Snelle levering, Afhandeling .
Hi Linda, Bedankt voor deze positieve review! ❤️ Ontzettend fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Hopelijk tot ziens in onze webshop! Liefs, Kate
Helaas paste de laars niet. Retour label gedownload en geprint. Met een week verwerkt en geld retour. Prima service
Hi Bernadet, Bedankt voor het delen van jouw positieve review. Dat waarderen we enorm! ❤️ Fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze service. Hopelijk mogen we je in de toekomst nog eens verwelkomen en vind je een paartje dat perfect past! Liefs, Kate
Leuk dat persoonlijke briefje erbij!
Hi Angelique, Wat leuk om te lezen dat je het handgeschreven kaartje zo waardeert. We pakken jouw schoenen met liefde en zorg in, zodat het écht een cadeautje is om uit te pakken ❤️. Veel plezier met jouw nieuw paartje & hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Kate
Het product voldoet aan de foto van de website, verschillende jaren draag ik jullie schoenen etc maar is gewoon een fijn merk. Goede schoenen, laarzen en sneakers.
Hi Esther, Wat maak je ons blij met deze review! 🥰 Geweldig om te lezen dat je zo tevreden bent over jouw ervaring met onze webshop. Geniet van jouw gloednieuwe VIA VAI's en hopelijk mogen we je snel weer eens verwelkomen! Liefs, Kate
Lopen heerlijk. Goede maat en eye catcher !!
Hi Heleen, Super bedankt voor het compliment! 😘 Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met de schoenen. Heel veel plezier met jouw nieuwe VIA VAI's & hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Kate
Fantastisch ervaring! Snel verzonden met persoonlijke brief!!!!
Hi Olga, Van dit enthousiasme worden wij enorm blij! Daar doen we het allemaal voor 😊. Bedankt voor het delen van jouw positieve review & veel plezier met jouw VIA VAI enkellaarsjes. Hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Kate
Mooie schoenen en snel geleverd
Hi Kim, Super bedankt voor het compliment! 😘 Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met de schoenen. Met jouw nieuwe Danae Nicole sneakers is jouw schoenenkast weer helemaal compleet! Hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Kate
Supermooie schoenen en goede service.
Hi Kim, Wat maak je ons blij met deze review! 🥰 Geweldig om te lezen dat je zo tevreden bent over jouw ervaring met onze webshop. Wat een toffe enkellaarsjes heb je geshopt! Veel plezier ermee & hopelijk mogen we je snel weer eens verwelkomen! Liefs, Kate
Hi Annette, Dankjewel voor jouw complimenten! Daar worden we blij van! Liefs, Kate
Mooie modieuze schoenen en laatste die goed zitten en fijn om op te lopen
Hi Greet, Wauw, een 10! Uitstekende service is precies waar we voor staan, dus dit compliment waarderen we enorm 🥰. Veel plezier met jouw nieuwe Kailee Fay enkellaarsjes! Heel erg bedankt en hopelijk tot ziens in onze webshop! Liefs, Kate
En heel erg leuk dat jullie bij de bestelling er een persoonlijk kaartje bij hadden gedaan. Pluspunt!
Hi Corina, Jij blij, wij blij! ❤️ Heel erg bedankt voor het delen van je positieve review. Ga lekker genieten van je nieuwe Liz Dae sneakers, echt een top keuze! Hopelijk mogen we je in de toekomst nog eens verwelkomen in onze webshop! Liefs, Kate
Erg goede winkel, levert snel. En bij een probleem, zelfs weken na je aankoop leveren ze uitstekende service. Ik zou iedereen aanraden om hier te kopen.
Hi Amber, Wauw, wat gaaf om te lezen dat je zo enthousiast bent over VIA VAI. We zijn enorm blij met klanten zoals jij! 🥰 Go hit the streets of Gorinchem met jouw gloednieuwe Liz Dae sneakers! Ook deze zullen je vast perfect staan. Heel veel plezier ermee & graag tot de volgende keer in onze webshop💗. Liefs, Kate
Mooie schoenen, fijne pasvorm. Snelle bezorgservice en in de doos een handgeschreven persoonlijk kaartje!
Hi Kim, Wauw, bedankt voor de 10! ❤️ Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service en kwaliteit. Ik wens je heel veel plezier met jouw nieuwe Pepper Finn sneakers, ze zullen je vast geweldig staan! Hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Kate
VIA VAI verkoopt mooie schoenen, in de sale voor een scherpe prijs. De schoenen werden snel bezorgd en toen ze te klein bleken kon ik ze makkelijk omruilen. Prettig dat er geen verzend- of retourkosten in rekening worden gebracht.
