Snelle levering en mooi verpakt. Leuk persoonlijk geschreven kaartje en kleine attentie. En het mooiste een paar super mooie sneakers, die heerlijk lopen.
Hi shoe-lover, Wat maak je ons blij met deze review! 🥰 Geweldig om te lezen dat je zo tevreden bent over jouw ervaring met onze webshop. Hopelijk mogen we je snel weer eens verwelkomen! Liefs, Mirthe
Heel mooie trendy sneakers zonder een banale sportschoen te zijn, waarvan er tegenwoordig zo veel in het straatbeeld te zien zijn. Ze zitten onmiddellijk gied en wringen nergens. Topkwaliteit!
Hi Sonja, Wauw! Bedankt voor jouw review. Wat een complimenten, daar worden wij heel blij van. Deze eyecatchers zijn de perfecte schoenen waarmee jij gaat stralen in Aalst. Heel veel plezier ermee en hopelijk tot snel in onze webshop. Liefs, Mirthe
Uiterst vriendelijke en snelle levering. Helaas zaten de laarsjes niet goed. Makkelijk retourneren . Zeer vriendelijke te woord gestaan aan de telefoon . Dikke duim!!
Hi Ilse, Bedankt voor jouw review. Wat fijn dat onze service zo goed bevalt. Helaas is Noelle Rox niet jouw pareltje. Ik weet zeker dat er een ander pareltje op jouw wacht ❤️. Mochten wij jou ergens bij kunnen helpen, dan horen wij het graag. Liefs, Mirthe
Snelle levering! Nog even tel.contact gehad ivm verkeerd mailadres. Super aardig en ook altijd een persoonlijk kaartje bij je bestelling :)
Hi Jacqueline, Bedankt voor jouw review en de 10! Daar worden wij heel blij van. Wat fijn dat alles goed is verlopen en jij nu kan genieten van Liz Dae. Deze eyecatchers zijn stijlvol en tijdloos, de perfecte sneakers ❤️. Heel veel plezier ermee en hopelijk tot snel in onze webshop. Liefs, Mirthe
Ik kreeg de laarsjes snel, heb ze helaas terug moeten sturen maar ook dat ging heel vlot. Mijn geld had ik binnen een week terug op mijn rekening. Kortom goede ervaring.
Hi Anita, Bedankt voor jouw review en de 10! Daar worden wij heel blij van. Helaas is Bobbi Strip niet jouw schoen. Ik weet zeker dat er een ander VIA VAI pareltje op jouw wacht. Mochten wij je ergens bij kunnen helpen, stuur ons dan vooral een berichtje ❤️. Liefs, Mirthe
Ik had prachtige sneakers besteld, helaas pasten ze niet. Terugbetaling werd snel geregeld. Heel fijn!
Hi Neeltje, Bedankt voor jouw review! Wat fijn om te lezen dat alles goed is verlopen. Helaas is Pepper Jyll niet helemaal jouw schoen maar ik weet zeker dat er een ander VIA VAI pareltje jouw hart gaat stelen ❤️. Mochten wij je ergens bij kunnen helpen, aarzel dan niet om contact op te nemen. Liefs, Mirthe
je krijgt een leuke reaktie en atentie terug.
Hi Sandra, Wauw. Bedankt voor de 10! Wat leuk dat jouw bestelling zo goed bevalt. Met Liz Dae ga jij stralen. Ik weet zeker dat ze je prachtig staan ❤️. Heel veel plezier ermee en hopelijk tot snel in onze webshop. Liefs, Mirthe
Makkelijk bestellen via website. Duidelijke info over de levering, snelle levering met een persoonlijke kaart.
Hi Ynes, Wauw! Een 10! Daar worden wij heel blij van ❤️. Wat fijn om te lezen dat jouw bestelling zo snel is geleverd en jij nu kan gaan stralen met Liz Dae. Heerenveen is een fashion icoon rijker. Heel veel plezier ermee en hopelijk tot snel in onze webshop. Liefs, Mirthe
Hi Mariska, Bedankt voor jouw review! Wat fijn dat jouw bestelling zo goed bevalt. Met Liz Dae ga jij stralen in Ter Aar. Ik weet zeker dat ze je prachtig staan ❤️. Heel veel plezier ermee en hopelijk tot snel in onze webshop. Liefs, Mirthe
Afgelopen zomer heb ik gympen gekocht waarvan de zool is losgelaten binnen enkele weken. Deze klacht is super opgelost, de klantenservice is makkelijk te bereiken en ontzettend aardig en meedenkend. Leuk kaartje gekregen bij de bestelling (die ik met korting kreeg). Geen op of aanmerkingen en daarom kan ik alleen maar op een 10 uitkomen. Zekerweten volgend seizoen weer bestellen bij VIA VAI! XXX
Hi Linde, Bedankt voor jouw review! Jouw lovende woorden maken ons heel erg blij. Wat fijn dat alles zo snel is opgelost en jij nu kan stralen met Sienna Reed. Ik weet zeker dat ze je prachtig staan. Heel veel plezier ermee en hopelijk tot snel in onze webshop. Liefs, Mirthe
Fijne webshop,snelle levering en leuk zo'n handgeschreven kaartje erbij
Hi Ammemarie, Bedankt voor jouw review! Wat fijn om te lezen dat alles zo goed is verlopen en jij nu kan gaan stralen met Blue Matt. Ik weet zeker dat ze je fantastisch staan. Heel veel plezier ermee en hopelijk tot snel in onze webshop. Liefs, Mirthe
Ik vind het een super service. Vandaag besteld morgen in huis. Klarna betaling. Gratis retour. Dat is pas service. En dan kers op de taart altijd een klein cadeautje en een persoonlijk geschreven kaartje. Kan dat altijd erg waarderen.
