Mooie spullen en nooit klachten gehad.
Hi Ineke, Wauw, bedankt voor jouw positieve review! Daar doen we het allemaal voor.🥰 Heel veel plezier met je nieuwe VIA VAI's en hopelijk tot snel in onze webshop!😘 Liefs, Roos
Vanaf mijn eerste paar Via Vai schoenen ben ik verkocht. Ze zijn prachtig, lopen lekker en gaan lang mee. Ga zo door!
Hi Anna, Wauw, wat gaaf om te lezen dat je zo enthousiast bent over VIA VAI. We zijn enorm blij met klanten zoals jij!🥰 Topkwaliteit en trendy vernieuwende designs is precies waar we voor staan. Veel plezier met jouw nieuwe Isa Romi sneakers en hopelijk tot snel in onze webshop!😘 Liefs, Roos
Ik heb de schoenen jammer genoeg moeten retouneren ze vielen te smal voor mijn voeten nu heb ik iets breder voeten maar de schoenen waren echt mooi een fijne stevige zool wat ik ook zocht Het retouneren en contact via vai vai op de app verliep vlot en vriendelijk
Hi Gerrie, Bedankt voor het delen van jouw positieve review! Wat jammer om te lezen dat je de schoenen hebt moeten retourneren. Mocht je behoefte hebben aan maatadvies tijdens je zoektocht, kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Wij helpen graag en kunnen per model aangeven hoe deze valt. Gelukkig verliep het retourproces wel helemaal naar wens! Hopelijk zien we je nog eens terug in onze webshop en scoor je een paartje dat perfect voor je is. Graag tot ziens!❤️ Liefs, Roos
Prima levering en product
Hi Inge, Wauw, bedankt voor jouw positieve review! Daar doen we het allemaal voor.🥰 Veel plezier met je nieuwe VIA VAI's en hopelijk tot snel in onze webshop!😘 Liefs, Roos
Makkelijk te bestellen en een snelle levering. Met een leuk persoonlijk bedank kaartje erbij.
Hi Nicole, Wat maak je ons blij met deze review!🥰 Geweldig om te lezen dat je zo tevreden bent over jouw ervaring met onze webshop en dat je schoenen snel bij je zijn thuisbezorgd. Wij pakken jouw schoenen met veel liefde en zorg in zodat het elke keer weer een cadeautje wordt om uit te mogen pakken. Ik wens je heel veel plezier met je nieuwe Liz Dae sneakers, jij gaat ze rocken!❤️ Liefs, Roos
Verzending was niet goed gegaan. Prettig contact met lantenservice en goed opgelost!
Hi Maaike, Wat fijn om te lezen dat je goed bent geholpen door onze klantenservice. We waarderen jou enorm als klant en doen er alles aan om een lach op jouw gezicht te toveren. Gelukkig hebben we het op deze manier goed kunnen maken. Jij blij, wij blij!😊 Liefs, Roos
Snelle afhandeling
Hi Ella, Wow, een 10!❤️ Wat fijn om te lezen dat alles zo vlot is verlopen. Hopelijk zien we je nog eens terug voor een bezoekje aan onze webshop!🥰 Liefs, Roos
Heb spijtig genoeg de baskets moeten terug sturen want +/- 1/2 maatje te groot. Retour is heel snel en correct gebeurd waarvoor dank. Ik blijf interesse hebben in Via Vai
Hi Michèle, Bedankt voor het delen van jouw positieve review! Wat fijn om te lezen dat het retourproces helemaal naar wens verliep. Hopelijk zien we je nog eens terug in onze webshop en scoor je een paartje dat perfect voor je is. Graag tot ziens!❤️ Liefs, Roos
Hi Shoelover, Bedankt voor het delen van jouw positieve review. Dat waarderen we enorm!🥰 Heel veel plezier met je nieuwe VIA VAI's.😘 Hopelijk zien we je nog een terug in onze webshop!❤️ Liefs, Roos
Snelle levering en goede verpakking met een persoonlijk kaartje
Hi Desi, Wat fijn dat je nieuwe VIA VAI's snel bij je zijn thuisbezorgd. We pakken jouw schoenen met heel erg veel liefde en zorg in waardoor het iedere keer weer een cadeautje wordt om uit te mogen pakken.🥰 Heel veel plezier met je nieuwe VIA VAI's, jij gaat ze rocken!😘 Liefs, Roos
Hallo, Ik heb geen retourlabel gekregen. Amy Smeets
Hi Amy, Bedankt voor je review en feedback. Het klopt dat je geen fysiek retourlabel in je pakketje hebt ontvangen. Deze doen we uit duurzaamheidsoverwegingen niet meer bij onze pakketten. Gelukkig hebben we hier een hele eenvoudige en snelle oplossing voor 😊. Je kunt jouw retourzending aanmelden via ons retourenportaal (https://viavai.returnista.com/). Als je kiest voor 'DHL Printless' hoef je zelf geen label te printen, maar ontvang je een QR-code die je bij het pakketpunt (naar jouw keuze) kunt laten scannen. Je hebt voor deze optie dus geen retourlabel meer nodig. Hopelijk lukt het allemaal, anders helpen we je natuurlijk graag verder. Graag tot ziens in onze webshop! 💕 Liefs, Dominique
Zelfs met een verassende kaartje... daar word je al blij van.
