Bestellen via de website gaat heel makkelijk en de schoenen werden snel geleverd. Schoenen bleken te klein dus terug gestuurd en maatje groter besteld. Ook dit ging allemaal vlot.
Hi Anke, Wat maak je ons blij met deze review! 🥰 Geweldig om te lezen dat je zo tevreden bent over jouw ervaring met onze webshop. Veel plezier met jouw gave Liz Dae sneakers & hopelijk mogen we je snel weer eens verwelkomen! Liefs, Kate
Just awesome!
Hi Mie, Thank you for your positive review about VIA VAI! We hope to see you soon in our webshop!💕 Liefs, Kate
Snelke levering en snelle retournering
Hi Sylvia, Bedankt voor het grote compliment! ❤️ Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze levering en service. Hopelijk mogen we je nog eens verwelkomen in onze webshop! Liefs, Kate
Hi Greet, Dankjewel voor jouw complimenten! Daar worden we blij van! Veel plezier met jouw nieuwe VIA VAI's en hopelijk tot ziens in onze webshop 💖. Liefs, Kate
Duidelijke communicatie en snelle nette levering. Met een persoonlijke note.
Hi Marielle, Bedankt voor het grote compliment! ❤️ Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze levering en service. Veel plezier met je nieuwe VIA VAI's: de Liz Finley ga jij rocken komend voorjaar! Liefs, Kate
Ik kan alleen maar zeggen dat naast onwijs toffe schoenen ik echt super service ervaar. Dat komt nog zelden voor en daarom ben ik enorme fan van via vai, ook al is een schoen zoeken voor mijn probleem voeten en benen een hell of a job is. Dus dikke 10+ voor jullie
Hi Jose, Wauw, bedankt voor de 10! Wat leuk om te lezen dat je zo'n fan bent van VIA VAI! We zijn super blij met klanten zoals jij ❤️ Uitstekende kwaliteit en service is precies waar we voor staan, dus dit compliment waarderen we enorm. Heel erg bedankt en hopelijk tot ziens in onze webshop! Liefs, Kate
Viavai schoenen zijn altijd netjes verpakt met persoonlijk kaartje erbij, zeer tevreden met de aankoop van mijn sneakers.
Hi Dineke, Super bedankt voor het compliment! 😘 Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met jouw aankoop. Heel veel plezier met jouw nieuwe Pepper Finn sneakers & hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Kate
De laarzen zaten mooi verpakt in de doos met een leuk Vai Vai armbandje en een kaartje!! De laarzen zijn net als op de foto prachtig, zitten goed om de kuit en lopen heerlijk!
Hi Linda, Wat maak je ons blij met deze review! 🥰 Geweldig om te lezen dat je zo tevreden bent over jouw ervaring met onze webshop. De gave Flo Benson boots zullen je vast geweldig staan. Heel veel plezier ermee & hopelijk mogen we je snel weer eens verwelkomen! Liefs, Kate
Mooie snaekers. Leuk dat er een persoonlijk kaartje bij zit !!
Hi Ingeborg, Bedankt voor het delen van jouw positieve review. Dat waarderen we enorm! ❤️ Heel veel plezier met jouw nieuwe VIA VAI sneakers. Hopelijk zien we je nog eens terug in onze webshop! Liefs, Kate
Dat de kwaliteit van de Via Vai schoenen was me al bekend, maar dit keer gaf Via Vai het een persoonlijke touch door een kaartje toe te voegen met een persoonlijke noot. Erg leuk!
Hi Marlène, Bedankt voor het grote compliment! ❤️ Super leuk om te lezen dat je het handgeschreven kaartje zo waardeert. We pakken jouw schoenen met liefde en zorg in, zodat het écht een cadeautje is om uit te pakken! Veel plezier met jouw nieuwe Juno Twist sneakers & hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Kate
Heel blij met jullie schoenen en service! In 1 woord top!
Hi Bianca, Wauw, een echte VIA VAI fan! Bedankt voor de lovende woorden. Uitstekende service is precies waar we voor staan, dus dit compliment waarderen we enorm 🥰. Heel erg bedankt en hopelijk tot ziens in onze webshop! Liefs, Kate
Via Vai , Heerlijke schoenen, hoge kwaliteit, modieus en goed voor je voeten. Altijd een persoonlijk kaartje bij je bestelling.
