Mooi en stoer enkellaarsje, zit direct lekker, loopt heerlijk.
Hi Rebecca, Super bedankt voor het compliment! 😘 Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met de schoenen. Heel veel plezier met jouw nieuwe Fallon Ridge enkellaarsjes. Hopelijk zien we je nog eens terug in onze webshop! Liefs, Pleun
Heerlijk om te scrollen door het online aanbod.
Hi Willeke, Wat maak je ons blij met deze review! 🥰 Geweldig om te lezen dat je zo tevreden bent over jouw ervaring met onze webshop. Hopelijk mogen we je snel weer eens verwelkomen! Liefs, Mirthe
Mijn evaring is erg goed.
Hi Sina, Wauw, bedankt voor de 10! ❤️ Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service en de levering. Ik wens je heel veel plezier met jouw nieuwe VIA VAI's. Hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Mirthe
Hi Anja, Wauw, bedankt voor jouw review! ❤️ Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze levering. Ik wens je heel veel plezier met jouw nieuwe VIA VAI's. Hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Mirthe
The best service ever
Hi Dina, Thank you so much for sharing your review. How nice to read that you are so satisfied with our service and quality. Enjoy your new VIA VAI boots, you'll rock them ❤️. Hope to see you soon! Love, Mirthe
Ik had laarzen besteld en ja hoor, de volgende dag waren ze in de sale. Na app contact kreeg ik de laarzen ook voor de afgeprijsde prijs. Top. Zo ook het handgeschreven kaartje toen ik de bestelling kreeg.
Hi Marie, Bedankt voor het grote compliment! ❤️ Wat fijn om te lezen dat je goed bent geholpen door onze klantenservice en alles snel is opgelost. Met Avery Kate ga jij stralen. Ik wens je heel veel plezier met jouw nieuwe VIA VAI's. Hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Mirthe
De korte paarse laarsjes zitten erg goed en staat erg mooi. Van de week kreeg ik van een iemand op straat een compliment. Dat zegt natuurlijk veel over het laarsje. Ik ben een tevreden klant.
Hi Inge, Van dit enthousiasme worden wij enorm blij! Daar doen we het allemaal voor 😊. Bedankt voor het delen van jouw positieve review & veel plezier met jouw VIA VAI enkellaarsjes. Hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Mirthe
Ik had laarsjes besteld en er bleek een prijs verschil in te zitten qua model. Deze is onmiddellijk aangepast! Je krijgt de klantenservice ook heel snel te pakken en reageren meteen via app.
Hi Anita, Bedankt voor het grote compliment! ❤️ Wat fijn om te lezen dat je goed bent geholpen door onze klantenservice en alles snel is opgelost. Met Avery Cain ga jij stralen. Ik wens je heel veel plezier met jouw nieuwe VIA VAI's. Hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Mirthe
Mijn schoenen zijn perfect en netjes verpakt.
Hi Jory, Bedankt voor het delen van jouw positieve review. Dat waarderen we enorm! ❤️ Heel veel plezier met jouw nieuwe VIA VAI boots. Hopelijk zien we je nog eens terug in onze webshop! Liefs, Mirthe
Snelle levering, mooie schienen
Hi Petra, Wat fijn om te lezen dat je bestelling snel en goed bij je is aangekomen. Heel veel plezier met jouw nieuwe Bobbi Brick boots. Jij gaat ze rocken! ❤️ Liefs, Mirthe
Makelijk in bestellen. Goede en nette verpakking en het allerl leukste vond ik het persoonlijke kaartje in het pakket met n prachtige persoonlijke tekst erop. Toppers zijn jullie en in de verzender. Thanks. Ps heerlijke mooie goedlopende schoenen gekocht.
Hi Bea, Wauw, van dit enthousiasme worden wij enorm blij! Wat leuk om te lezen dat je het handgeschreven kaartje zo waardeert. We pakken jouw schoenen met liefde en zorg in, zodat het écht een cadeautje is om uit te pakken ❤️. Liefs, Mirthe
Schoenen bestellen en de volgende dag al in huis.. mijn 3e paar al gewoon top schoenen..
