Schoenen waren na 2 weken kapot, kon ze retourneren en kreeg een nieuw paar. Wederom dezelfde “fabrieksfout”, weer een mail gestuurd en mocht ze houden en kreeg een cadeaubon van het aankoopbedrag. Ander model gekozen en zeer tevreden mee! Service is boven verwachting goed!
Hi Bianca, Bedankt voor het grote compliment! ❤️ Wat fijn om te lezen dat je goed bent geholpen door onze klantenservice. Hopelijk mogen we je in de toekomst nog eens verwelkomen in onze webshop! Liefs, Kate
Prima , ook met omruilen !
Hi Yvonne, Wauw, bedankt voor jouw positieve review! Daar doen we het allemaal voor 🥰. Veel plezier met je nieuwe VIA VAI's en hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Kate
Snelle en correcte levering , zoals altijd. De bestelde sneakers, zijn perfect gemaakt, mooi en zitten ook weer als pantoffeltjes.
Hi Ingrid, Wauw, wat gaaf om te lezen dat je zo enthousiast bent over VIA VAI. We zijn enorm blij met klanten zoals jij! 🥰 Topkwaliteit en trendy, vernieuwende designs is precies waar we voor staan. Veel plezier met jouw nieuwe sneakers en hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Kate
Alles naar behoren tevreden
Hi shoe lover, Bedankt voor het delen van jouw positieve review. Dat waarderen we enorm! ❤️ Hopelijk zien we je nog eens terug in onze webshop! Liefs, Kate
Geweldig fijne sneakers gekocht, zoals ik gewend ben van via via. Altijd een perfecte keuze!! Supersnelle service!
Hi Anita, Van dit enthousiasme worden wij enorm blij! Daar doen we het allemaal voor 😊. Bedankt voor het delen van jouw positieve review & veel plezier met jouw VIA VAI sneakers. Hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Kate
Via vai is my favourite shoe, love them ❤️
Hi Winnie, What a nice review; a true VIA VAI fan! We are extremely happy to have you as a customer ❤️. Hope to see you soon in our webshop! Love, Kate
Goede kwaliteit schoenen en excellente klantenservice
Hi Annette, Wat maak je ons blij met deze review! 🥰 Geweldig om te lezen dat je zo tevreden bent over jouw ervaring met onze webshop. Hopelijk mogen we je snel weer eens verwelkomen! Liefs, Kate
Bestelling super snel bezorgd. Helaas paste de schoenen me niet zoals gehoopt dus moesten ze retour. Ook dat verliep heel erg soepel en zonder extra kosten. Maakt dat ik het vervolg graag weer bij ze bestel! Heb al 1 paar van Viavai en goede kwaliteit schoenen.
Hi shoe lover, Wauw, een 10! Uitstekende service is precies waar we voor staan, dus dit compliment waarderen we enorm 🥰. Heel erg bedankt en hopelijk tot ziens in onze webshop! Liefs, Kate
Ik ben fan
Hi Ingrid, Super bedankt voor het compliment! 😘 Fijn om te lezen dat je tevreden bent met de schoenen. Heel veel plezier ervan & hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Kate
Niets op aan te merken!
Hi Jeannine, Dankjewel voor jouw complimenten! Daar worden we blij van! Hopelijk tot snel in onze webshop 😘. Liefs, Kate
Bestelling was netjes de volgende dag geleverd. Met een leuk persoonlijk handgeschreven kaartje toegevoegd. Ik ga zeker op deze site nogmaals een bestelling plaatsen. Tot de volgende keer!
Hi Judith, Wauw, bedankt voor de 10! ❤️ Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service en de levering. Ik wens je heel veel plezier met jouw nieuwe VIA VAI's. Hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Kate
Al paar keer schoenen van via vai gehad en steeds prima
Hi Cathy, Bedankt voor de lovende woorden! Ontzettend gaaf om te lezen dat je zo enthousiast bent. Go rock your new VIA VAI's & hopelijk tot ziens in onze webshop! 😘 Liefs, Kate
Mijn sandalen gekocht voor vakantie nog geen maand geleden. Na de tweede keer dragen bandje los gegaan en dus al kapot. Het waren best prijzige sandalen en daar verwacht je dit niet. Weet niet waar ik hiermee terecht kan want vind dit niet kunnen.
