Binnen een dag had ik mijn schoenen binnen.
Hi Mariette, Bedankt voor het grote compliment! ❤️ Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze levering en service. Veel plezier met je nieuwe VIA VAI's: de Cassia Six ga jij rocken deze zomer! Liefs, Kate
Lekker zittende sandalen, maar wat zwaar in gewicht.
Snelle levering Bij retour wordt het geld snel terugbetaald Leuk kaartje bij de schoenen Goede pasvorm voor mij
Hi Irma, Wauw, wat gaaf om te lezen dat je zo enthousiast bent over VIA VAI. We zijn enorm blij met klanten zoals jij! 🥰 Veel plezier met jouw nieuwe Isa Bo sneakers en hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Kate
Fijne en mooie schoenen
Hi Marga, Wauw, wat maak je ons blij met deze mooie review! 😍 Super om te lezen dat je zo graag VIA VAI schoenen draagt. Heel graag tot de volgende keer in onze webshop! Liefs, Kate
heel blij met m'n mooie nieuwe schoenen!
Hi Elles, Super bedankt voor het compliment! 😘 Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met de schoenen. De Pepper Finn sneakers zullen je vast prachtig staan! Heel veel plezier ervan & hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Kate
snel en correct
Hi Pauline, Dankjewel voor jouw complimenten! Daar worden we blij van! Hopelijk tot een volgende keer in onze webshop 😘. Liefs, Kate
Voorheen altijd bij de schoenenwinkel, maar door inkrimp niet alle modellen op voorraad. Al jaren koop ik de sneakers van dit merk
Hi Charlotte, Wauw, bedankt voor de 10! Fijn om te lezen dat jouw ervaring met onze webshop ook goed verlopen is 💖. Veel plezier met jouw nieuwe Nora Base sneakers & hopelijk mogen we je snel nog eens verwelkomen! Liefs, Kate
Al verschillende schoenen van via vai gekocht, van sandaal tot sneaker tot laars Mooie kwaliteit en nooit teleurstellend
Hi Suzanne, Van dit enthousiasme worden wij enorm blij! Daar doen we het allemaal voor 😊. Bedankt voor het delen van jouw positieve review & veel plezier met jouw nieuwe VIA VAI sandalen. Hopelijk tot snel in onze webshop! Lies, Kate
Goede schoenen en altijd zeer snel geleverd
Hi Jikke, Wow, thanks voor de 10! ❤️ Wat fijn dat je zo tevreden bent met jouw nieuwe VIA VAI's en dat ze snel bij je zijn thuisbezorgd. Heel veel plezier ervan, jij gaat ze rocken! Liefs, Kate
Gewoon correct zoals het hoort te zijn
Hi Monique, Bedankt voor het delen van jouw positieve review. Dat waarderen we enorm! ❤️ Heel veel plezier met jouw nieuwe VIA VAI's. Hopelijk zien we je nog eens terug in onze webshop! Liefs, Kate
Alles was ok, snelle levering.
Hi Brenda, Wauw, bedankt voor de 10! ❤️ Wat fijn om te lezen dat alles zo vlot verlopen is. Hopelijk zien we je nog eens terug voor een bezoekje aan onze webshop! Liefs, Kate
Mijn derde paar sneakers van ViaVai. De vorige twee paren in de uitverkoop gekocht en deze keer een nieuw paar gekocht na een tijdje sparen. Echt mijn favoriete merk schoenen, de eerste twee paren lopen heerlijk! Nu, bij de aankoop van het derde paar, lukt het maar niet om de leren schoenen in te lopen. Ik heb de schoenen al minimaal 10x een hele dag aangehad naar mijn werk, maar kom thuis met hele pijnlijke voeten. Zo zonde van die 200 euro! Daarom heb ik een mail gestuurd naar de klantenservice. De reactie was dat de medewerker hier ook last van had gehad, maar ik vol moest houden of de schoenen op moest laten rekken. Heb beide adviezen aangenomen, maar nog steeds lopen de schoenen verschrikkelijk en doen ze veel pijn. Vind het echt super jammer. Ik snap dat er niet veel aan te doen is als de schoenen al gedragen zijn, maar had toch meer van de klantenservice verwacht... Aanvulling: ViaVai heeft contact met mij opgenomen en een passende oplossing geboden. Heel fijn dat mijn klacht nu serieus genomen werd, dankjulliewel.
Hi Eline, Bedankt voor jouw review en eerlijke feedback. We horen het altijd graag wanneer er zaken zijn die we kunnen verbeteren, ook als het betrekking heeft op pasvorm. Per mail heb ik contact met je opgenomen om je een passende oplossing aan te bieden 😊. Hopelijk graag tot ziens in onze webshop! Liefs, Dominique
Original review
Snelle levering. Attent persoonlijk kaartje erbij. Schoenen zitten/lopen heerlijk. Ga zeker weten dit merk vaker kopen.
Hi Esther, Van dit enthousiasme worden wij enorm blij! Daar doen we het allemaal voor 😊. Bedankt voor het delen van jouw positieve review & veel plezier met jouw VIA VAI sneakers. Hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Kate
Super snel de prachtige schoenen binnengekregen, die ook nog eens heerlijk zitten! Met nog een leuke persoonlijke boodschap erbij. Beter gaat het niet worden!
