Top kwaliteit

Het persoonlijke kaartje erbij vind ik heel erg leuk!

Fijne webshop met de allermooiste schoenen met het hoogste draagvomfort

Via Vai maakt mooie trendy schoenen en laarzen met een hippe twist die jaaaaaaaaren lang meegaan. Je voeten worden nooit moe of pijnlijk in Via vai’s.

Snelle levering.

Snelle levering.

Telkens weer een prachtige collectie, fijne pasvorm en een uitstekende service. Ik blijf fan van Via Vai.

Fijne service! Mooie schoenen!

Ik kreeg schoenen opgestuurd waar iets aan mankeerde. Berichtje naar de klantenservice waarna het snel en goed werd opgelost. Verder altijd blij met mijn sneakers van ViaVai! Draag alleen dit merk, zijn schitterend, zitten lekker en lopen heerlijk!

Goed bestelproces, duidelijke beschrijving producten en goede service. Boven goede kwaliteit producten. Al jaren mijn favoriet Viavai!

Snelle bezorging met een persoonlijk leuk briefje!

Prachtig

Ik heb de prachtige laarsjes ontvangen en wat ik zo bijzonder vind aan de Viavai producten je stapt er in en zitten altijd goed ! De kwaliteit is prachtig soepel leer. Voor gebruik even inspuiten en je hebt er lang plezier van.

Schoenen top

14 dagen moeten wachten op de schoenen, dit kwam door dhl. Zou zeker een ander bedrijf zoeken.voor bezorging

Altijd blij met via vai schoenem

Goede schoen alleen de lijn van de zool laat los van 1 paar en dat vindt in niet morgen

Geweldige service

Prachtige sneakers en een te lief briefje er bij van Dominique Bedankt voor de persoonlijke aandacht…. Telief Mvg Jolanda Seen Tot de volgende bestelling!

Fijne communicatie.. mooie laarzen

Helemaal top!

Superblij met de snelle levering én de persoonlijke opvolging en het lieve kaartje van Helma! Héél grote fan van de Sam Hunters, dit is mijn tweede paar en ik vind ze gewéldig, zowel qua look, als qua comfort, als qua duurzaamheid.

Snele levering en goed service. Ik ben heel blij met mijn schoenen,

Super goed!

Mooie laarsjes, snelle levering met een persoonlijk briefje erbij wat altijd leuk is.

Prachtige laarzen

Super mooie laarzen, mooie kwaliteit. Heerlijk warm (ik heb met bont erin) en snelle levering.

Heel tevreden.

Al jaren eem tevreden klant

Super lieve service

De lieve kaart in de schoenendoos bij ontvangst was heel hartelijk. Erg prettige koopervaring en mooie schoenen.

Snelle levering en goede maat

Duidelijke website, snel besteld en snel geleverd. Al vaker bij jullie besteld

Mooie kwaliteit schoenen

Duidelijke website, snelle levering en goede service.

Snel geleverd, heerlijke schoenen

Sneakers zien er mooi uit, leuk met verschillende kleuren en toch netjes. Lopen heerlijk en gaan makkelijk aan en uit.

Prima. Goede prijs kwaliteit. Website is duidelijk.

Fijn

Super lekker geurtje mijn schoonmoerd erg blij mee. Heel leuk dat kaartje ook

Goede overzichtelijke site

In het kort een prettig,overzichtelijke shop en …fijne producten!

13 Tielenstraat

Waalwijk 5145 RC