Goede service leuke schoenen

Ik moest wachten op een pre order en kon makkelijk in contact komen met de klantenservice toen ik daar een vraag over had. En ook heel fijn: De schoenen zaten in een mooie tas met persoonlijk kaartje bij ontvangst.

Duidelijk en zeer prettig

Mooie website, levering na drie dagen

Zal nog een keer weer wat bestellen, de collectie in de winkel is niet zo groot

Goede snelle levering

Mooie schoenen in prachtige kleur, helaas piepte bij eerste paar mijn kleine teentjes eruit. Schoen zat " te strak" op voorvoet en banden liepen niet ver genoeg op voorvoet door. Tweede paar laten komen met sleehak ook in blauw. Deze zitten beter, banden zijn breder en lopen schuin door naar achteren. Zeer jammer is dat ik mt 37,5 heb, ik moet dan kiezen tussen 37 en 38, waarvan 37 vaak net te klein en strak zit en 38 ga ik in schuiven. Dus heel graag in toekomst halve mt maken, dan zal ik veel vaker bij jullie kopen.

Ben zeer tevreden heb al enkele paren via vai schoenen gekocht en het is een zeer fijne schoen ook de klantenservice is top en vriendelijk…

Ecellente experience

Everything fine, thank you very much

Mooie schoenen, maar te lange levertijd

In vervolg toch niet rechtstreeks bij Via Vai bestellen. Levertijd toch echt te lang…

Loopt heerlijk en een mooie look!

Loopt heerlijk en een mooie look!

Goede service met een leuk persoonlijke briefje in de doos.

2 paar besteld, 1 paar perfect / 1 paar zo’n spijt, kan er niet op lopen

Het paar met de zwart/rose kleur loopt heerlijk Het paar hoofdzakelijk wit heb ik heel erg spijt van Heb ze 1x aan gehad Maar ik kan er niet op lopen (zool is te stug) Heb ziekte van ledderhose Zo zonde!

I am Happy

I am Happy. I ordered wrong size sneaks .. to big. Free return and money back. Now I can order another size. Amazing sneaks.

Heel erg tevreden met mijn aankoop

De schoenen zitten heel comfortabel en zijn zeer mooi. Prijs kwaliteit verhouding zit heel goed. Ik ben fan.

Good

Good

Super snelle levering. Too

Met Sneakers, Laarzen en de slippers van Viavai steel je altijd de show! De kwaliteit is prachtig en lopen heerlijk. Ik beveel iedereen die gave schoenen wil Aanschaften eens bij Viavai te gaan kijken want daar krijg je zeker geen spijt van.

Prachtige schoenen van een prachtig merk!!

Het is niet de eerste keer dat ik schoenen koop van VIA VAI maar wel de eerste keer via de webshop van dit prachtige merk en ook dat gaat fantastisch! Supersnelle levering met een tof persoonlijk kaartje erbij!!

Altijd perfect voor mij

Ik weet mijn maat en draag alleen maar viavai. Heb geen andere schoenen. Voor mij zijn ze de perfecte schoen. Een 9 en geen 10 omdat ik graag ook een viavai met hak 2 cm enkel (cowboy)laarsje zou willen dragen, maar die is er niet.

Mooie collectie, hoge kwaliteit.

Mooie duidelijke webshop, snelle levering en goede Service. Vanwege steunzolen eindelijk een website gevonden met mooie, super kwalitatief passende schoenen. Heeeel tevreden.

Prima service.

Snel duidelijk.

Snelle bezorging

Mooie sneaker, goede pasvorm, zit heerlijk

Correct!

Zeer tevreden!!! Mét een leuk persoonlijke boodschap toegoegd aan mijn bestelling!

Goed geregeld leuk een persoonlijke boodschap erbij. Helaas kreeg ik wat aan mijn voet zodat ik niet kan passen. Ik hou ze maar met de hoop dat ze goed passen. Want deze kleur kon ik nergens meer vinden.

Fijne service

Fijne service en de schoenen die ik had besteld zitten zoals altijd super.

Mooie kwaliteit schoenen

Ruime keuze in hele mooie en goede schoenen. Snelle levering

13 Tielenstraat

Waalwijk 5145 RC