Altijd top

Mooie spullen en nooit klachten gehad.

Geweldige schoenen en top service

Vanaf mijn eerste paar Via Vai schoenen ben ik verkocht. Ze zijn prachtig, lopen lekker en gaan lang mee. Ga zo door!

Alles vlot verlopen

Ik heb de schoenen jammer genoeg moeten retouneren ze vielen te smal voor mijn voeten nu heb ik iets breder voeten maar de schoenen waren echt mooi een fijne stevige zool wat ik ook zocht Het retouneren en contact via vai vai op de app verliep vlot en vriendelijk

Prima levering en product

Makkelijk te bestellen en een snelle levering. Met een leuk persoonlijk bedank kaartje erbij.

Fijn contact met de klantenservice!

Verzending was niet goed gegaan. Prettig contact met lantenservice en goed opgelost!

Snelle afhandeling

Zeer professioneel

Heb spijtig genoeg de baskets moeten terug sturen want +/- 1/2 maatje te groot. Retour is heel snel en correct gebeurd waarvoor dank. Ik blijf interesse hebben in Via Vai

Snelle levering en goede verpakking met een persoonlijk kaartje

Retour

Hallo, Ik heb geen retourlabel gekregen. Amy Smeets

Zelfs met een verassende kaartje... daar word je al blij van.

vriendelijk en adequaat te woord gestaan toen ik belde. Product werd laat geleverd maar dat werd aan

prima!

SUPERBLIJ MET MIJN LAARZEN

Mijn pakketje was door DHL per ongeluk teruggestuurd naar de zender. en via via heeft het keurig opgelost en vooral fijn gecommuniceerd. Top dus!

Prima geregeld cijfer 10

Prima geregeld

Prettig en duidelijk.

Fijne afwikkeling bij aankoop. Product als verwacht !!!

perfect

Heb goede ervaringen met dit merk. Goede pasvorm en je ziet niet iedereen ermee lopen.

Zeer snelle levering met een persoonlijk kaartje erbij.

Tevreden met de goede service

Bij ontvangst sneakers Sam Levi zat leuk kaartje en kleine attentie. Sneakers zitten zoals altijd weer geweldig.

M

Super gemakkelijk en overzichtelijk

Hele fijne website, fijne schoenen goed merk

Prachtige sneaker

Snelle levering! Retour ook snel verwerkt!

De schoenen die ik besteld had stonden op de site als donkerbruin. Echter toen ik ze uitpakte waren ze middenbruin. Deze kleur past niet bij mijn outfit.. Helaas heb ik ze retour moeten zenden. De verdere afhandeling is super verlopen!! Waarschijnlijk tot een volgende keer.

De schoenen zitten geweldig en de maat is perfect.

Ook was de kleine attentie die in de verpakking zat zeer leuk. Dank je wel!

13 Tielenstraat

Waalwijk 5145 RC