Laarzen besteld helaas verkeerde maat terug gestuurd en juiste maat besteld. Laarzen super mooi. Alles snel en top geregeld
Hi Bernadette, Wow, een 10! ❤️ Wat fijn om te lezen dat alles zo goed en vlot verlopen is. Veel plezier met je nieuwe Laarzen. Liefs, Isa
Heb meerdere sneakers van via vai, geweldig pasvorm, goed voetbed en vallen perfect op maat, lopen fantastisch zonder pijnlijke voeten of blaren, ik ben fan,ook de espadrilles lopen fantastisch
Hi Shoe lover, Heel erg bedankt voor het compliment! We zijn super blij met klanten zoals jij! ❤️ Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met de schoenen. Heel veel plezier ervan & hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Isa
De kleur van de Shelly Carter laars beschrijving wordt op de site als groen aangeduid. Op de foto is de laars donker bruin. Dit zorgde bij mij voor verwarring. Na het raadplegen van een medewerker werd mij verteld dat de fabriekskleur met groen aangeduid wordt maar dat ze in het echt donkerbruin zijn. Met deze info heb ik de laarsjes toch besteld en ben ik tevreden. Tip: beschrijf de daadwerkelijke kleur i.p.v de fabriekskleur. Dit zorgt voor verwarring bij de klant. Succes!
Hi Suzanne, Bedankt voor jouw eerlijke review en feedback. Allereerst, mijn oprechte excuses dat de beschrijving van de kleur ten opzichte van de foto, verwarring heeft opgewekt. Ik zie dat je contact hebt gehad met Natascha van onze klantenservice, en dat zij het verhaal voor je heeft kunnen verduidelijken. Nogmaals bedankt voor je tip en waardevolle feedback, we gaan hiermee aan de slag. Fijn om te lezen dat je alsnog blij bent met de laarsjes. Hopelijk mogen we je in de toekomst nog eens verwelkomen in onze webshop! 😊 Liefs, Kate
Original review
Snellen en prima service! En prachtige schoenen
Hi Wilma, Wat maak je ons blij met deze review! 🥰 Geweldig om te lezen dat je zo tevreden bent over jouw ervaring met onze webshop en service. Hopelijk mogen we je snel weer eens verwelkomen! Liefs, Isa
Hi Caroline, Wauw, bedankt voor de 10! ❤️ Hopelijk tot snel in onze webshop. Liefs, Isa
Nice shoes - i love Via Vai
Hi Anna, Thank you so much for sharing your review. How nice to read that you are so satisfied. Enjoy your new VIA VAI sneakers, you'll rock them ❤️. Love, Isa
Hi Annette, Bedankt voor het delen van jouw positieve review. Dat waarderen we enorm! ❤️ Liefs, Isa
Sowieso fan van het merk. De levering is altijd snel en duidelijk. Goed verpakt. En mocht ik onverhoopt toch iets terug sturen, wordt dit ook altijd snel geregeld. Hele fijne site om te bestellen.
Hi Hannah, Wat een leuke review; een echte VIA VAI fan! We zijn ontzettend blij met jou als klant ❤️. Ontzettend fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service, dit compliment waarderen we enorm! Heel erg bedankt en hopelijk tot ziens in onze webshop. Liefs, Isa
Heb bestelling geplaatst en snel ontvangen en ben heel tevreden met mijn sneakers echt heel mooi en zit goed
Hi Guler, Wow, een 10! Bedankt voor de lovende woorden! Ontzettend gaaf om te lezen dat je zo enthousiast bent. Go rock your new VIA VAI's & hopelijk tot ziens in onze webshop! 😘 Liefs, Isa
Leuk dat er een briefje bij zat. Helaas waren ze te klein… volgende x beter
Hi Anja, Wat leuk om te lezen dat je het handgeschreven kaartje zo waardeert. Wat jammer dat de schoenen die je hebt besteld niet goed op maat vielen. Mocht je behoefte hebben aan maatadvies tijdens je zoektocht, kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen! Wij helpen graag en kunnen per model aangeven hoe deze valt. Hopelijk zien we je snel terug in onze webshop en scoor je een paartje dat perfect voor je zit! 💕 Liefs, Isa
Wat een met de hand geschreven kaartje doet !!!!!!! En jullie schoenen zijn comfortabel en prachtig gemaakt . Ben er wederom heel blij mee.
Hi Angelique, Van dit enthousiasme worden wij enorm blij! Wat leuk om te lezen dat je het handgeschreven kaartje zo waardeert. Daar doen we het allemaal voor 😊. Bedankt voor het delen van jouw positieve review & veel plezier met jouw VIA VAI's. Hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Isa 💕
Zeer snelle levering! En een prachtige laars waar ik erg blij mee ben.