Hi Gemma, Wat maak je ons blij met deze review! 🥰 Geweldig om te lezen dat je zo tevreden bent over jouw ervaring met onze webshop. Ik weet zeker dat de Danae Colby sneakers je geweldig staan! Hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Kate
Lang bezig geweest om retourformulier te krijgen. Telefonisch advies gekregen. Pakket afgeleverd via dhl maar het terugsturen moest via dpd. Via Blokker, Primera. Uiteindelijk bij dpd terechtgekomen . Het heeft me meer dan 1 uur gekost, was vrij verwarrend.
Hi Josje, Bedankt voor je review en feedback. Wat vervelend dat het retourproces niet helemaal naar wens is verlopen. Ik zie inderdaad dat je hebt gekozen voor retourneren met DPD. Bij het aanmelden van je retourzending heb je óók de optie om te kiezen voor retourneren met DHL, waarbij je een QR-code ontvangt die je kunt laten scannen bij een DHL-afgiftepunt. Hiervoor hoef je geen label zelf te printen en heb je keuze uit meer afgiftepunten. Wellicht goed om te weten voor een volgende keer; hopelijk tot ziens in onze webshop! 😊 Liefs, Dominique
Dit is al mijn 6de paar schoenen en altijd tevreden.
Hi Nathalie, Wat maak je ons blij met deze review! 🥰 Geweldig om te lezen dat je zo tevreden bent over jouw ervaring met VIA VAI. Hopelijk mogen we je snel weer eens verwelkomen in onze webshop! Liefs, Kate
Een mooie sneaker en sokken besteld. Werd bezorgt met handgeschreven kaartje en een armband/elastiek als attentie erbij!
Hi Jamy, Een groter compliment kun je ons niet geven. We pakken jouw schoenen met heel erg veel liefde in waardoor het iedere keer weer een cadeautje wordt om uit te mogen pakken. Veel plezier met jouw nieuwe VIA VAI's en hopelijk tot snel in onze webshop! 💖 Liefs, Kate
Schoenen zijn zeer mooi en goede pasvorm
Hi Janny, Super bedankt voor het compliment! 😘 Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met de schoenen. Heel veel plezier ervan & hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Kate
Alles correct geregeld! Ga zo door.
Hi Andre, Jij blij, wij blij! ❤️ Heel erg bedankt voor het delen van je positieve review. Hopelijk mogen we je in de toekomst nog eens verwelkomen in onze webshop! Liefs, Kate
Duidelijke website, een uitgebreid assortiment, snelle levering, top kwaliteit
Hi Jolien, Bedankt voor de lovende woorden! Ontzettend gaaf om te lezen dat je zo enthousiast bent. Go rock your new VIA VAI's & hopelijk tot ziens in onze webshop! 😘 Liefs, Kate
Ik draag graag ViaVai sneakers, fijne pasvorm en ze zien er mooi uit. De website is overzichtelijk en werkt snel. Ik stuur weleens iets retour en dat wordt snel afgehandeld.
Hi Jessy, Wauw, wat gaaf om te lezen dat je zo enthousiast bent over VIA VAI. We zijn enorm blij met klanten zoals jij! 🥰 Topkwaliteit en trendy, vernieuwende designs is precies waar we voor staan. Veel plezier met jouw nieuwe Liz sneakers en hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Kate
Mooie schoen maat is goed zit en loopt lekker
Hi Petra, Super bedankt voor het compliment! 😘 Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met de schoenen. Heel veel plezier ervan & hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Kate
Het verkeerde artikel ontvangen. Daarna het juiste artikel niet meer op voorraad en als klap op de vuurpijl een vertraging in het verweken van het retour…. Naar aanleiding van bovenstaande feedback kreeg ik als excuses een waardebon & een tas aangeboden, super attent!
Hi Anita, Allereerst mijn oprechte excuses dat jouw ervaring met onze webshop niet vlekkeloos was. Dat is absoluut niet wat je van onze service mag verwachten. We hebben je retourzending inmiddels verwerkt en je daar per mail van op de hoogte gesteld. Binnen 1 à 2 dagen ontvang je het retourbedrag terug op je rekening. Om het toch een beetje goed te maken, is er ook nog een kleinigheidje naar je onderweg 💕. Hopelijk zien we je nog eens terug in onze webshop! Liefs, Dominique
Original review
Idem
Hi Ann, Dankjewel voor jouw complimenten! Daar worden we blij van! Hopelijk tot een volgende keer in onze webshop 😘. Liefs, Kate
Helaas is mijn dure sandaal (150 euro) al kapot. De gesp met bandje is losgekomen van de sandaal.
Hi Merel, Bedankt voor jouw eerlijke review en feedback. Wat vervelend dat het gespje van je nieuwe sandalen stuk is, dat is natuurlijk niet de bedoeling! We doen er alles aan om een glimlach op jouw gezicht te toveren en lossen dit graag voor je op. Daarom hebben we zojuist contact met je opgenomen via mail. Onze excuses voor het ongemak. We horen graag van je, zodat we dit zo snel mogelijk in orde kunnen maken voor je ❤. Liefs, Roselie