Snelle levering, prachtige sneakers

Hele snelle levering én hele fijne sneakers.. heel fijn dat het voetbed eruit kan voor m’n eigen zooltjes

Je krijgt altijd een leuke persoonlijke kaart, bij je bestelling. Super om te ontvangen !

Heel erg goed!

Het persoonlijke kaartje en de snelle levering van de enorm gave schoenen make me smile!

Gave schoenen

Mooie schoenen, snelle levering, persoonlijk handgeschreven kaartje erbij...het zijn de kleine dingen die het doen.

Received two different sizes but love the shoes

I received a pair of boots Ib two different sizes - I bought a new pair But haven’t reveiced my money yet ….

Goed geregeld

Alles goed geregeld met bestellen en retour zenden

Perfect!

Zoals ik ze zag op de side, ook zo ontvangen.

Alles goed geregeld

Mooie site Allles duidelijk

Mooie laarsjes

Mooi gemaakte laarzen met prima pasvorm

Mooie loafers, goed comfort

Ik kocht de Lola Rayne loafers en ben daar zeer tevreden over. Ze lopen lekker maar ik moest nog wel even een pleister op m’n achillespezen plakken.

Mijn zending kwam wat achter aan. Ze hebben het super opgelost

Goede klantenservice

Mooie schoenen, mooie ontwerpen. Fijn dat het tot grote maten gaat. Ik had een paar schoenen besteld waar ik direct verliefd op was. Er ontstond echter snel een defect aan de schoenen. Na te hebben gemaild naar Viavai, kwam er snel een reactie. Ik kreeg meerdere opties aangeboden. Samen zijn we tot een passende oplossing gekomen. Ik ben heel blij met mijn mooie nieuwe schoenen. Dank voor de fijne service!

Tevreden.

Mooie sneaker

snel en persoonlijke levering

mooie schoenen, snel geleverd en een leuk handgeschreven kaartje erbij.

Snelle levering, mooie schoenen het pakket is een kadootje om te krijgen en uit te pakken

Zie boven

Mooie schoenen!

Blij met mijn schoenen, service is prima

Altijd goed en snel!

Via Vai heeft superleuke schoenen die heerlijk lopen! En fijn dat mijn eigen zooltjes erin kunnen!

Snelle levering met attente, handgeschreven kaart!

Niets meer aan toe te voegen!

Fijne schoenen, pasvorm klopt 42, snelle levering

Eindelijk mooie leuke en fijne sneakers gevonden, echt super blij mee! Met mijn maat is het elke keer weer zoeken. Het leuke toen ik de doos open maakte, er zat een hand geschreven kaartje in, super leuk en attent!!! Die blijft wel hangen ;)

Snelle service en zeer leuke schoenen

Eenvoudig te bestellen en een snelle levering

Zie benefen

Snel goed en leuk persoonlijk kaartje

Prima service en schoenen snel binnen.

Quick delivery every time

I always get my orders quickly.

Wat een uitstekende service!

De ervaring met viavai is zeer goed. Heel klantvriendelijk :) Na contact met de klantenservice is mijn ervaring alleen nog maar positiever! Bedankt voor de goede service!

blij met mijn laarsjes

Ik heb nu het tweede paar zomerlaarsjes en ben er heel erg blij mee. Dit paar zijn mijn inmiddels 6e paar Via Vai schoenen. Geweldige pasvorm en niet te hogen hakken.

13 Tielenstraat

Waalwijk 5145 RC