Echt de fijnste sneakers en schoenen en altijd een leuk en lief berichtje bij je bestelling

Goede service, snelle levering

Mooie enkellaarsjes gekocht. Tevreden over de vlotte levering.

Mooie producten

En een overzichtelijke website. Tot op heden zeer tevreden!

Mooie leuke enkellaarsjes, goed ingepakt en tijdige levering

Fantastische schoenen!

Mijn tweede paar sneakers in bezit en weer top! Zitten als gegoten en super gaaf model de Posy Dash. Al heel lang fan van de laarsjes van Via Vai, ook deze zijn met hak zo fijn om te dragen, kan er de hele dag op lopen door de goede pasvorm. Heel blij met dit merk!

Mooi maar zou graag meer lagere hakken zien

Meestal zitten de schoenen en laarsjes goed ook bij bredere voet maar keuze voor mij vaak beperkt omdat de hakken te hoog zijn als je lang bent

Snel en persoonlijk

Ik had een mail gestuurd met een vraag. Kreeg op zondag een antwoord terug, wat mij verbaasde. Ach schreef ze, ik.denk kijk even en handel het gelijk even af. Ook leuke handgeschreven kaart in de doos. Net ff wat persoonlijker en dat is gewoon heel prettig.

Snel, extra service, kwaliteit

Snelle verzending. Goed verpakt, met een leuke persoonlijke twist. Fijne schoenen.

top

snelle levering. ooit schoenen

Altijd geweldige schoenen

Het zijn altijd geweldige schoenen met een hele goede pasvorm . Super blij mee

Helemaal top!

Mijn complimenten voor de snelle service zelfs rond de feestdagen. Ik was er positief verrast over!

Wederom prachtige laarzen.

Koop mijn laarzen en sneakers alleen nog maar bij Via Vai. Heb inmiddels mijn 5e paar laarzen van Via Vai ontvangen en ben weer zeer tevreden. Ben benieuwd naar de komende collectie sneakers.

Geweldig!

Prachtige laarzen. Met zorg ontvangen.

mooie verpakking

heb wel een andere vragen, heb twee retouren gedaan maar nog niets vernomen

Mooie kwalitatieve schoenen en een snelle, vriendelijke service!

Snelle service en de extra informatie klopt bij de teksten online.

Mooie kwalitatieve schoen en goede snelle levering

Perfecte service en kwaliteit

Super leuk dat er een persoonlijk kaartje bij de bestelling zat.

Snelle levering. Altijd een leuke persoonlijke kaartje met boodschap. Ook met een retour zending goede service.

Excellent quality and fast delivery

Smooth process from order to delivery. Fast and cheap shipping. I am so excited about my new fancy boots ⭐⭐⭐⭐⭐

Fijne webwinkel met een snelle verzending!

Wat een erg leuk extraatje is is het persoonlijke kaartje!

Zeer snelle levering en zeer kwaliteitsvolle schoenen!

Xxx

Goede service en klantgerichtheid

Mijn bestelling had ik binnen een week niet ontvangen ivm problemen DHL. Via Vai zorgde voor een nieuwe spoedbestelling, die ik binnen een dag had ontvangen. Top geregeld.

Prima & snelle levering

X

Mooie collectie, snel en netjes geleverd!

Prettig winkelen, ruime keuze en artikelen worden snel en netjes geleverd.

13 Tielenstraat

Waalwijk 5145 RC