Zal zeker vaker bestellen!
Hi Jolanda, Wauw, wat gaaf om te lezen dat je zo enthousiast bent over VIA VAI 🥰. Ik wens je heel veel plezier met jouw nieuwe Blue Matt sneakers. Hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Pleun
Snelle service, als er wat is goed contact en altijd een leuk kaartje in de doos! Super
Hi Jolijn, Wauw, een 10! Wat leuk om te lezen dat je het handgeschreven kaartje zo waardeert. We pakken jouw schoenen met liefde en zorg in, zodat het écht een cadeautje is om uit te pakken ❤️. Hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Pleun
Kwaliteit verloochent zich niet
Hi Ans, Bedankt voor de review. Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met de schoenen. Met deze Fallon Rye laarsjes ga jij zeker stralen. Ik weet zeker dat ze je prachtig staan. Heel veel plezier ermee en hopelijk tot snel in onze webshop. Liefs, Mirthe
Snelle levering, bij retour snelle afwikkeling.
Hi Catharina, Wauw! Bedankt voor de 10. Daar worden wij heel blij van. Wat fijn dat alles zo goed is verlopen. Helaas is Fallon Ridge niet jouw laarsje maar ik weet zeker dat er een ander pareltje jouw hart gaat stelen. Mochten wij je ergens bij kunnen helpen, aarzel dan niet om contact op te nemen. Liefs, Mirthe
Goede overzichtelijke webshop en goede service
Hi Kimm, Bedankt voor jouw review! Wat goed om te lezen dat onze website en service zo goed bevallen. Helaas is Sam Haley en Bobbi Brick niet jouw perfecte paartje. Ik ben erg benieuwd hoe de andere Bobbi Brick boots bevallen. Mochten wij je ergens bij kunnen helpen, aarzel dan vooral niet om contact op te nemen. Liefs, Mirthe
Hi Anke, Bedankt voor jouw review! Wat fijn dat jouw pakket snel is geleverd. Helaas is Pepper Jyll niet jouw schoen maar ik weet zeker dat er een ander pareltje jouw hart gaat veroveren. Mochten wij ergens bij kunnen helpen, aarzel dan vooral niet om contact op te nemen ❤️. Liefs, Mirthe
Prachtige schoenen goede service . Precies op maat.
Hi Annelies, Bedankt voor de 10! Daar worden wij heel blij van ❤️. Wat fijn om te lezen dat je onze service zo waardeert. Met Pepper Jyll ga jij stralen in Westerbork. Ik weet zeker dat ze je prachtig staan. Heel veel plezier ermee en hopelijk tot snel in onze webshop. Liefs, Mirthe
Snelle levering en retour geen probleem! Top service!
Hi Anjo, Bedankt voor de 10! Daar worden wij heel blij van. Helaas is Bobbi Strip niet helemaal jouw schoen maar ik weet zeker dat er een ander pareltje op jou wacht. Mochten wij jou ergens bij kunnen helpen, aarzel dan niet om contact op te nemen. Liefs, Mirthe
Ik werd blij van het persoonlijke kaartje bij mijn laarzen. Helaas waren de laarzen niet mijn stijl. Het terugsturen was ook zonder gedoe.
Hi Sylvia, Bedankt voor het delen van jouw positieve review! Wat fijn dat je de schoenen snel hebt ontvangen en het retourproces ook helemaal naar wens verliep. Hopelijk zien we je nog eens terug in onze webshop en scoor je een paartje dat perfect voor je is. Graag tot ziens! ❤️ Liefs, Pleun
Heerlijk website met prachtig assortiment!
Hi Judy, Bedankt voor het delen van jouw positieve review. Dat waarderen we enorm! ❤️ Heel veel plezier met jouw nieuwe Liz Dae sneakers. Hopelijk zien we je nog eens terug in onze webshop! Liefs, Pleun
Laurette heeft me heel goed geholpen!
