correct en snel

prima iedereen aan te bevelen

Goede service!

Mijn laarzen hadden een maatverschil in de schacht. Er zouden direct nieuwe worden opgestuurd, heel fijn. Alleen heeft DHL ze niet bij mij afgeleverd maar halverwege het proces teruggestuurd naar ViaVai? Ik wacht … maar de mensen zijn verder super servicegericht❣️

Afwikkeling prima!!

De bezorgservice ronduit slecht!! Zou maandag bezorgd worden, donderdagavond bezorgd na 10x vage berichten dat t bezorgen niet gelukt was, terwijl er een achter laat punt was afgesproken. Ik kies de volgende keer niet nogmaals voor DPD. Want al eerder deze ervaring gehad met ze

Snel fijn goed verpakt leuk persoonlijke kaart en attentei

Goede ervaring

Heel persoonlijk

Leuk dat handgeschreven kaartje erbij! En natuurlijk mooie schoenen en fijne, snelle service

Goede duidelijke snelle service bij mijn kapotte schoenen. Inmiddels een ander paar uitgekozen en helemaal happy.

Omdat ik eem bon van mijn werk heb gekregen, heb ik ze via de site besteld, wel erg jammer dat ik het bedrag niet in 1 keer kan uitgeven. Sneakers zijn weer zoals altijd, heel fijn!

Ik had een klacht, supergoed afgehandeld met app contact. Chapeau!

door de enorme keuze is het soms lang zoeken

Steeds tevreden!

Altijd mooie keuze schoenen/goede stevige schoenen Zeer leuk om een persoonlijk kaartje te krijgen bij de schoenen

De persoonlijk geschreven kaart gaf de doorslag

Prachtige laarzen anel besteld buiten mn budget maar wat zijn ze mooi. Ze zitten zalig- kan er de hele dag op lopen en het handgeschreven kaartje van de verkoopster bij mijn bestelling gaf de doorslag. Ik hou ze.

Heerlijke laarsjes, zelfs voor maat 42

Mooie laarzen, snel en netjes geleverd.

Prachtige laarzen gekocht. ViaVai heeft een mooie collectie en levert snel en netjes.

Verrassend!

Snelle service en een verrassend leuk cadeautje bij mijn bestelling, waar ik veel gebruik van maak! Dank!

Super merk viavai

Zit meteen goed ,en ook een mooie sneaker

Fijne boots

Altijd goede ervaring met Via Vai Prachtige schoenen Fijne klantenservice Daarom bestel ik het liefste bij Via Vai zelf en niet via een andere site :)

Snelle bezorging

Ik had de laarzen ergens anders besteld, maar na ruim een week bleef de status bij DHL ‘aangemeld’. Uiteindelijk beeld de bestelling zoek en kreeg ik mijn geld terug. Ik wist niet dat ik direct bij ViaVai kon bestellen, deze bestelling liep perfect.

Snel en perfect

Mooie kwaliteit

Super kwaliteit en service top

Voor mijn damesmaat 42 EINDELIJK een merk gevonden met trendy schoenen en perfecte pasmaat!

Ik vind het merk Via Vai geweldig. De schoenen zijn mooi en zitten als gegoten. Heb nu 2x bij jullie besteld en dit is heel goed en snel geregeld. Helemaal top

Snelle levering van hele mooie laarsjes maar helaas pasten ze niet dus retour. Had een vraag en kreeg heel snel reactie van klanten service

Snelle levering, goede kwaliteit. Al vind ik persoonlijk dat jullie erg duur zijn geworden

13 Tielenstraat

Waalwijk 5145 RC