Geweldig mooie schoenen

Mooie schoenen, goede pasvorm en design. Zeer goede kwaliteit leer.

Goede service! Snelle levering,favoriet merk.

Heel tevreden!

Prima geregeld

Prachtige site? Makkelijk te bestellen en gauw in huis.

Fantastische sneakers, slippers en laarzen

Prachtige kwaliteit en zitten als gegoten. Ik draag al Een tijd modellen van Viavai en krijg vaak complimenten. Ik heb al velen vriendinnen en familieleden aangestoken met het Viavai virus!

Altijd goed

Elke keer als ik een pakket van ViaVai ontvang zit er een persoonlijk kaartje bij, wat mij extra blij maakt met mijn nieuwe schonene.

Snelle levering van mooie en goede sneakers

Besteld, betaald, geleverd, gepast, op gelopen en allemaal top. Het enige dat ik misschien wel aan ga passen zijn de veters. Die zijn elastisch en dat vind ik minder praktisch.

Sandalen voldoen geheel aan de verwachting, snelle service en een leuk persoonlijk kaartje bij de bestelling.

Goede en duidelijke site

Weer super blij met mijn nieuwe via vai's.ze zitten weer super en erg leuk dat er een persoonlijk kaartje bij zit!

Fijne producten

Ik heb al meerdere keren sneakers gekocht van dit merk. Ze hebben een fijne pasvorm en blijven mooi na veelvuldig dragen. Nu voor het eerst ook sandalen van dit merk.

prima service , snel , goed ingepakt ,

Blij met mijn schoenen , ze zijn mooi en lopen heerlijk !

Korting

Heel erg bedankt voor het alsnog toekomen van de korting. Via vai heeft mooie elegante laarzen en schoenen en pasvorm is goed.

Goede en snelle service.

Ben telefonisch ook goed geholpen.

Helemaal goed

Mooie schoenen...zitten altijd top

Veel voet comfort

In de Amsterdamse vestiging heel vriendelijk geholpen door Mandy. Zij vertelde het verhaal achter de ontwikkeling van slipper Mandy. Heel leuk. Via de webshop twee maanden later deze slippers gekocht in de kleur goud. En omdat ze als pantoffels zitten, zo lekker, heb ik ze ook nog in de kleur zwart gekocht. Snelle levering en het persoonlijk gerichte kaartje erbij vond ik top.

Altijd goede kwaliteit schoenen. Ik waardeer jullie persoonlijke touch

Wat een leuke en lieve kaart zat er bij de bestelling

Ga zo door!!

Prima service, en snel. Goed verpakt, en dat hand geschreven kaartje dr bij echt heel leuk

Zeer goede service!! Zeer leuk om een persoonlijke kaart te krijgen

Fijne schoenen met goede pasvorm

Ook deze keer weer twee paar prachtige schoenen uit de collectie van Via Vai gekozen.

Bij de schoenen zat een handgeschreven kaartje om me veel plezier te wensen met m’n nieuwe schoenen

Goede service, ook als iets retour gaat.

Alles correct, geen opmerkingen

Leuk dat kaartje dat mee werd gestuurd in de doos

Goed en vriendelijk

De bestelling werd op tijd bezorgd. Ik ben goed en vriendelijk geholpen

Meer dan goed!

Mooie en leuke collectie, goede pasvorm en prijs. Snelle levering en zo leuk dat persoonlijke briefje van jullie bij in de doos! Dat jullie met zo’n groot bedrijf toch de moeite nemen hiervoor vind ik geweldig en super klantvriendelijk!! Heel veel succes en ik bestel zeker weer bij jullie,!

Heerlijke schoenen, snelle levering

Heerlijke schoenen, snelle levering, duidelijke communicatie, afhalen bij afhaalpunt in de buurt mogelijk.

13 Tielenstraat

Waalwijk 5145 RC