Gezellig persoonlijk kaartje erbij. En je spaart voor leuke producten.
Hi Caroline, Wauw, bedankt voor deze positieve review! ❤️ Ontzettend fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Hopelijk tot ziens in onze webshop! Liefs, Roselie
Helaas paste de schoen niet. En ook het retourneren verliep eenvoudig
Hi Margreet, Jij blij, wij blij! ❤️ Heel erg bedankt voor het delen van je positieve review. Hopelijk mogen we je in de toekomst nog eens verwelkomen in onze webshop! Liefs, Roselie
Geen opmerkingen
Hi Hanneke, Dankjewel voor jouw complimenten! Daar worden we blij van! Veel plezier met jouw nieuwe Lola Oakley loafers en hopelijk tot snel in onze webshop ❤. Liefs, Roselie
Mooie sneakers besteld. Ze voldeden aan de beschrijving en afbeelding op de website. Goed geïnformeerd over de levering. Pakket bevatte een persoonlijke noot en een grappig armbandje. En de sneakers zitten en lopen heerlijk!
Hi Annemieke, Wat maak je ons blij met deze review! 🥰 Geweldig om te lezen dat je zo tevreden bent over jouw ervaring met onze webshop. We wensen je veel plezier met je nieuwe sneakers en hopelijk mogen we je snel weer eens verwelkomen! Liefs, Roselie
Snelle levering, netjes verpakt
Hi Els, Wat fijn dat jouw nieuwe VIA VAI's snel bij je zijn thuisbezorgd. Heel veel plezier met jouw nieuwe Mondi Sun sandalen, ze staan je vast prachtig! Liefs, Roselie
Nvt
Hi Ans, Wauw, bedankt voor jouw positieve review! Daar doen we het allemaal voor 🥰. Veel plezier met je nieuwe Iris North sandalen en hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Roselie
Duidelijk en makkelijk
Hi Danny, Wow, een 10! ❤️ Wat fijn om te lezen dat alles zo vlot verlopen is. Hopelijk zien we je nog eens terug voor een bezoekje aan onze webshop! Liefs, Roselie
Prachtige schoenen, hoge kwaliteit en zitten echt heerlijk!
Hi Desiree, Van dit enthousiasme worden wij enorm blij! Daar doen we het allemaal voor 😊. Bedankt voor het delen van jouw positieve review & veel plezier met jouw Sam Levi sneakers. Hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Roselie
Mooie items en goede pasvorm
Hi Bibia, Dankjewel voor jouw complimenten! Daar worden we blij van! Veel plezier met jouw nieuwe Sam Levi sneakers en hopelijk tot snel in onze webshop ❤. Liefs, Roselie
Service 10, vriendelijkheid, 10, snelle levering 10, 10 en natuurlijk mooie producten. Al met al redenen om vaker te bestellen.
Hi Yvonne, Wauw, wat gaaf om te lezen dat je zo enthousiast bent over VIA VAI. We zijn enorm blij met klanten zoals jij! 🥰 Bedankt voor je mooie review en hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Roselie
Alles was top
Hi Yolanda, Wauw, bedankt voor deze positieve review! ❤️ Ontzettend fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Hopelijk tot ziens in onze webshop! Liefs, Roselie
De schoenen zijn best prijzig, maar ze dragen heerlijk. Kwaliteit is uitstekend. Vorig seizoen ook van dit merk gedragen. Ik ben meer dan tevreden.
Hi you, Wat leuk om te lezen dat je zo'n fan bent van VIA VAI! We zijn super blij met klanten zoals jij ❤️. We wensen je veel plezier met je nieuwe Chiara Ray loafers en hopelijk tot snel in onze webshop. Liefs, Roselie
Ich war erstaunt, wie schnell die Lieferung erfolgt ist. Schuhe sind super. Und das persönliche Kärtchen mit einem Spruch von ViaVai war besonders …. Danke
Hi Ulrike, Vielen Dank für das Kompliment! 😘 Schön zu lesen, dass du so zufrieden bist. Viel Spaß und hoffentlich bis bald in unserem Webshop! Liebe Grüße, Roselie
Supr Snelle levering En een leuk persoonlijk kaartje erbij.
