Alles perfect!

Zal zeker vaker bestellen!

Snelle service, als er wat is goed contact en altijd een leuk kaartje in de doos! Super

Geweldig! Geen teleurstelling alleen blijdschap

Kwaliteit verloochent zich niet

Goede webshop

Snelle levering, bij retour snelle afwikkeling.

Goed overzichtelijk

Goede overzichtelijke webshop en goede service

Het pakket hadden we snel en retour Word ook snel afgehandeld

Prachtige schoenen goede service . Precies op maat.

Snelle levering en retour geen probleem! Top service!

Ik werd blij van het persoonlijke kaartje bij mijn laarzen. Helaas waren de laarzen niet mijn stijl. Het terugsturen was ook zonder gedoe.

Volop inspiratie

Heerlijk website met prachtig assortiment!

Super service

Laurette heeft me heel goed geholpen!

Dit keer niet fijn

Ik bestelde schoenen voor een feest en kreeg deze beschadigd binnen. Dit meteen gemeld. Ik kon de laarzen terugsturen er was geen nieuw paar en er werd ook geen alternatief aangeboden. Geen schoenen voor het feest. Jammer dat dit niet goed gecontroleerd wordt, verwacht je wel bij dit merk!

Fijne en mooie schoenen, precies naar wens

Snelle levering, goed verpakt en een ontzettend mooi persoonlijk geschreven kaartje erbij. De schoenen zien er prachtig uit, lopen fantastisch, zo ik verwacht had, Gr Brigitte.

Ik ben dik tevreden over de schoenen bestelling Alleen zijn jullie wat duurder geworden met de schoenen en de sneakers Maar ik weet niet hoe die punten van jullie moeten inleveren want ik heb gespaard Het volgende jaar misschien weer een paar schoenen bestellen

Prachtige schoenen, snelle levering en altijd een persoonlijke touch vij je bestelling. Een feestje om bij Via Vai iets te bestellen

Prima service, snel!

Duidelijke productomschrijving, maat advies klopt. Keurige verzending, leuke met de persoonlijke kaart erbij!

SUPER

Super leuk ingepakt met een klein cadeautje maar vooral de persoonlijke kaart !! TOP

VIA VAI: naast de fantastische schoenen, sneakers en laarzen, hebben ze een geweldige service. Ik had laatst de vraag gesteld waarom ze niet met halve maten werken en heb daar netjes een antwoord op gekregen. Mocht je schoenen om de één of andere reden retour sturen, dan staat het geld ook snel weer op je bankrekening. Kortom: Ga zo door zou ik zeggen.

Boven verwachting!

Wat leuk; niet alleen de door mij bestelde laarsjes maar ook n persoonlijke handgeschreven kaart erbij en n lekker luchtje!

Mooie collectie, superservice

Een hele mooie collectie, snelle en vriendelijke service! Ga zo door!

Geweldig!

Prijs/kwaliteit snelheid van bezorging helemaal top.

Goede service en snelle afhandeling

Prima product

Makkelijke site, leuke attentie in de doos

Levering duurde wat langer maar is het wachten waard

Heerlijke schoenen.

13 Tielenstraat