Hi Kitty, Wat leuk om te lezen dat je zo'n fan bent van VIA VAI! We zijn super blij met klanten zoals jij ❤️. Pepper Clay is een stoere leren sneaker die jij eindeloos kan combineren. Heel veel plezier ervan, jij gaat ze rocken! Liefs, Mirthe
Helmaal top!! Heerlijke laarsjes
Hi Agnes, Wauw, bedankt voor jouw positieve review! Daar doen we het allemaal voor 🥰. Veel plezier met je nieuwe VIA VAI's en hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Mirthe
mooie kwalitatieve laarzen, snelle levering
Hi Liesbeth, Super bedankt voor het compliment! 😘 Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met de laarzen. Flo Helen is een stijlvolle en tijdloze laars welke je eindeloos kan combineren. Heel veel plezier ervan & hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Mirthe
Superblij met 'm.n aankoop .stevige sneakers stoer model en heerlijk om te dragen. Het mooie ervan is dat de zooltjes er ook uit kunnen en ik 'm.n eigen zooltjes er zo in kan doen. Ben super tevreden
Hi Natasja, Wat maak je ons blij met deze review! 🥰 Geweldig om te lezen dat je zo tevreden bent over jouw ervaring met onze webshop. Met Sam Hunter heb jij een prachtige sneaker aan jouw schoenenstash toegevoegd. Hopelijk mogen we je snel weer eens verwelkomen! Liefs, Mirthe
De laarzen waren binnen een dag thuis. Mooie kwaliteit en fijne pasvorm
Hi Esther, Wow, thanks voor de 10! ❤️ Wat fijn dat jouw nieuwe VIA VAI's snel bij je zijn thuisbezorgd. Heel veel plezier ervan, jij gaat ze rocken! Liefs, Mirthe
Altijd mooie en goede schoen en ern geweldige service
Hi Marion, Wat leuk om te lezen dat je zo'n fan bent van VIA VAI! We zijn super blij met klanten zoals jij ❤️. Met Blue Lounge heb jij heerlijke comfy boots aan jouw collectie toegevoegd. Hopelijk mogen we je snel weer eens verwelkomen! Liefs, Mirthe
Fijne ervaring met Via Vai. Door problemen met de vervoerder DHL is mijn pakket al een tijdje zoek. Prettige communicatie gehad met verschillende medewerkers en netjes m’n geld teruggekregen. Prettige, klantgerichte benadering. Enige verbeterpunt is samenwerken met een andere vervoerder ;)
Hi Eline, Wauw, bedankt voor jouw positieve review! Daar doen we het allemaal voor 🥰. Jammer om te lezen dat bezorging iets minder soepel is verlopen. Hoewel dit grotendeels buiten onze macht ligt, nemen we jouw waardevolle zeker mee in onze samenwerking met DHL. Liefs, Mirthe
Schoenen zijn top! En waren snel binnen. Ge Stephanie Oudenbroek
Hi Stephanie, Bedankt voor het delen van jouw positieve review. Dat waarderen we enorm! ❤️ Heel veel plezier met jouw nieuwe VIA VAI sneakers. Met Pepper Zyra ga jij stralen. Hopelijk zien we je nog eens terug in onze webshop! Liefs, Mirthe
Ik heb er sneakers van en boots. Allebei de paren lopen heerlijk ik wil niet anders meer!
Hi Katinka, Bedankt voor de lovende woorden! Ontzettend gaaf om te lezen dat je zo enthousiast bent. Go rock your new VIA VAI's & hopelijk tot ziens in onze webshop! 😘 Liefs, Mirthe
Top schoenen, modieus, mooie materialen en goede pasvorm. Alles mooi ingepakt en stipt verzonden. Goede communicatie met de klantenservice.
Hi Ingrid, Wauw, wat gaaf om te lezen dat je zo enthousiast bent over VIA VAI. We zijn enorm blij met klanten zoals jij! 🥰 Topkwaliteit en trendy, vernieuwende designs is precies waar we voor staan. Veel plezier met jouw nieuwe sneakers en hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Mirthe
Hi Winny, Super bedankt voor het compliment! 😍 Ontzettend fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Heel graag tot de volgende keer in onze webshop! Liefs, Mirthe
Ik draag het liefst ViaVai schoenen omdat de pasvorm bij mijn voeten past.
Hi Irma, Wauw, wat maak je ons blij met deze mooie review! 😍 Super om te lezen dat je zo tevreden bent over onze pasvorm. Heel graag tot de volgende keer in onze webshop! Liefs, Mirthe
Vooral de snelle levering vind ik tof en een goede website.
Hi Carla, Wauw, bedankt voor jouw positieve review! Daar doen we het allemaal voor 🥰. Veel plezier met je nieuwe VIA VAI's en hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Mirthe
Handige website, snelle én vlotte levering in afhaalpunt. Makkelijk te retourneren en correct terugstorten
Hi Siska, Bedankt voor deze positieve review! ❤️ Ontzettend fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Hopelijk tot ziens in onze webshop! Liefs, Pleun