Hi Baukje, Wauw, van dit enthousiasme worden wij enorm blij! Daar doen we het allemaal voor 😊. Go rock your new Liz Dae sneakers, ze zullen je vast geweldig staan! Bedankt voor het delen van jouw positieve review & hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Kate
Mooie sneakers besteld Isa bo, en ze lopen heerlijk
Hi Britt, Wauw, bedankt voor de 10! ❤️ Ontzettend gaaf om te lezen dat je zo enthousiast bent. Go rock your new VIA VAI's & hopelijk tot ziens in onze webshop! Liefs, Kate
Mooi product
Hi shoe lover, Dankjewel voor jouw complimenten! Daar worden we blij van! Hopelijk mogen we je nog eens verwelkomen in onze webshop 😊. Liefs, Kate
Fijne website en snelle levering plus reacties Enige wat jammer is, is dat de artikelen die retour komen niet goed gecontroleerd worden. Schoenen maat 37 in een doos waar 38 op staat. Hierdoor heb ik de schoenen die ik dus wilde hebben niet meer gekregen omdat ze uitverkocht waren
Hi Anita, Bedankt voor je eerlijke review en feedback. Dit waarderen wij enorm. Vervelend dat je de verkeerde maat hebt ontvangen, dat is natuurlijk niet de bedoeling. We waarderen jou enorm als klant en doen er alles aan om een lach op jouw gezicht te toveren. Daarom hebben we zojuist een kleinigheidje naar je op de post gedaan. Hopelijk kunnen we het zo nog een beetje goedmaken 💗. Liefs, Kate
Super snelle levering met een attent geschreven kaartje.
Hi Mireille, Wauw, een 10! Uitstekende service is precies waar we voor staan, dus dit compliment waarderen we enorm 🥰. Heel erg bedankt en hopelijk tot ziens in onze webshop! Liefs, Kate
Zoals altijd snelle levering.
Hi Ellen, Bedankt voor jouw positieve review over onze service! Wat fijn dat je schoenen snel geleverd zijn. Ga lekker genieten van je nieuwe VIA VAI's. You'll rock them! 😘 Liefs, Kate
Prachtige producten goeie pasvorm
Hi Trea, Wow, een 10! ❤️ Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Veel plezier met jouw nieuwe VIA VAI sneakers! Hopelijk zien we je weer eens terug voor een bezoekje aan onze webshop! Liefs, Kate
Blij met nieuwe laarsjes. Bestellen ging makkelijk en snel.
Hi Marjolein, Bedankt voor het compliment! 😘 Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met de schoenen. We zijn enorm blij met jou als klant! Veel plezier met jouw nieuwe Noelle Rae enkellaarsjes & hopelijk weer tot snel in onze webshop! Liefs, Kate
Hi Bianca, Geweldig om te lezen dat je zo tevreden bent over jouw ervaring met onze webshop. Hopelijk mogen we je snel weer eens verwelkomen! 🥰 Liefs, Kate
Mooi merk met zeer moderne modellen en keuze Goede prijs kwaliteit Vriendelijke medewerkers klantenservice Wordt zeker vervolgd!
Hi Sylvia, Wauw, wat gaaf om te lezen dat je zo enthousiast bent over VIA VAI. We zijn enorm blij met klanten zoals jij! 🥰 Topkwaliteit en trendy, vernieuwende designs is precies waar we voor staan. Hopelijk zien we je snel nog eens terug in onze webshop! Liefs, Kate
Hi Janet, Dankjewel voor jouw complimenten! Daar worden we blij van! Hopelijk tot snel in onze webshop 😘. Liefs, Kate
Erg mooi schoenen
Hi Peggy, Bedankt voor de lovende woorden! Go rock your new VIA VAI's & hopelijk tot ziens in onze webshop! 😘 Liefs, Kate
Snelle levering, mooie sneakers waren helaas te klein alhoewel ik altijd schoenmaat 38 heb. Heb inmiddels een andere sneaker van dit merk in Middelburg gekocht bij Hot Legs
Hi Gertrude, Bedankt voor het grote compliment! ❤️ Super om te lezen dat je tevreden bent over onze levering. Wat fijn dat je in Middelburg alsnog je perfecte match hebt kunnen vinden! Ik weet zeker dat deze VIA VAI's je prachtig zullen staan. Liefs, Kate
Leuk design,zetten goed,uitneembaar voetbad!!
Hi Carine, Bedankt voor de lovende woorden! Ontzettend gaaf om te lezen dat je zo enthousiast bent. Go rock your new Pepper Clay sneakers & hopelijk tot ziens in onze webshop! 😘 Liefs, Kate