Hi Petra, Wauw! Bedankt voor de 10! Daar zijn wij heel blij mee. Wat lief dat je zo'n compliment geeft 🥰. Nu kun jij gaan stralen met Liz Dae. Deze eyecatchers zijn stijlvol en tijdloos. Ik weet zeker dat ze je prachtig staan. Heel veel plezier ermee en hopelijk tot snel in onze webshop. Liefs, Mirthe
Ik bestelde schoenen voor een feest en kreeg deze beschadigd binnen. Dit meteen gemeld. Ik kon de laarzen terugsturen er was geen nieuw paar en er werd ook geen alternatief aangeboden. Geen schoenen voor het feest. Jammer dat dit niet goed gecontroleerd wordt, verwacht je wel bij dit merk!
Hi Mariëlle, Bedankt voor jouw review en feedback. Wat vervelend dat het door jou bestelde paartje niet in perfecte staat bij je is aangekomen! Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Helaas hadden we het paartje niet meer op voorraad en konden we je daarom geen passend alternatief bieden, onze excuses. We doen er alles aan om een glimlach op jouw gezicht te toveren en hebben daarom zojuist iets leuks naar je op de post gedaan. Hopelijk kunnen we het zo een beetje goed maken 🥰. Ik wens je veel plezier van de andere VIA VAI's die je gescoord hebt en hopelijk zien we je nog eens terug in onze webshop! Liefs, Roselie
Snelle levering, goed verpakt en een ontzettend mooi persoonlijk geschreven kaartje erbij. De schoenen zien er prachtig uit, lopen fantastisch, zo ik verwacht had, Gr Brigitte.
Hi Brigitte, Wauw! Bedankt voor de 10! Wat fijn dat jouw bestelling zo snel is geleverd en deze prachtige eyecatchers zo goed bevallen. Met Liz Dae ga jij zeker stralen in Enter ❤️. Heel veel plezier ermee en hopelijk tot snel in onze webshop. Liefs, Mirthe
Ik ben dik tevreden over de schoenen bestelling Alleen zijn jullie wat duurder geworden met de schoenen en de sneakers Maar ik weet niet hoe die punten van jullie moeten inleveren want ik heb gespaard Het volgende jaar misschien weer een paar schoenen bestellen
Hi Nicol, Wauw, een 10! Bedankt voor jouw mooie review, we zijn ontzettend blij met klanten zoals jij 🤩. Wist je dat je met je aankopen punten spaart en deze ook kunt inzetten voor een kortingscode of leuke VIA VAI goodies? Mocht je hier hulp bij nodig hebben, mag je contact opnemen met onze klantenservice. Via de klantenservice kunnen we je gericht verder helpen om zo jouw perfecte reward uit te zoeken. Hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Roselie
Prachtige schoenen, snelle levering en altijd een persoonlijke touch vij je bestelling. Een feestje om bij Via Vai iets te bestellen
Hi Nancy, Bedankt voor jouw review! Wat ontzettend leuk om te lezen dat onze service zo goed bevalt. Daar worden wij heel blij van ❤️. Met Jace Banks ga jij stralen in Kaatsheuvel. Ik weet zeker dat ze je prachtig staan. Heel veel plezier ermee en hopelijk tot snel in onze webshop. Liefs, Mirthe
Duidelijke productomschrijving, maat advies klopt. Keurige verzending, leuke met de persoonlijke kaart erbij!
Hi Marieke, Bedankt voor jouw review! Wat fijn dat onze service zo goed bevalt en je het handgeschreven kaartje zo waardeert ❤️. Fallon Rye is een stijlvolle en tijdloze enkellaars die je bij iedere outfit kan dragen. Heel veel plezier ermee en hopelijk tot snel in onze webshop. Liefs, Mirthe
Super leuk ingepakt met een klein cadeautje maar vooral de persoonlijke kaart !! TOP
Hi Danielle, Bedankt voor de 10! Wat leuk dat je de mini goodie van Atelier Rebul en het handgeschreven kaartje zo erg waardeert. Met Pepper Jyll ga jij stralen Hellevoetsluis. Heel veel plezier ermee en hopelijk tot snel in onze webshop. Liefs, Mirthe
VIA VAI: naast de fantastische schoenen, sneakers en laarzen, hebben ze een geweldige service. Ik had laatst de vraag gesteld waarom ze niet met halve maten werken en heb daar netjes een antwoord op gekregen. Mocht je schoenen om de één of andere reden retour sturen, dan staat het geld ook snel weer op je bankrekening. Kortom: Ga zo door zou ik zeggen.
