Fijne levering van geweldige schoenen. Maar dat mag je ook verwachten bij de prijs.
Hi Esther, Bedankt voor jouw positieve review over onze service! ❤️ Wat fijn dat je schoenen snel geleverd zijn. Betreft de prijs; voor onze collecties selecteren we uitsluitend de meest hoogwaardige en duurzame materialen om een lange levensduur van jouw nieuwe VIA VAI's te waarborgen. Ga lekker genieten van je nieuwe schoenen. You'll rock them! 😘 Liefs, Roos
Netjes volgens afspraak bezorgd en ontvangen. Goede en duidelijke communicatie. Dat geeft vertrouwen!
Hi Annie, Bedankt voor de lovende woorden! ❤️ Uitstekende service is precies waar we voor staan, dus dit compliment waarderen we enorm. 🥰 Heel erg bedankt en hopelijk tot ziens in onze webshop! Liefs, Roos
Bij mij waren er wat problemen met de leveringen via DHL maar dat werd direct persoonlijk opgepakt door iemand bij de klantenservice. Heel fijn om een naam te zien ipv een chatbot en iemand die met je mee denkt.
Hi Fashionista, Bedankt voor het grote compliment! ❤️ Wat fijn om te lezen dat je goed bent geholpen door onze klantenservice. Hopelijk mogen we je nog eens verwelkomen in onze webshop! Liefs, Roos
Heel blij met de snelle service van de mooie sneakers.
Hi Mirjam, Wauw, bedankt voor de 10! ❤️ Wat fijn dat jouw nieuwe VIA VAI's snel bij je zijn thuisbezorgd. Heel veel plezier ervan, jij gaat ze rocken! Liefs, Roos
Idem omschrijving
Hi Hanna, Van dit enthousiasme worden wij enorm blij! Daar doen we het allemaal voor. 😊 Bedankt voor het delen van jouw positieve review & veel plezier met jouw nieuwe VIA VAI's. 😘 Hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Roos
Snelle en accurate service
Hi Jeannette, Wat fijn om te lezen dat je bestelling snel en goed bij je is aangekomen. 😊 Heel veel plezier met jouw nieuwe Sam Levi sneakers. Jij gaat ze rocken! ❤️ Liefs, Roos
Je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling. Ook als deze wat vertraagd is, word je goed op de hoogte gehouden. Snelle reactie via whatsApp.
Hi Willeke, Wauw, bedankt voor deze positieve review! ❤️ Ontzettend fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. We waarderen jou enorm als klant en doen er alles aan om een lach op jouw gezicht te toveren. Jij blij, wij blij! 🥰 Liefs, Roos
Snelle reactie op mijn vraag. Toen het niet lukte met mijn sneakers te retourneren.
Hi Gerty, Wow, bedankt voor de 10! ❤️ Wat fijn om te lezen dat je goed bent geholpen door onze klantenservice. Hopelijk zien we je nog eens terug in onze webshop en scoor jij een paartje dat perfect voor je is. 🥰 Liefs, Roos
Product super mooi, snelle levering.... helemaal tevreden
Hi Marina, Wauw, een 10! 😍 Wat fijn om te lezen dat je bestelling snel en goed bij je is aangekomen. Heel veel plezier met je nieuwe VIA VAI's en hopelijk mogen we je nog eens verwelkomen in onze webshop!😘 Liefs, Roos
Jullie vragen ervaring terwijl ik retour nog niet terug gestort heb gekregen.
Hi Sascha, Bedankt voor jouw eerlijke review en feedback. Vervelend dat je geld nog niet teruggestort is. We zijn op onderzoek uit gegaan en zien inderdaad dat de terugbetaling is blijven steken. Onze excuses hiervoor! Mijn collega heeft zojuist contact met je opgenomen per mail. Hopelijk kunnen we het zo een klein beetje goed maken 💕. Liefs, Roselie
Super mooie laarzen, die heerlijk aan mijn voeten zitten en waarmee ik kilometers kan lopen zonder klachten. Door de metallic kleur passen ze perfect bij mijn kleding.
Hi Shoelover, Bedankt voor de lovende woorden! ❤️ Ontzettend gaaf om te lezen dat je zo enthousiast bent. Go rock your new VIA VAI's & hopelijk tot ziens in onze webshop! 😘 Liefs, Roos
Via de mail contact gehad , voorbeeld foto gestuurd , altijd vriendelijk en een snelle reactie
Hi Gusta, Bedankt voor het grote compliment ! ❤️ Wat fijn om te lezen dat je goed bent geholpen door de klantenservice. Ik wens je heel veel plezier met je nieuwe VIA VAI's & hopelijk tot ziens in onze webshop!😘 Liefs, Roos
Snelle levering. Prima kwaliteit.
Hi Gera, Wow, thanks voor de 10! ❤️ Wat fijn om te lezen dat jouw nieuwe VIA VAI's snel bij je zijn thuisbezorgd. Topkwaliteit en goede service is precies waar we voor staan. Heel veel plezier met jouw nieuwe VIA VAI's & hopelijk tot snel in onze webshop! 😘 Liefs, Roos
Bij de bestelling stond heel onopvallend in hele kleine letters vermeld dat verwachte leverdatum pas over 2,5 week was. Zo onopvallend dat het gemakkelijk over het hoofd gezien wordt. Dat gebeurde mij dus ook. Daarmee zou het artikel ineens geleverd worden op een moment dat ik het niet kon ontvangen. Als ik me tevoren hiervan bewust was, had ik het niet via uw website besteld. Uiteindelijk werd het artikel toch veel eerder geleverd. Fijn natuurlijk, maar ook nu was het zonder waarschuwing. Ineens kreeg ik een melding van DHL. Ook nu was het fijn geweest als ik door uw website op de hoogte gesteld werd.
