuk persoonlijk bedank kaartje erbij.
Hi Nicole, Wat maak je ons blij met deze review!🥰 Geweldig om te lezen dat je zo tevreden bent over jouw ervaring met onze webshop en dat je schoenen snel bij je zijn thuisbezorgd. Wij pakken jouw schoenen met veel liefde en zorg in zodat het elke keer weer een cadeautje wordt om uit te mogen pakken. Ik wens je heel veel plezier met je nieuwe Liz Dae sneakers, jij gaat ze rocken!❤️ Liefs, Roos