Snelle levering, leuk persoonlijk kaartje bij je pakketje.
Hi Sandra, Wat fijn om te lezen dat je bestelling snel en goed bij je is aangekomen. Heel veel plezier met jouw nieuwe Liz Finley sneakers. Jij gaat ze rocken! ❤️ Liefs, Roselie
Besteld, mail gehad dat ze een paar dagen later geleverd zouden worden omdat onze maat niet op voorraad was. Gedaan wat ze beloofden
Hi Jolanda, Wow, een 10! ❤️ Wat fijn om te lezen dat alles zo vlot verlopen is. We wensen je heel veel plezier met jouw nieuwe Isa Layne sneakers. Hopelijk zien we je nog eens terug voor een bezoekje aan onze webshop! Liefs, Roselie
Heel blij met mijn nieuwe sneakers! Makkelijk bestelsysteem en binnen één dag had ik mijn schoenen al binnen!
Hi Cecile, Bedankt voor het grote compliment! ❤️ Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze levering en het bestelproces. Veel plezier met je nieuwe Isa Rue sneakers en hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Roselie
Vlotte levering en ook de retourzending is snel verwerkt. Niets dan lof!
Hi Sandra, Wauw, een 10! Uitstekende service is precies waar we voor staan, dus dit compliment waarderen we enorm 🥰. Heel erg bedankt en hopelijk tot ziens in onze webshop! Liefs, Roselie
Goede en snelle afhandeling van de bestelling
Snelle bezorging prachtige schoen. Daarnaast een persoonlijk kaartje vond ik ook erg attent
Hi you, Wij pakken jouw schoenen met liefde en zorg in, zodat het écht een cadeautje wordt om uit te pakken ❤️. We wensen je veel plezier met jouw nieuwe Danae Nicole sneakers en hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Roselie
Het begint al bij het uitpakken van je gekochte product, met een hele persoonlijke touch. Daarnaast zijn het prachtige schoenen van goede kwaliteit. Het enige wat ik mis zijn halve maten dan zou het voor mij helemaal top zijn.
Hi Marian, Wat een leuke review; een echte VIA VAI fan! We zijn ontzettend blij met jou als klant ❤️. We horen altijd graag waar we bepaalde zaken kunnen verbeteren, zoals het toevoegen van halve maten 😊. We nemen het mee voor in de toekomst. Hopelijk tot ziens in onze webshop! Liefs, Roselie
zeer behulpzaam vriendelijk en snel in reactie!
Hi Angelique, Wauw, bedankt voor de 10! ❤️ Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Ik wens je heel veel plezier met jouw nieuwe Sienna Carson laarsjes. Hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Roselie
Niks op aan te merken, perfecte schoenen en klantenservice.
Hi you, Wauw, een 10! Uitstekende service is precies waar we voor staan, dus dit compliment waarderen we enorm 🥰. Heel erg bedankt en hopelijk tot ziens in onze webshop! Liefs, Roselie
Het zijn stevige schoenen maar het leer loopt in het begin nogal stroef.
Hi Astrid, Bedankt voor jouw eerlijke review en feedback, dat waarderen we enorm. Leer is over het algemeen een wat stugger, steviger materiaal. Dat betekent dat het wat tijd nodig heeft om zich te vormen. Maar wanneer je je leren schoenen eenmaal hebt ingelopen, zitten ze als gegoten 💕. We nemen je feedback mee in de ontwikkeling van nieuwe collecties, zodat we kunnen blijven verbeteren. Hopelijk zien we je in de toekomst nog eens terug in onze webshop! 😊 Liefs, Roselie
Juiste informatie, snelle levering, lief briefje in de doos. Ik bestel opnieuw in de toekomst.
Hi Sonja, Een groter compliment kun je ons niet geven. We pakken jouw schoenen met heel erg veel liefde in waardoor het iedere keer weer een cadeautje wordt om uit te mogen pakken. We wensen je veel plezier met jouw nieuwe Flora Braid sandalen en hopelijk tot snel in onze webshop 💕. Liefs, Roselie
Kwaliteitsvolle en mooie sneakers! Snel verstuurd. Bij vragen staan ze je graag te woord.