Hi Lara, Wat maak je ons blij met deze review! 🥰 Geweldig om te lezen dat je zo tevreden bent over jouw ervaring met onze webshop en service. Hopelijk mogen we je snel weer eens verwelkomen! Liefs, Kate
Kwaliteit schoenen matig. Zeker voor de prijs van 170 euro
Hi Renate, Bedankt voor jouw eerlijke review en feedback. Vervelend dat je de kwaliteit als matig ervaart, dat is natuurlijk niet de bedoeling! Mijn excuses hiervoor. Ik heb zojuist contact met je opgenomen via de mail, zodat we samen kunnen kijken naar de aard van het probleem. We doen er alles aan om een glimlach op jouw gezicht te toveren en gaan dan ook graag op zoek naar een passende oplossing 💕. Nogmaals mijn excuses. Ik zie je reactie graag tegemoet. Liefs, Roselie
Ik ben al jaren trouwe klant van via vai. Begon met laarzen en nu al jaren sneaker fan. Kwaliteit is heel goed en met mijn hoge wreef eek goede pasvorm. Ik bestel graag rechtstreeks bij via vai. Je kunt sparen voor handige producten. Kreeg laatst een tester van bodylotion meegestuurd. Heerlijk spul.
Hi Caroline, Wauw, wat gaaf om te lezen dat je zo enthousiast bent over VIA VAI. We zijn enorm blij met klanten zoals jij! 🥰 Topkwaliteit en trendy, vernieuwende designs is precies waar we voor staan. Jij gaat stralen in Rotterdam met jouw nieuwe Danae Colby sneakers! Veel plezier ervan & hopelijk tot snel in onze webshop 💗. Liefs, Kate
De website is erg overzichtelijk. Bestellen gaat makkelijk en de levering is super snel.
Hi Ivonne, Bedankt voor het delen van jouw positieve review. Dat waarderen we enorm! ❤️ Heel veel plezier met jouw nieuwe VIA VAI sneakers. Hopelijk zien we je nog eens terug in onze webshop! Liefs, Kate
Schoenen zitten super, kwaliteit van de schoenen is goed. Service ook super!
Hi shoe lover, Super bedankt voor het compliment! 😘 Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met jouw nieuwe Liz Dae sneakers. Heel veel plezier & hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Kate
Fijne site!
Hi Cindy, Dankjewel voor jouw complimenten! Daar worden we blij van! Veel plezier met jouw nieuwe Liz Dulce sneakers & hopelijk tot snel in onze webshop 😘. Liefs, Kate
Met een persoonlijk kaartje erbij, dat maakt je bestelling af. Lijkt een kleine service maar het geeft toch het persoonlijke aan.
Hi Ilja, Wauw, bedankt voor jouw positieve review! Daar doen we het allemaal voor 🥰. Veel plezier met je nieuwe VIA VAI's en hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Kate
Snelle levering, met leuk kaartje erbij. Mooie sneakers zoals eigenlijk altijd
Hi Sandra, We waarderen jou enorm als klant en doen er alles aan om een lach op jouw gezicht te toveren. 😊 Jouw nieuwe Liz Dae sneakers zullen je vast geweldig staan, een item dat je echt eindeloos kunt combineren! Veel plezier met jouw nieuwe VIA VAI's en hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Kate
Mooie schoenen! De verzending is razendsnel en netjes.
Hi Kristina, Wauw, thanks voor de 10! Wat een leuke review; een echte VIA VAI fan! We zijn ontzettend blij met jou als klant ❤️. Met jouw nieuwe Lilla Seven enkellaarsjes steel jij ongetwijfeld de show in Glabbeek! Veel plezier ervan & hopelijk tot ziens in onze webshop! Liefs, Kate
Snelle service , mooie schoenen
Hi Monique, Bedankt voor de lovende woorden! Ontzettend gaaf om te lezen dat je zo enthousiast bent. Hopelijk tot ziens in onze webshop! 😘 Liefs, Kate
Prachtige kleur en lopen fantastisch
Hi Ellen, Wauw, bedankt voor de 10! Wat fijn dat jouw nieuwe VIA VAI's zo naar wens zijn 💖. Heel veel plezier ervan, jij gaat ze rocken! Liefs, Kate
Fijne ervaring en snelle levering
Hi Nicole, Wauw, bedankt voor deze positieve review! ❤️ Ontzettend fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over VIA VAI. Hopelijk tot ziens in onze webshop! Liefs, Kate