Kreeg er een lief persoonlijk kaartje bij. Dat doet altijd goed. Maakt je nog extra blij met je mooie schoeen! Hele fijne ervaring, snelle verzending. Niks op aan te merken.
Hi Fleur, Wauw, van dit enthousiasme worden we enorm blij!😍 Ontzettend fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. En wat leuk dat je het handgeschreven kaartje zo waardeert. We pakken jouw schoenen met liefde en zorg in, zodat het écht een cadeautje is om uit te pakken.❤️ Liefs, Roos
Mooi assortiment; volop keuze
Hi Carlien, Wauw, bedankt voor jouw positieve review! Daar doen we het allemaal voor.🥰 Veel plezier met je nieuwe VIA VAI's en hopelijk tot snel in onze webshop!😘 Liefs, Roos
Moest de schoen om ruilen van wegen een foutje . Ging heel snel goede communicatie super site en mooie schoenen via vai
Hi Mariette, Bedankt voor de complimenten!❤️ Wat fijn om te lezen dat je goed en snel bent geholpen door onze klantenservice. Heel veel plezier met je nieuwe VIA VAI's en hopelijk mogen we je nog eens verwelkomen in onze webshop!😘 Liefs, Roos
Ik koop al wat jaartjes mijn schoenen bij via vai , voor de zomer en voor de winter , altijd super tevreden , ik vind ze gewoon geweldig , heel tevreden en altijd mooi
Hi Marion, Wat een leuke review; een echte VIA VAI fan!🥰 We zijn ontzettend blij met jou als klant.❤️ Heel veel plezier met je nieuwe VIA VAI's en hopelijk tot snel in onze webshop!😘 Liefs, Roos
Alles naar wens
Hi Michelle, Wauw, bedankt voor je positieve review!❤️ Wat fijn om te lezen dat alles naar wens is voor je, daar doen we het allemaal voor.🥰 Heel veel plezier met je nieuwe VIA VAI's en hopelijk tot snel in onze webshop!😘 Liefs, Roos
Ik had schoenen besteld en ze waren wel mooi alleen de Tonguen waren niet het zelfde en ik ben nog bij een winkel geweest om te kijken en die hadden het zelfde geval en ik heb de schoenen terug gestuurd maar ik ben verder wel tevreden
Snelle levering, goede kwaliteit
Hi Bianca, Van dit enthousiasme worden we enorm blij!🥰 Topkwaliteit en uitstekende service is precies waar wij voor staan, dus dit compliment waarderen we enorm.😊 Heel veel plezier met jouw nieuwe sneakers en hopelijk tot snel in onze webshop!😘 Liefs, Roos
Snelle en efficiënte service! Vooral super schoenen!
Hi Roelie, Bedankt voor het delen van jouw positieve review over onze service!❤️ Wat fijn dat je schoenen snel zijn geleverd en dat je er zo blij mee bent. Ga lekker genieten van je nieuwe VIA VAI's. You'll rock them!😘 Liefs, Roos
Iets vertraagde levering werd keurig gecommuniceerd. Blij met mijn prachtige sneakers.
Hi Renate, Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met de schoenen. Heel veel plezier ervan & hopelijk tot snel in onze webshop!❤️ Liefs, Roos
Goede service en vriendelijk personeel.
Hi Astrid, Wauw, wat maak je ons blij met deze mooie review!❤️ Ontzettend fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Dankjewel voor jouw complimenten.🥰 Ik wens je heel veel plezier met jouw nieuwe VIA VAI's en hopelijk zien we je nog eens terug in onze webshop!😘 Liefs, Roos
Snelle levering, leuk briefje erbij.
Hi Anneke, Bedankt voor jouw positieve review over onze service!❤️ Wat fijn dat je schoenen snel geleverd zijn. En wat leuk om te lezen dat je het handgeschreven kaartje zo waardeert. Wij pakken jouw schoenen met liefde en zorg in, zodat het écht een cadeautje wordt om uit te pakken.🥰 Ga lekker genieten van jouw nieuwe VIA VAI's. You'll rock them!😘 Liefs, Roos
snelle levering, keurig verpakt, en ook nog een aardigheidje in de doos.
Hi Ina, Wauw, een 10!🤩 Uitstekende service is precies waar we voor staan, dus dit compliment waarderen we enorm. Heel erg bedankt en hopelijk tot ziens in onze webshop!😘 Liefs, Roos
Snelle levering en duidelijke retour procedure.