Hi Gerda, Bedankt voor jouw ontzettend lieve review. Daar worden wij heel blij van ❤️. Het handgeschreven kaartje en het cadeautje van Atelier Rebul maken het uitpakken van jouw bestelling nog leuker. Ik weet zeker dat jij gaat stralen met Sienna Carson. Heel veel plezier ermee en hopelijk tot snel in onze webshop. Liefs, Mirthe
Hi Lenie, Bedankt voor jouw review. Wat fijn dat alles goed is verlopen. Nu kan jij gaan stralen met Sam Hunter. Ik weet zeker dat ze je fantastisch staan. Heel veel plezier ermee en hopelijk tot snel in onze webshop. Liefs, Mirthe
Quick delivery and fantastic shoes.
Hi Dorthe, Thank you for your review. Enjoy your new Taara Quinn boots. I know you will rock them. Hope to see you soon❤️ Love, Mirthe
Hi Rientje, Bedankt voor jouw review! Wat fijn om te lezen dat je het handgeschreven kaartje en het leuke cadeautje zo waardeert. Met Coco Tess ga jij stralen in Hasselt. Heel veel plezier ermee en hopelijk tot snel in onze webshop. Liefs, Mirthe
Geleverd met een lief kaartje erbij!
Hi Lilian, Wauw. Een 10❤️! Wat fijn dat de Eveline Riley laarsjes zo goed bevallen. Ik weet zeker dat je hiermee gaat stralen in Rotterdam. Heel veel plezier ermee en hopelijk tot snel in onze webshop. Liefs, Mirthe
Snelle levering met een leuke attentie erbij. Top
Hi Angela, Bedankt voor jouw review! Daar worden wij heel blij van ❤️. Met Liz Dae ga jij stralen in Boekel. Ik weet zeker dat ze je prachtig staan. Heel veel plezier ermee en hopelijk tot snel in onze webshop. Liefs, Mirthe
Snelle levering. Bij retour ook snel weer geld terug.
Hi Brenda, Wow, een 10! ❤️ Wat fijn om te lezen dat alles zo vlot verlopen is. Hopelijk zien we je nog eens terug voor een bezoekje aan onze webshop! Liefs, Pleun
Everything is good
Hi Bettina, Thank you so much for sharing your review. Enjoy your new Bellamy Chad boots, you'll rock them ❤️. Hope to see you soon! Love, Pleun
Echt super leuk en persoonlijk om een handgeschreven kaartje bij de geleverde laarsjes te vinden. Helaas pasten de laarsjes niet goed. Retour sturen gaat makkelijk.
Hi Mascha, Bedankt voor het delen van jouw positieve review. Dat waarderen we enorm! ❤️ Wat jammer dat de schoenen die je hebt besteld niet goed op maat vielen. Mocht je behoefte hebben aan maatadvies tijdens je zoektocht, kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen! Wij helpen graag en kunnen per model aangeven hoe deze valt. Hopelijk zien we je snel terug in onze webshop en scoor je een paartje dat perfect voor je zit! Liefs, Pleun
Goede service en meest fijne sneakers die ik ken.
Hi Nicole, Wat een leuke review; een echte VIA VAI fan! We zijn ontzettend blij met jou als klant ❤️. Ik wens je heel veel plezier met jouw nieuwe Liz Dae sneakers. Hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Pleun
Hi Paula, Wauw, bedankt voor jouw positieve review! Daar doen we het allemaal voor 🥰. Veel plezier met je nieuwe Coco Tess sneakers en hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Pleun
Laarzen zitten heel goed, ook bij wat bredere kuit!
Hi Marie-José, Bedankt voor jouw review. Wat fijn om te lezen dat Taara Gage zo goed bevalt. Deze laarzen zijn echte klassiekers en staan leuk onder elke outfit. Ik weet zeker dat je hiermee gaat stralen in Zaandam. Heel veel plezier ermee en hopelijk tot snel in onze webshop. Liefs, Mirthe
Mooie sneakers wat ik er van verwacht had
Hi Anja, Wauw. Bedankt voor de 10! Wat fijn dat Coco Tess zo goed bevalt. Deze sneakers zijn echte eyecatchers waarmee jij gaat stralen in Meeuwen. Heel veel plezier ermee en hopelijk tot snel in onze webshop. Liefs, Mirthe
Service was goed, ontving een hand geschreven briefje die me feliciteerde met mijn nieuwe aankoop. Vond ik hartstikke leuk :)
Hi Antoneth, Bedankt voor jouw review! Wat fijn dat jouw bestelling goed is ontvangen en het handgeschreven kaartje zo gewaardeerd wordt. Met Taara Jade ga jij stralen in Rotterdam. Heel veel plezier ermee en hopelijk tot snel in onze webshop. Liefs, Mirthe