Netjes verpakt goede tips

Netjes verpakt goede tips snel geleverd en super fijne schoenen

Hartelijke en persoonlijke benadering

Pakje werd afgeleverd met een handgeschreven persoonlijk kaartje erin. Heel leuk. Mooie hippe en coole sneaker, eindeloos te combineren ❤️ Ben 2 weken later naar de winkel in Amsterdam gegaan en heb nog een paar er ik gekocht.

Dit merk zit bij mij altijd goed

Mooie spullen waar je jaren plezier van hebt.

Heerlijke schoenen en snel geleverd

Normaal koop ik online geen schoenen, maar Via Vai past mij altijd!

Schoentjes waren snel in huis. Helaas pasten ze niet goed maar retourneren ging ook snel en probleemloos.

Service, 100%

Altijd tervreden geweest. Laatste keer een nieuwe schoen uit de doos met een vlekje op de voorzijde zool, zonder probleem 2 dagen later omgeruild

Overzichtelijke website

Uitgebreide en overzichtelijke website.

Snel geleverd..geen problemen

Geen problemen

Alles klopt

Duidelijke webshop, mooie collectie, duidelijk retourbeleid, maken belofte van levering waar. Kortom: ik ben een tevreden cliënt!

Uitstekend!!

Precies zoals op de foto, snelle service. Uitstekende kwaliteit, top merk!!

Ruime keuze

Prachtige kwaliteit Groot assortiment Vriendelijk personeel Snelle bezorging Behulpzaam

Hele snelle levering!!

Een hele snelle levering, met een persoonlijke noot! Geweldig.

Niets op aan te merken

Ik had 2 paar sneakers besteld, waarvan 1 retour gestuurd omdat de schoenen te breed waren voor mijn voet. Snelle terugbetaling. Ik ben heel tevreden!

Bestelling snel ontvangen!

Geweldig!

Prachtige slingback SUZY ALIYA ontvangen. Mooie schoen met een fijne pasvorm.

Helemaal top!

Hele goede service . Alles top geregeld, tevreden klant.

Super mooie en fijne schoen

TOP

Ik ben dol op enkellaarzen. Ondertussen in veel kleuren. Comfortabel, mooi ontwerp en goede pasvorm. De service is uitstekend.

Mooie schoenen, ook nogbin de aanbieding, goeie pasvorm én een persoonlijk briefje bij de bestelling wat echt heel erg gewaardeerd wordt!

Zeer snelle en correcte service!

Ik ben heel tevreden over de snelle en correcte service! De sneakers zijn prachtig en zitten heel comfortabel.

Een geschreven kaartje met de tekst ....veel plezier met uw aankoop vond ik zeer attent.

Een goede service

Ze doen wat ze beloven.

Super mooie laarzen

Laarzen besteld helaas verkeerde maat terug gestuurd en juiste maat besteld. Laarzen super mooi. Alles snel en top geregeld

Fijne sneakers

Heb meerdere sneakers van via vai, geweldig pasvorm, goed voetbed en vallen perfect op maat, lopen fantastisch zonder pijnlijke voeten of blaren, ik ben fan,ook de espadrilles lopen fantastisch

Kleur komt niet overeen met beschrijving website

De kleur van de Shelly Carter laars beschrijving wordt op de site als groen aangeduid. Op de foto is de laars donker bruin. Dit zorgde bij mij voor verwarring. Na het raadplegen van een medewerker werd mij verteld dat de fabriekskleur met groen aangeduid wordt maar dat ze in het echt donkerbruin zijn. Met deze info heb ik de laarsjes toch besteld en ben ik tevreden. Tip: beschrijf de daadwerkelijke kleur i.p.v de fabriekskleur. Dit zorgt voor verwarring bij de klant. Succes!

13 Tielenstraat

Waalwijk 5145 RC