Hi Ellen, Bedankt voor jouw eerlijke review en feedback. Wat vervelend dat jouw VIA VAI bestelling langer op zich heeft laten wachten. We doen ons uiterste best om vooraf de levertijd te communiceren, maar zijn het met je eens dat dit nóg duidelijker mag. We zijn op dit moment hard aan het werk om dit te verbeteren. Ik kan je dus met een gerust hart beloven dat we luisteren naar je feedback 😊. Dit neemt niet weg dat dit proces voor jouw bestelling niet optimaal verlopen is. Om die reden hebben we zojuist een kleinigheidje naar je op de post gedaan. Houd dus de komende dagen je brievenbus in de gaten. Hopelijk toveren we zo alsnog een glimlach op jouw gezicht 💕. Liefs, Roselie
Mooie schoenen, snelle levering alles top
Hi Lolenthe, Wauw, wat maak je ons met deze mooie review! 😍 Wat fijn om te lezen dat alles zo vlot is verlopen. Daar doen we het allemaal voor. 😊 Ik wens je heel veel plezier met je nieuwe VIA VAI's en hopelijk tot snel in onze webshop! 😘 Liefs, Roos
Bedankt voor het persoonlijk kaartje en het staaltje parfum.
Hi Linda, Wauw, bedankt voor de 10! ❤️ Wat leuk om te lezen dat je het persoonlijke kaartje zo waardeert. We pakken jouw schoenen met liefde en zorg in, zodat het écht een cadeautje is om ze uit te pakken. 😊 Heel veel plezier met je nieuwe VIA VAI's & hopelijk mogen we je nog eens verwelkomen in onze webshop. 😘 Liefs, Roos
I discovered VIA VAI in Amsterdam and immediately fell in love with these shoes. As they are not available in Munich, I ordered online. The delivery was fast and the adorable ankle boots were accompanied with a handwritten card from Dominique which made my day. I will for sure order again or visit the flagship store in Amsterdam.
Hi Christine, Thank you so much for sharing your review. ❤️ How amazing to read that you became such a fan of VIA VAI. 😊 Excellent service is exactly what we stand for and how nice to read that you appreciate the handwritten card so much. We pack your shoes with lots off love and care, so that they really become a gift to unwrap. Have fun with your new VIA VAI's and I hope to see you soon in our webshop or in Amsterdam! 😘 Love, Roos
Hi Manon, Wauw, bedankt voor jouw positieve review! Daar doen we het allemaal voor 🥰. Veel plezier met je nieuwe VIA VAI's en hopelijk tot snel in onze webshop!❤️ Liefs, Roos
Heel erg blij met de service van via vai. Ik had mijn schoenen al vrij snel kapot. Gemaild en binnen een uur een reactie dat ik een nieuw paar kreeg. Echt ontzettend fijn en netjes afgehandeld...top service dus .
Hi Linda, We waarderen jou enorm als klant en doen er alles aan om een lach op jouw gezicht te toveren. Gelukkig hebben we het op deze manier goed kunnen maken. Jij blij, wij blij! 😊 Liefs, Roos
Ik koop veel Via Vai , goede service en goede kwaliteit
Hi Marianne, Wauw, wat gaaf om te lezen dat je zo enthousiast bent over VIA VAI. We zijn enorm blij met klanten zoals jij! 🥰 Topkwaliteit en uitstekende service is precies waar wij voor staan. Veel plezier met jouw nieuwe schoenen en hopelijk tot snel in onze website! ❤️ Liefs, Roos
Op de site een mooie tas gezien en na bestellen snel in huis
Hi Caroline, Wow, thanks voor de 10! ❤️ Wat fijn dat je nieuwe tas snel bij je is thuisbezorgd. Heel veel plezier ervan en hopelijk zien we je nog eens terug in onze webshop! 🥰 Liefs, Roos
Alles verliep goed: bestelling, bezorging,product naar wens en wat bijzonder leuk was het persoonlijke kaartje!
Hi Fashionista, Wat fijn om te lezen dat alles zo vlot is verlopen en dat je het handgeschreven kaartje zo waardeert. 🥰 We pakken jouw schoenen met liefde en zorg in, zodat het écht een cadeautje is om uit te pakken. Heel veel plezier met je nieuwe VIA VAI's en hopelijk mogen we je nog eens verwelkomen in onze webshop! 😘 Liefs, Roos
Blij met mijn aankoop. Makkelijk bestellen en snel geleverd
Hi Karin, Wauw, bedankt voor jouw positieve review! Daar doen we het allemaal voor 🥰. Veel plezier met je nieuwe VIA VAI's en hopelijk tot snel in onze webshop!😘 Liefs, Roos
Vlotte levering en heel netjes verpakt! Tevens een leuke attentie.
Hi Jeannette, Wat fijn om te lezen dat alles zo vlot is verlopen. Wij pakken jouw schoenen met liefde en zorg in, zodat het écht een cadeautje wordt om uit te pakken 😊. Ik wens je heel veel plezier met jouw nieuwe VIA VAI's & hopelijk mogen we je nog eens verwelkomen in onze webshop! ❤️ Liefs, Roos
Altijd goede pasvorm
Hi shoelover, Super bedankt voor het compliment!❤️ Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met de schoenen. Heel veel plezier ervan & hopelijk tot snel in onze webshop!🥰 Liefs, Roos