Hi Monique, Een groter compliment kun je ons niet geven. We pakken jouw schoenen met heel erg veel liefde in waardoor het iedere keer weer een cadeautje wordt om uit te mogen pakken. We wensen je veel plezier met jouw nieuwe Isa Ginger sneakers en hopelijk tot snel in onze webshop 🥰. Liefs, Roselie
Makkelijk en duidelijk webshop Snel verzenden. Leuke persoonlijke attentie erbij. Retour makkelijk en snel geld weer retour. En de schoenen zijn altijd prachtig haha
Hi Aniek, Jij blij, wij blij! ❤️ Heel erg bedankt voor het delen van je positieve review. Hopelijk mogen we je in de toekomst nog eens verwelkomen in onze webshop! Liefs, Roselie
Geweldige schoenen
Hi Anja, Wauw, bedankt voor jouw positieve review! Daar doen we het allemaal voor 🥰. Veel plezier met je nieuwe Sam Levi sneakers en hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Roselie
Blij met de schoenen, ze zitten goed, kan er gelijk lekker op lopen.
Hi Marieke, Super bedankt voor het compliment! 😘 Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met de schoenen. Heel veel plezier met jouw nieuwe Sam Levi sneakers & hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Roselie
Mooie schoenen. Goede service
Hi Heleen, Dankjewel voor jouw complimenten! Daar worden we blij van! Veel plezier met jouw nieuwe Danae Bailee sneakers en hopelijk tot snel in onze webshop 🥰. Liefs, Roselie
Makkelijke site, goede duidelijke foto’s van de schoenen . Op tijd bezorgd en ze lopen heerlijk
Hi Willy, Wat maak je ons blij met deze review! 🥰 Geweldig om te lezen dat je zo tevreden bent over jouw ervaring met onze webshop. Veel plezier met jouw nieuwe Liz Dae sneakers en hopelijk mogen we je snel weer eens verwelkomen! Liefs, Roselie
Goede service Mooie aparte schoenen Goede pasvorm Lopen heerlijk
Hi Lies, Bedankt voor de lovende woorden! Ontzettend gaaf om te lezen dat je zo enthousiast bent. Go rock your new VIA VAI's & hopelijk tot ziens in onze webshop! 😘 Liefs, Roselie
Hi Wil, Wauw, wat maak je ons blij met deze mooie review! 😍 Heel veel plezier met jouw nieuwe Elia Paisley sandalen en graag tot de volgende keer in onze webshop! Liefs, Roselie
Makkelijke site en snelle levering
Hi Belinda, Wauw, bedankt voor de 10! ❤️ Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Ik wens je heel veel plezier met jouw nieuwe Danae Colby sneakers. Hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Roselie
Goed op tijd geleverd. Product precies zo als op foto. En om schrijving Kaartje vond ik een leuke verrassing.
Hi Connie, Een groter compliment kun je ons niet geven. We pakken jouw schoenen met heel erg veel liefde in waardoor het iedere keer weer een cadeautje wordt om uit te mogen pakken. Veel plezier met jouw Candy Lia slippers en hopelijk tot ziens in onze webshop 🥰. Liefs, Roselie
Snelle levering, leuk persoonlijk kaartje bij je pakketje.
Hi Sandra, Wat fijn om te lezen dat je bestelling snel en goed bij je is aangekomen. Heel veel plezier met jouw nieuwe Liz Finley sneakers. Jij gaat ze rocken! ❤️ Liefs, Roselie
Besteld, mail gehad dat ze een paar dagen later geleverd zouden worden omdat onze maat niet op voorraad was. Gedaan wat ze beloofden
Hi Jolanda, Wow, een 10! ❤️ Wat fijn om te lezen dat alles zo vlot verlopen is. We wensen je heel veel plezier met jouw nieuwe Isa Layne sneakers. Hopelijk zien we je nog eens terug voor een bezoekje aan onze webshop! Liefs, Roselie