Hi Vanda, Bedankt voor jouw review en waardevolle feedback. Allereerst, mijn oprechte excuses voor het ongemak. We hebben inmiddels per mail contact gehad en zijn tot een oplossing gekomen, zodat jij de sandalen alsnog mee kan nemen op vakantie 🌞🌴. Heel veel plezier ervan en hopelijk zien we je nog eens terug in onze webshop! Liefs, Dominique
Bij ontvangst bleek een van de sneakers een beschadiging te hebben. Daarom heb ik contact opgenomen met ViaVai en gevraagd of ik ze kon omruilen voor een ander onbeschadigd paar. Dat was geen probleem. ViaVai stuurde een nieuw paar met retoursticker. Ik hoefde niet eerst het beschadigde paar te retourneren. Superservice!
Hi Petra, Bedankt voor het grote compliment! ❤️ Wat fijn om te lezen dat je goed bent geholpen door onze klantenservice. Veel plezier met je nieuwe VIA VAI's en hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Kate
Prima kwaliteit, genoeg keuze en goede service!
Hi Jeanette, Bedankt voor de lovende woorden! Ontzettend gaaf om te lezen dat je zo enthousiast bent. Go rock your new VIA VAI's & hopelijk tot ziens in onze webshop! 😘 Liefs, Kate
Prima, mooie sneaker en loopt heerlijk en snelle levering
Hi Petra, Wauw, bedankt voor jouw positieve review! Daar doen we het allemaal voor 🥰. Veel plezier met je nieuwe VIA VAI's en hopelijk tot snel in onze webshop! Love, Kate
Vriendelijk
Hi Karen, Jij blij, wij blij! ❤️ Heel erg bedankt voor het delen van je positieve review. Hopelijk mogen we je in de toekomst nog eens verwelkomen in onze webshop! Liefs, Kate
Snelle levering en een leuk handgeschreven kaartje in de verpakking.
Hi Isabelle, Wauw!❤️ Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service en de levering. Ik wens je heel veel plezier met jouw nieuwe VIA VAI sneakers. Hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Kate
Leuke collectie super service!!
Hi Bianca, Bedankt voor de lovende woorden! Wij zijn ontzettend blij met klanten zoals jij! Go rock your new VIA VAI's & hopelijk tot ziens in onze webshop! 😘 Liefs, Kate
Maat goed, kleur prima Leuke prijs
Hi Germa, Wauw, bedankt voor het delen van jouw positieve review. Dat waarderen we enorm! ❤️ Heel veel plezier met jouw nieuwe VIA VAI's. Hopelijk mogen we je snel weer eens verwelkomen! Liefs, Kate
Duidelijke site, prima levering.
Hi shoe lover, Dankjewel voor jouw complimenten! Daar worden we blij van! Hopelijk mogen we je snel weer eens verwelkomen 😘. Liefs, Kate
Afhandeling en geld terug netjes geregeld
Hi Marianne, Bedankt voor het delen van jouw positieve review. Dat waarderen we enorm! ❤️ Hopelijk zien we je nog eens terug in onze webshop. Liefs, Kate
Had deze sneakers al eens in een winkel gepast. Wilde ze toen kopen, maar maakte helaas de fout door tegen de verkoopster de sneakers sneakers te noemen. Na vervolgens 10 min uit gekotst te worden door de verkoopster die mij vervolgens hardloopschoenen probeerde te verkopen, want dat waren volgens haar sneakers, ben ik zonder aankoop weggegaan. Teleurgesteld, want de schoenen zaten echt goed en hadden mij overtuigd om te kopen. Thuis bleek de website zeer makkelijk in gebruik en kon ik zo dezelfde schoen onder het kopje “sneakers” vinden. Meteen besteld en waren super snel binnen met een handgeschreven notitie aan toe. Zal zeker vaker via die weg de schoenen bestellen en de winkel in Woerden nooit meer bezoeken.
Hi Jessica, Bedankt voor jouw positieve review!🥰 Wat fijn om te horen dat je ondanks je mindere ervaring met de winkel in Woerden, alsnog je favoriete paartje hebt kunnen scoren. Jij gaat ze rocken! Heel veel plezier ervan en hopelijk tot snel in onze webshop. Liefs, Kate
via vai is een top merk. Draag alleen nog maar via vai Kijk ieder seizoen uit naar de nieuwe collectie
Hi Shirley, Wat een leuke review; een echte VIA VAI fan! We zijn ontzettend blij met jou als klant ❤️. Bedankt voor het delen van jouw positieve review & veel plezier met jouw VIA VAI loafers. Hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Kate
De beste de mooiste en goed zittende schoenen ever! Als je er een paar hebt gekocht wil je niets anders meer.
Hi Annemiek, Wauw, een 10! Van dit enthousiasme worden wij enorm blij! Daar doen we het allemaal voor 😊. Bedankt voor het delen van jouw positieve review & veel plezier met jouw VIA VAI's. Hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Kate