Hi Dick, Bedankt voor het delen van jouw positieve review! Wat fijn dat je de schoenen snel hebt ontvangen en het retourproces ook helemaal naar wens verliep. Hopelijk zien we je nog eens terug in onze webshop en scoor je een paartje dat perfect voor je is. Graag tot ziens!❤️ Liefs, Roos
Bestellen gaat gemakkelijk, je wordt goed op de hoogte gehouden van het bezorgmoment en de schoenen zijn mooi verpakt met een persoonlijk tintje. Ik ben erg tevreden over de kwaliteit van het product dus voor herhaling vatbaar
Hi Donja, Bedankt voor de lovende woorden!❤️ Ontzettend gaaf om te lezen dat je zo enthousiast bent. Go rock your new VIA VAI's & hopelijk mogen we je snel weer eens verwelkomen! Liefs, Roos
Mooie collectie en voor ieder wat wils. Snelle levering met een persoonlijke note.
Hi Gerda, Van dit enthousiasme worden we enorm blij! Daar doen we het allemaal voor.🥰 Bedankt voor het delen van jouw positieve review & heel veel plezier met jouw nieuwe VIA VAI's.😘 Hopelijk zien we je nog eens terug in onze webshop! Liefs, Roos
Op advies van Via via had ik meerdere maten besteld. Fijn dat het zo geleverd kan worden.
Hi Miranda, We waarderen jou enorm als klant en doen er alles aan om een lach op jouw gezicht te toveren.😊 Wat fijn om te lezen dat je zo goed bent geholpen. Jij blij, wij blij! Heel veel plezier met jouw nieuwe VIA VAI's en hopelijk tot snel in onze webshop!😘 Liefs, Roos
Perfecte service. Snel en correct geleverd.
Hi Patricia, Wauw, bedankt voor deze positieve review! Ontzettend fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze levering en service.🥰 Ik wens je heel veel plezier met jouw nieuwe VIA VAI's en hopelijk mogen we je binnenkort nog eens verwelkomen in onze webshop!😘 Liefs, Roos
Was goede service
Hi Jack, Wauw, een 10!😍 Uitstekende service is precies waar we voor staan, dus dit compliment waarderen we enorm. Heel erg bedankt en hopelijk tot ziens in onze webshop!😘 Liefs, Roos
Mooie hippe en comfortabele sneaker Zelfs 10 kilometer mee gelopen. Zonder blaren of ongemakken.
Hi Esther, Super bedankt voor het compliment! ❤️ Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met de schoenen. Heel veel plezier ervan & hopelijk tot snel in onze webshop!😘 Liefs, Roos
Snelle levering van super mooie sneakers
Hi Eugenie, Van dit enthousiasme worden we enorm blij! Daar doen we het allemaal voor. 😊 Bedankt voor het delen van jouw positieve review & veel plezier met jouw nieuwe VIA VAI's. 😘 Hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Roos
Ik loop het liefst op Via Vai schoenen. Zitten heerlijk en zijn modieus. En de service is top!!
Hi Margé, Wauw, wat gaaf om te lezen dat je zo enthousiast bent over VIA VAI. We zijn enorm blij met klanten zoals jij! 🥰 Topkwaliteit, uitstekende service en trendy, vernieuwende designs is precies waar we voor staan. Heel veel plezier met jouw nieuwe schoenen en hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Roos
Omdat mijn verjaardagen in niet werkte heb ik vriendelijke hulp ontvangen.
Hi Sandra, Wat fijn om te lezen dat je goed bent geholpen door onze klantenservice. Hopelijk mogen we je in de toekomst nog eens verwelkomen in onze webshop! 😊 Liefs, Roos
Zeer goed!!
Hi Marjolein, Wow, een 10! Van dit enthousiasme worden enorm blij. 🥰 Wat fijn om te lezen dat alles zo vlot is verlopen. Hopelijk zien we je nog eens terug voor een bezoekje aan onze webshop! ❤️ Liefs, Roos
Snelle levering mooie laars Erg tevreden
Hi Petra, Wat fijn om te lezen dat je bestelling snel en goed bij je is aangekomen. Heel veel plezier met jouw nieuwe VIA VAI's. Jij gaat ze rocken! ❤️ Liefs, Roos
Altijd mooi verpakt. Snelle levering. Bij retour een vlotte terugbetaling.
Hi Irma, Bedankt voor het grote compliment! Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze levering en service. 🥰 Hopelijk zien we je nog eens terug in onze webshop en scoor jij een paartje dat perfect voor je is. Graag tot ziens! ❤️ Liefs, Roos