Werkt, goed en snel!
Hi Bea, Wauw, bedankt voor deze positieve review! ❤️ Ontzettend fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Hopelijk zien we je nog eens terug in onze webshop en vind je jouw perfecte paartje! Liefs, Kate
Hi Elma, Dankjewel voor jouw complimenten! Daar worden we blij van 😊. Hope to see you soon! Liefs, Kate
Alles gjng vlot en vokgens afspraak. Ook leuk dat er een kleine attentie werd mee gestuurd. Altijd leuk. En later zijn mijn punten op mn account gezet, omdat ik door deze plezierige ervaring, zeker vaker ga bestellen rechtstreeks bij Via Vai. Betere service dan de grote ketens
Hi Liesbeth, Wat maak je ons blij met deze review! 🥰 Geweldig om te lezen dat je zo tevreden bent over jouw ervaring met onze webshop. Ga lekker genieten van jouw nieuwe Liz Dae sneakers! Hopelijk mogen we je snel weer eens verwelkomen! Liefs, Kate
Schoen loopt zeer comfortabel, geeft goede ondersteuning en ziet er ook nog eens super leuk uit.
Hi shoe lover, Super bedankt voor het compliment! 😘 Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met de schoenen, ik weet zeker dat ze je geweldig staan. Heel veel plezier met jouw nieuwe Liz Dae sneakers & hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Kate
De sneakers zijn natuurlijk top, maar het uitpakken met het persoonlijke kaartje en cadeautje erbij was erg leuk!
Hi Suzan, Jij blij, wij blij! ❤️ Heel erg bedankt voor het delen van je positieve review. Veel plezier met jouw nieuwe Liz Eden sneakers & hopelijk mogen we je in de toekomst nog eens verwelkomen in onze webshop! Liefs, Kate
Snel en goed geholpen via WhatsApp met een retour die niet goed verwerkt was.
Hi Bernadette, Wauw, een 10! Bedankt voor het grote compliment! ❤️ Wat fijn om te lezen dat je goed bent geholpen door onze klantenservice. Hopelijk mogen we je snel weer eens verwelkomen in onze webshop! Liefs, Kate
Duidelijke communicatie, snelle service, topkwaliteit, had ik jullie maar eerder ontdekt.
Hi Sigrid, Wauw, wat gaaf om te lezen dat je zo enthousiast bent over VIA VAI. Daar doen we het allemaal voor 😊. Bedankt voor het delen van jouw positieve review & veel plezier met jouw VIA VAI sneakers. Hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Kate
Goede en snelle service
Hi Wendy, Bedankt voor jouw positieve review over onze service! Wat fijn dat je schoenen snel geleverd zijn. Ga lekker genieten van je nieuwe VIA VAI's. You'll rock them! 😘 Liefs, Kate
Behalve dat het erg mooie sneakers zijn gaat er ook wel eens iets mis. Ik heb nog nooit een bedrijf meegemaakt dat zo ruiterlijk met de klachten omgaat en zo snel afhandelt. Je ontvangt binnen no time een nieuw paar schoenen (zonder eindeloos gemail, onderbouwen van de klacht). Verder vind ik de persoonlijke kaartjes leuk!
Fijne communicatie, snelle reactie. Fijn opgelost
Hi Aniek, Wauw, een 10! Uitstekende service is precies waar we voor staan, dus dit compliment waarderen we enorm 🥰. Heel erg bedankt en hopelijk tot ziens in onze webshop! Liefs, Kate
dik tevreden. mooie schoenen. keurig in een mooie doos op tijd geleverd. nooit gedoe top.
Hi Daniëlle, Wauw, wat gaaf om te lezen dat je zo enthousiast bent over VIA VAI. We zijn enorm blij met klanten zoals jij! 🥰 Topkwaliteit en trendy, vernieuwende designs is precies waar we voor staan. Veel plezier met jouw nieuwe Isa Layne sneakers en hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Kate
Jammer dat jullie geen halve maten hebben. Voor mij is 39 te klein en 40 te groot
Hi Jet, We willen je bedanken voor je kritische en waardevolle feedback. Dit nemen we weer mee in de ontwikkeling van nieuwe collecties, zodat we kunnen blijven verbeteren. Wist je dat we onze loafers wel in halve maten hebben? Hopelijk zien we je in de toekomst nog eens terug in onze webshop! 😊 Liefs, Kate
Heb alleen 1 vraag Heb de schoenen alleen in huis aangehad / geprobeerd. De tong van de schoenen gaat steeds scheef, is dat normaal? Mijn man vindt ze daarom niet mooi… Wat moet ik….