Hi Trea, Wauw, bedankt voor jouw positieve review! Daar doen we het allemaal voor 🥰. Veel plezier met je nieuwe VIA VAI's en hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Isa
Makkelijke website, snelle levering. Helaas kwam de kleur van de sneakers totaal niet overeen met de foto dus toch geretourneerd
Hi Tamara, Bedankt voor jouw kritische en waardevolle feedback. Mijn oprechte excuses dat de productfoto's niet goed overeen kwamen met de daadwerkelijke kleur van de sneakers. Het klopt inderdaad dat het glanzende / metallic effect niet voldoende zichtbaar was. Mede dankzij jouw feedback hebben we de foto's inmiddels aangepast, zodat het hopelijk geen verwarring meer veroorzaakt. Nogmaals excuses en hopelijk zien we je in de toekomst nog eens terug in onze webshop! 😊 Liefs, Dominique
Hi shoe lover, Bedankt voor het delen van jouw positieve review. Dat waarderen we enorm! ❤️ Liefs, Isa
Ik had mooie loafers besteld helaas zijn deze nooit bij mij aangekomen. Er is door jullie een onderzoek gestart waar DHL aangaf dat het pakket bezorgt zou zijn, maar helaas niet bij mij. Gelukkig zijn er ook nog mensen die je willen helpen om een oplossing te vinden Natascha bedankt voor het opsturen van een nieuw paar. Ik had nog geen ervaring met online aankopen, maar schoenen van VIA VAI zijn modieus en zitten geweldig! Nogmaals dank!
Hi Yvonne, Bedankt voor het grote compliment! ❤️ Wat fijn om te lezen dat je goed bent geholpen door Natascha van onze klantenservice. Liefs, Isa
Was een feestje om het te ontvangen Super leuk de persoonlijke kaart
Hi Conny, Wauw, van dit enthousiasme worden wij enorm blij! Wat leuk om te lezen dat je het handgeschreven kaartje zo waardeert. We pakken jouw schoenen met liefde en zorg in, zodat het écht een cadeautje is om uit te pakken ❤️. Liefs, Isa
Levering netjes op tijd. De schoenen zagen er hetzelfde uit als op de foto's van de webshop. Ik loop al jaren op Via Vai schoenen. Ze zitten heerlijk. Alleen jammer dat de Nora collectie gaat stoppen. Persoonlijk kaartje erbij geleverd, waar zie je dat nog. Leuk om zo je schoenen te ontvangen!
Hi Monique, Wauw, bedankt voor de 10! 💕 Wat ontzettend fijn om te lezen dat je zo enthousiast bent over onze service en al jaren fan bent van VIA VAI. De Nora sneakers gaan inderdaad uit de collectie, maar niet getreurd... We hebben deze voorjaarscollectie een gloednieuw model uitgebracht, namelijk de Mikki sneakers: https://www.viavaishoes.com/nl/mikki-sneakers. Ik kan uit ervaring zeggen dat deze een vergelijkbare en net zo'n fijne pasvorm hebben als de Nora sneakers. Wellicht is dit iets voor je om uit te proberen! 😊 Mocht je nog vragen hebben, neem dan zeker contact op. Graag tot ziens in onze webshop! Liefs, Natascha
Vlot
Echt hele fijne mooie sneakers,wel aan de prijs daarom scoor ik via vai schoenen meestal in de sale. Maar dan ben ik er heel blij mee.Wat betreft de service is ook zeer goed.altijd een leuk persoonlijk kaartje erbij,al zit er soms ook nog een ander kaartje in van een ander persoon, hahaha. Maar tis al met al super ook qua levering. Dus ik raad iedereen via vai aan.
Hi Monique, Wauw, een 10! Jij blij, wij blij! ❤️ Heel erg bedankt voor het delen van je positieve review. Hopelijk mogen we je in de toekomst nog eens verwelkomen in onze webshop! Liefs, Isa
Heel snel mijn schoenen mogen ontvangen. Deze staan ook gaaf, lopen lekker. Precies wat ik had verwacht. En wat ik super leuk vond was dat handgeschreven kaartje erbij. Voelt aan als een warm persoonlijk welkom. Chapeau!
Hi Marysetti, Wauw, wat gaaf om te lezen dat je zo enthousiast bent over VIA VAI. We zijn enorm blij met klanten zoals jij! 🥰 Wij pakken jouw schoenen met liefde en zorg in, zodat het écht een cadeautje wordt om uit te pakken. ❤️ Liefs, Isa
Hi shoe lover, Dankjewel voor jouw complimenten! Daar worden we blij van! 💕 Liefs, Isa
Snel geleverd, mooi verpakt en lief kaartje erbij. Helemaal blij met de service maar vooral met mijn nieuwe sneakers
Hi Cecilia, Super bedankt voor het compliment! 😘 Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met de schoenen. Heel veel plezier ervan & hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Isa
Sokken besteld. Daar zat een heel leuk geschreven kaartje bij. Dat verwacht je niet dus extra leuk!
Hi Simone, Wauw, van dit enthousiasme worden wij enorm blij! Wat leuk om te lezen dat je het handgeschreven kaartje zo waardeert. Heel erg bedankt en hopelijk tot ziens in onze webshop! 💗 Liefs, Isa
Snelle levering, goede pasvorm, maat, gewoon top
Snelle levering en blij met nieuwe enkellaarsjes!
Hi Joanny, Bedankt voor het delen van jouw positieve review. Dat waarderen we enorm! ❤️ Heel veel plezier met jouw nieuwe VIA VAI enkellaarsjes. Hopelijk zien we je nog eens terug in onze webshop! Liefs, Isa