Hi Kristien, Wauw, wat gaaf om te lezen dat je zo enthousiast bent over VIA VAI. We zijn enorm blij met klanten zoals jij! 🥰 Veel plezier met jouw nieuwe Liz Dae sneakers en hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Roselie
Prachtige schoenen, pasmaat perfect.
Hi Miranda, Wat een leuke review; een echte VIA VAI fan! We zijn ontzettend blij met jou als klant ❤️. We wensen je veel plezier met jouw nieuwe Sam Levi sneakers en hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Roselie
Een echte aanrader. Valt op maat. Draag al jaren via vai. Gek op deze lekker zittende schoenen
Hi Grietje, Super bedankt voor het compliment! 😘 Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze schoenen. Heel veel plezier ervan & hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Roselie
Geen enkel probleem ervaren met het bestellen van mijn sneakers. Heel leuk verpakt met een perrsoonlijke noot, wordt je toch een beetje blij van!
Hi Margret, Jij blij, wij blij! ❤️ Heel erg bedankt voor het delen van je positieve review. Hopelijk mogen we je in de toekomst nog eens verwelkomen in onze webshop! Liefs, Roselie
Mooie schoen. Goede pasvorm. Het zoveelste paar voor mij. Dat zegt toch genoeg
Hi Ilona, Bedankt voor het grote compliment! ❤️ Wat fijn om te lezen dat je zo blij bent met je VIA VAI's. We wensen je veel plezier met jouw nieuwe Liz Dulce sneakers en hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Roselie
Snelle levering, mooie collectie
Hi Joke, Wow, thanks voor de 10! ❤️ Wat fijn dat jouw nieuwe VIA VAI's snel bij je zijn thuisbezorgd. Heel veel plezier ervan, de Sam Levi sneakers staan je vast prachtig! Liefs, Roselie
A bit slow delivery, but worth waiting for
Hi Anne, Thank you so much for sharing your review. How nice to read that they were worth the wait 💕. I'll be sure to pass along your feedback regarding the shipping time, so we can keep improving. Enjoy your new Liz Finley sneakers, you'll rock them. Hope to see you soon! Love, Roselie
staat hierboven toch al!
Hi Doortje, Wow, een 10! ❤️ Wat fijn om te lezen dat alles zo vlot verlopen is. Hopelijk zien we je nog eens terug voor een bezoekje aan onze webshop! Liefs, Roselie
Zodra je de schoenen aantrekt en ermee gaat lopen ,wil je ze niet meer uitdoen. Geen drukpunten dus je loopt er heerlijk op!
Hi Yvonne, Van dit enthousiasme worden wij enorm blij! Daar doen we het allemaal voor 😊. Bedankt voor het delen van jouw positieve review & veel plezier met jouw Liz Dulce sneakers. Hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Roselie
Fast delivery and I totally love my new boots, the quality is great, fits my foot and soft to wear.
Hi Lone, Thank you so much for this lovely review 💕. We're happy to read you enjoy the boots so much. I'm sure the Fallon Rye boots look amazing on you 🥰! Hope to see you soon. Love, Roselie
Snelle levering, mooie schoenen van goed merk en zitten (lopen) heerlijk. Goede prijs ook
Hi Mariëtte, Wauw, bedankt voor de 10! ❤️ Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze schoenen en de levering. Ik wens je heel veel plezier met jouw nieuwe Lola Rayne loafers. Hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Roselie
Heel vlotte service en een persoonlijk toets aan het pakket. Zeer aangenaam.
Hi Ilse, Wauw, een 10! Uitstekende service is precies waar we voor staan, dus dit compliment waarderen we enorm 🥰. Heel erg bedankt en hopelijk tot ziens in onze webshop!
Na het loslaten van een zool was er veel begrip en een super service: top!
Hi Melina, Wauw, bedankt voor deze positieve review! ❤️ Ontzettend fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Gelukkig hebben we het op de juiste manier voor je op kunnen lossen. Heel graag tot de volgende keer in onze webshop! Liefs, Kate
Keurig verpakt, snelle levering en de sneakers zijn super!
Hi Gerrianne, Jij blij, wij blij! ❤️ Heel erg bedankt voor het delen van je positieve review. Hopelijk mogen we je in de toekomst nog eens verwelkomen in onze webshop! Liefs, Kate