Hi Hennie, Bedankt voor jouw eerlijke review en feedback. We hebben zojuist contact met je opgenomen via de mail, zodat we samen ernaar kunnen kijken. We doen er alles aan om een glimlach op jouw gezicht te toveren en helpen je dan ook graag verder 💕. Nogmaals bedankt voor jouw review en we zien je reactie graag tegemoet. Liefs, Roselie
Bij de eerste bestelling was de maat niet goed. Retourneren ging heel eenvoudig en ik had binnen 5 werkdagen mijn geld terug. Inmiddels waren mijn andere schoenen met de juiste maat alweer binnen.
Hi Justine, Bedankt voor jouw positieve review! Uitstekende service is precies waar we voor staan, dus dit compliment waarderen we enorm 🥰. Heel erg bedankt en hopelijk tot ziens in onze webshop! Liefs, Kate
De schoenen die ik besteld had waren zeer netjes verpakt met een leuke wenskaart en armbandje erbij. Erg attent.
Hi Gerjon, Wauw, bedankt voor de 10! Wij pakken jouw schoenen met liefde en zorg in, zodat het écht een cadeautje wordt om uit te pakken ❤️. Veel plezier met jouw nieuwe Liz Finley sneakers, ze zullen je vast geweldig staan! Liefs, Kate
Helemaal tevreden
Hi Miriam, Dankjewel voor jouw complimenten! Daar worden we blij van! Hopelijk mogen we je nog eens verwelkomen in onze webshop 😘. Liefs, Kate
Zeer tevreden!
Hi Monique, Bedankt voor de lovende woorden! Ontzettend gaaf om te lezen dat je zo enthousiast bent. Go rock your new Vic Taylor sneakers & hopelijk tot ziens in onze webshop! 😘 Liefs, Kate
Mooie schoenen, veel keuze, online besteld, snel geleverd en blij met de aankoop!
Hi Ursula, Van dit enthousiasme worden wij enorm blij! Daar doen we het allemaal voor 😊. Bedankt voor het delen van jouw positieve review & veel plezier met jouw VIA VAI sneakers. Hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Kate
Bestelling is na 1 dag bezorgd. Helaas was de schoen niet naar wens; retourzending verliep soepel en het geld is snel terug gestort.
Hi Angela, Bedankt voor het delen van jouw positieve review 💖. Wat fijn dat je de schoenen snel hebt ontvangen en het retourproces ook helemaal naar wens verliep. Hopelijk zien we je nog eens terug in onze webshop en scoor je een paartje dat perfect voor je is! Liefs, Kate
Fijn dat je de tijd hebt om rustig te passen.
Hi Corine, Wauw, een 10! Bedankt voor het delen van jouw positieve review. Dat waarderen we enorm❤️ Veel plezier met jouw nieuwe VIA VAI's & hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Kate
Top sneakers
Hi Ina, Dankjewel voor jouw complimenten! Daar worden we blij van 😘. Veel plezier met jouw nieuwe VIA VAI's, hopelijk mogen we je nog eens verwelkomen in onze webshop. Liefs, Kate
Mijn favorieten schoenenmerk, webshop met persoonlijk tintje
Super nette afhandeling, positief, enthousiast. Bestel zeker weten nog eens bij Via Vai.
Hi Esther, Wauw, wat maak je ons blij met deze mooie review! 😍 Super om te lezen dat je zo enthousiast bent. Heel graag tot een volgende keer in onze webshop! Liefs, Kate
Ik ben eigenlijk niet zo blij met de schoenen voor het geld wat ik er voor heb betaald. De flappen van de schoen schuiven telkens op zij en het croco print van beide schoenen laten los.
Hi Elzemieke, Bedankt voor jouw eerlijke review en feedback. Wat vervelend dat je niet geheel tevreden bent, onze excuses! We doen er alles aan om een glimlach op jouw gezicht te toveren en willen dan ook graag kijken naar een passende oplossing 💕. We hebben zojuist contact met je opgenomen via de mail, zodat we samen kunnen kijken naar de aard van het probleem. Nogmaals onze excuses en we zien je reactie graag tegemoet. Liefs, Roselie
Snelle correcte levering en goede service
Hi Elsina, Super bedankt voor het compliment! 😘 Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met onze levering en service. Heel veel plezier met jouw nieuwe VIA VAI's & hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Kate