Hi Margaretha, Wauw, van dit enthousiasme worden we enorm blij!😍 Wat leuk om te lezen dat je het handgeschreven kaartje zo waardeert. We pakken jouw schoenen met liefde en zorg in, zodat het écht een cadeautje is om uit te pakken. Ik wens je heel veel plezier met je nieuwe VIA VAI's en hopelijk tot snel in onze webshop!❤️ Liefs, Roos
prima!
Hi Sandra, Bedankt voor jouw positieve review!❤️ Wat fijn om te lezen dat je goed bent geholpen door onze klantenservice. Dankjewel voor jouw complimenten en hopelijk mogen we je snel nog eens verwelkomen in onze webshop!🥰 Liefs, Roos
Mijn pakketje was door DHL per ongeluk teruggestuurd naar de zender. en via via heeft het keurig opgelost en vooral fijn gecommuniceerd. Top dus!
Hi Patricia, Wat jammer om te lezen dat de bezorging iets minder soepel is verlopen. Wij waarderen jou enorm als klant en doen er alles aan om een lach op jouw gezicht te toveren. Gelukkig hebben we het op deze manier goed kunnen maken. Jij blij, wij blij!🥰 Heel veel plezier met jouw nieuwe Aura Muze hoge laarzen en hopelijk mogen we je in de toekomst nog eens verwelkomen in onze webshop!❤️ Liefs, Roos
Prima geregeld
Hi Erna, Wauw, bedankt voor jouw positieve review! Daar doen we het allemaal voor.🥰 Heel veel plezier met je nieuwe VIA VAI's en hopelijk tot snel in onze webshop!❤️ Liefs, Roos
Fijne afwikkeling bij aankoop. Product als verwacht !!!
Hi Hetty, Super bedankt voor het compliment!😘 Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met de schoenen. Heel veel plezier ervan & hopelijk tot ziens in onze webshop!❤️ Liefs, Roos
Heb goede ervaringen met dit merk. Goede pasvorm en je ziet niet iedereen ermee lopen.
Hi Anneke, Wauw, wat gaaf om te lezen dat je zo enthousiast bent over VIA VAI. We zijn enorm blij met klanten zoals jij!🥰 Topkwaliteit en trendy, vernieuwende designs is precies waar we voor staan. Heel veel plezier met je nieuwe VIA VAI's en hopelijk tot snel in onze webshop!❤️ Liefs, Roos
Zeer snelle levering met een persoonlijk kaartje erbij.
Hi Wendy, Wow, thanks voor de 10!❤️ Wat fijn dat jouw nieuwe VIA VAI's snel bij je zijn thuisbezorgd. En wat leuk om te lezen dat je het handgeschreven kaartje zo waardeert. Wij pakken jouw schoenen met liefde en zorg in, zodat het écht een cadeautje wordt om uit te pakken. Heel veel plezier ervan, jij gaat ze rocken!😘 Liefs, Roos
Tevreden met de goede service
Hi Patricia, Wauw, een 10!😍 Uitstekende service is precies waar we voor staan, dus dit compliment waarderen we enorm. Heel erg bedankt en hopelijk tot ziens in onze webshop!❤️ Liefs, Roos
Bij ontvangst sneakers Sam Levi zat leuk kaartje en kleine attentie. Sneakers zitten zoals altijd weer geweldig.
Hi Sandra, Wauw, van dit enthousiasme worden wij enorm blij!😍 Wat leuk om te lezen dat je het handgeschreven kaartje zo waardeert. We pakken jouw schoenen met liefde en zorg in, zodat het écht een cadeautje is om uit te pakken.🥰 Ik wens je heel veel plezier met je nieuwe Sam Levi sneakers en hopelijk tot snel in onze webshop!❤️ Liefs, Roos
M
Hele fijne website, fijne schoenen goed merk
Hi Linda, Wat maak je ons blij met deze review!🥰 Geweldig om te lezen dat je zo tevreden bent over jouw ervaring met onze webshop. Ik wens je heel veel plezier met je nieuwe VIA VAI's en hopelijk mogen we je snel weer eens verwelkomen!❤️ Liefs, Roos
Snelle levering! Retour ook snel verwerkt!
Hi Esther, Bedankt voor het delen van jouw positieve review! Wat fijn dat je de schoenen snel hebt ontvangen en het retourproces ook helemaal naar wens verliep. Hopelijk zien we je nog eens terug in onze webshop en scoor je een paartje dar perfect voor je is. Graag tot ziens!❤️ Liefs, Roos
De schoenen die ik besteld had stonden op de site als donkerbruin. Echter toen ik ze uitpakte waren ze middenbruin. Deze kleur past niet bij mijn outfit.. Helaas heb ik ze retour moeten zenden. De verdere afhandeling is super verlopen!! Waarschijnlijk tot een volgende keer.
Hi An, Bedankt voor het delen van jouw review! Wat jammer om te lezen dat je de schoenen terug hebt moeten sturen. Gelukkig is het retourproces wel helemaal naar wens verlopen! Hopelijk zien we je nog eens terug in onze webshop en scoor je een paartje dat perfect voor je is. Graag tot ziens!❤️ Liefs, Roos
Ook was de kleine attentie die in de verpakking zat zeer leuk. Dank je wel!
Hi Sofie, Wauw, bedankt voor de 10!❤️ Wat fijn om te lezen dat je nieuwe schoenen zo goed zitten! En wat leuk dat je het handgeschreven zo waardeert. We pakken jouw schoenen met veel liefde en zorg in, zodat het écht een cadeautje is om uit te pakken. Heel veel plezier met je nieuwe Liz Dae sneakers en hopelijk zien we je snel nog eens terug voor een bezoekje aan onze webshop!😘 Liefs, Roos