Vlotte afhandeling

Snelle levering, Afhandeling .

Prima ervaring

Helaas paste de laars niet. Retour label gedownload en geprint. Met een week verwerkt en geld retour. Prima service

Snelle en correcte levering

Leuk dat persoonlijke briefje erbij!

Snelle.levering

Het product voldoet aan de foto van de website, verschillende jaren draag ik jullie schoenen etc maar is gewoon een fijn merk. Goede schoenen, laarzen en sneakers.

Ze zijn echt Wauw!

Lopen heerlijk. Goede maat en eye catcher !!

Uitstekende

Fantastisch ervaring! Snel verzonden met persoonlijke brief!!!!

Top snel geleverd

Mooie schoenen en snel geleverd

Prefect

Supermooie schoenen en goede service.

Klantvriendelijkheid is goed

Mooie modieuze schoenen en laatste die goed zitten en fijn om op te lopen

Supermooie comfortabele kleurrijke sneakers

En heel erg leuk dat jullie bij de bestelling er een persoonlijk kaartje bij hadden gedaan. Pluspunt!

Erg goede winkel, levert snel. En bij een probleem, zelfs weken na je aankoop leveren ze uitstekende service. Ik zou iedereen aanraden om hier te kopen.

Mooie schoenen ontvangen met een persoonlijk kaartje

Mooie schoenen, fijne pasvorm. Snelle bezorgservice en in de doos een handgeschreven persoonlijk kaartje!

Mooie schoenen, snel verstuurd

VIA VAI verkoopt mooie schoenen, in de sale voor een scherpe prijs. De schoenen werden snel bezorgd en toen ze te klein bleken kon ik ze makkelijk omruilen. Prettig dat er geen verzend- of retourkosten in rekening worden gebracht.

Kwaliteit matig

Kwaliteit schoenen matig. Zeker voor de prijs van 170 euro

Goede kwaliteit en fijne pasvorm.

Ik ben al jaren trouwe klant van via vai. Begon met laarzen en nu al jaren sneaker fan. Kwaliteit is heel goed en met mijn hoge wreef eek goede pasvorm. Ik bestel graag rechtstreeks bij via vai. Je kunt sparen voor handige producten. Kreeg laatst een tester van bodylotion meegestuurd. Heerlijk spul.

Duidelijke website, snelle levering!

De website is erg overzichtelijk. Bestellen gaat makkelijk en de levering is super snel.

Prachtige schoenen, super service

Schoenen zitten super, kwaliteit van de schoenen is goed. Service ook super!

Goede service en snelle levering

Fijne site!

Snelle levering en service

Met een persoonlijk kaartje erbij, dat maakt je bestelling af. Lijkt een kleine service maar het geeft toch het persoonlijke aan.

Snelle levering, met leuk kaartje erbij. Mooie sneakers zoals eigenlijk altijd

Geweldig!

Mooie schoenen! De verzending is razendsnel en netjes.

Niets op aan te merken

Snelle service , mooie schoenen

Prachtige kleur en lopen fantastisch

Stevige, moderne en mooie schoenen

Fijne ervaring en snelle levering

13 Tielenstraat

Waalwijk 5145 RC