prima contact en snelle levering

ik had mijn via via schoenen elders gekocht... helaas zat daar een fabrieksfoutje in. Gelukkig kon ik deze schoenen retourneren en heb ik bij Via vai zelf mijn schoenen besteld. De schoenen zijn geweldig lopen super en werden de volgende dag meteen geleverd!

Goede service bij Via Vai!

Maar 1 keer ervaren. Ik ben prima geholpen via whatsapp. Duurde wel even voordat gereageerd werd. De informatie die ik ontving was duidelijk.

Snel en netjes geleverd

M’n dochter is er super blij mee!

Geweldig merk en overzichtelijke website

Ik wil geen andere sneakers dan sneakers van ViaVai.

Snelle levering en leuk kaartje!

Mooie sneakers, goede pasvorm.

Mooie schoenen

Fijne website, mooie schoenen die heerlijk zitten.

Op tijd geleverd keurige afhandeling van retour

Prima, helaas paste de schoen niet bij m’n smalle voeten maar dat doet helemaal niets af aan mijn beoordeling

nette en snelle service

Leuk dat er een cadeautje bij zat en een persoonlijk kaartje dat maakt het wel af.

Snelle levering alleen pakketje voor de deur gezet en niet aangebeld. Wel thuis.

Geweldige snelle levering,en ook als je iets retour stuurt word het snel afgehandeld

Prima product en snelle levering

Super mooie sneaker en loopt heerlijk!

Toppie

Alles verloopt perfect, en steeds met een leuk kaartje erbij.

Snelle en goede service

Contact gehad over de latere levering en had meteen antwoord

Heerlijke schoenen

Via via zijn hele fijne schoenen , snel geleverd Met een leuk kaartje erbij

Prima service en afhandeling

Mooie slippers , goed ontvangen

Bestel er graag.

Ik bestel graag online omdat jullie een snelle levering hebben. Wel zou ik graag willen,dat er iets bij de maten staat van breedte schoenen.

Mooie goed passende schoen

Snel en makkelijk besteld. Schoen werd ook snel geleverd en zit heerlijk. Eén klein min puntje is dat ik ze nog geen uur aanhad en het stiksel van de hielbandjes het al begaf. Dit terwijl ik mijn ronde met de hond aan het doen was. Dit was niet erg handig lopen. Heb ze naar een schoenmaker gebracht en alle stiksels moeten vervangen dat kostte me ook weer 11 euro. Je denkt dat een kwalitatief goede schoen te kopen. Dus dat vond ik wel tegenvallen maar verder ben ik er verliefd op.

Fijne schoenen

Fijne schoenen, snelle en vriendelijke bezorging met altijd een leuk kaartje erbij

Goed voetbed, heerlijke schoenen

3 paar schoenen gekocht in Amsterdam-shop . Geweldige winkel.

Mooie aankoop

Mooie website. Prachtige aankoop.

nette persoonlijk bezorging!

snelle nette bezorging. heel attent dat er een handgeschreven briefje bij zat maakt het persoonlijk. jammer dat de schoenen retour moesten waren te groot

Snel, topproducten

Snelle levering, prachtige laarsjes, leuk kaartje

Snelle levering Ook bij retourneren snel afgehandeld Top! Ga zo door

13 Tielenstraat