Hi Mirjam, Wauw! Bedankt voor jouw review en de lovende woorden. Daar worden wij heel blij van ❤️. Met Pepper Zyra ga jij stralen in Lichtenvoorde. Deze eyecatchers zijn een prachtige aanvulling op jouw schoenenstash. Heel veel plezier ermee en hopelijk tot snel in onze webshop. Liefs, Mirthe
Hi Gea, Bedankt voor jouw review. Wat fijn dat alles goed is verlopen. Met Fallon Rye ga jij stralen in Drouwenerveen. Deze stijlvolle enkellaars is een prachtige aanvulling op jouw schoenenstash. Heel veel plezier ermee en hopelijk tot snel in onze webshop. Liefs, Mirthe
Wat leuk; niet alleen de door mij bestelde laarsjes maar ook n persoonlijke handgeschreven kaart erbij en n lekker luchtje!
Hi Angela, Wauw! Wat een complimenten, daar worden wij heel blij van. Met Gioia Flynn kan jij gaan stralen. Deze bronskleurige enkellaarsjes zijn de perfecte eyecatchers en zeker voor de aankomende feestdagen ❤️. Ik weet zeker dat jij hiermee gaat stralen. Liefs, Mirthe
Een hele mooie collectie, snelle en vriendelijke service! Ga zo door!
Hi Christina, Bedankt voor de complimenten. Wat fijn dat jouw schoenen zo snel zijn geleverd. Met Mara Drew en Shelly Coop ga jij stralen in Bladel. Deze enkellaarsjes zijn perfect om te combineren met elke outfit ❤️. Heel veel plezier ermee en hopelijk tot snel in onze webshop. Liefs, Mirthe
Prijs/kwaliteit snelheid van bezorging helemaal top.
Hi Jolanda, Bedankt voor jouw review. Wat leuk om te lezen dat onze service zo goed bevalt. Met Gioia Falcon heb jij prachtige laarzen aan jouw schoenenstash toegevoegd. Deze stijvolle laarzen zijn te combineren met elke outfit. Heel veel plezier ermee en hopelijk tot snel in onze webshop. Liefs, Mirthe
Goede service en snelle afhandeling
Hi Anneke, Bedankt voor jouw review en de complimenten. Helaas is Bellamy Chad niet jouw schoen maar ik weet zeker dat er een ander pareltje op jou wacht. Mochten wij jou ergens bij kunnen helpen, aarzel dan niet om contact op te nemen ❤️. Liefs, Mirthe
Makkelijke site, leuke attentie in de doos
Hi Marian, Een 10! Daar worden wij heel blij van. Met Liz Dae ga jij stralen in Schagen. Deze tijdloze sneaker is de perfecte aanvulling op jouw schoenenstash. Ik weet zeker dat ze je prachtig staan. Heel veel plezier ermee en hopelijk tot snel in onze webshop. Liefs, Mirthe
Heerlijke schoenen.
Hi Fiona, Bedankt voor jouw review! Wat fijn om te lezen dat ondanks dat de schoenen iets langer op zich lieten wachten, jij nu kan gaan stralen met Liz Dae. Deze eyecatchers zijn de perfecte aanvulling op jouw schoenenstash. Ik weet zeker dat je hiermee gaat stralen. Heel veel plezier ermee en hopelijk tot snel in onze webshop. Liefs, Mirthe