Artikel snel ontvangen met een leuk persoonlijk kaartje erbij

Hurtig levering

Fin og nem bestilling - hurtigt leveret. Fin hilsen (på dansk) med skoene fra VIA VAI.

• Vil du anbefale os? Ja

Snelle levering, niks mis mee, maar na retouren nog steeds geen afmelding bij Klarna.. daar word ik altijd een beetje zenuwachtig van

Klantvriendelijk hele goede fijne service. Via vai heel fijn merk mooie schoenen

Snelle levering, waren te klein, dus andere maat betsteld. Retourneren ging ook super makkelijk. Al met al hele goede dienstverlening.

2 paar schoenen van dit merk en met beide ben ik mega blij.

Good fits

I love viavai shoes and the New black boots is so good as the other viavai sneakers I already have and juse every day.

Prachtige collectie

ViaVai heeft wederom een prachtige collectie dit seizoen. Trendy schoenen en ook belangrijk met een goeie pasvorm Altijd goeie en snelle service met een duidelijke website.

Mooie schoenen

Mooie schoenen

De schoenen zijn geweldig

Mooie kwaliteit, goede, snelle service

Via vai, deze keer paste mijn eigen maat een keer niet, maar het retourproces verliep prima.

Mooie collectie en snelle levering

Fan

Heerlijk kado om uit te pakken met super toffe schoenen

Goede website en prachtige schoenen. Daarnaast een super leuke service met een. Erassing bij je levering. Top!

Zeer snel!

Snelle levering en leuk persoonlijk kaartje erbij. Zo is online kopen heel persoonlijk!

Geweldig!

Mooie goede kwaliteit schoenen, goede service, snelle levering. I love Via Vai!

Overzichtelijke site, super snelle levering, mooie schoenen

Snelle levering en prachtige schoenen

Supersnel en mooie kwaliteit

Top!!

Prachtige schoenen. Zitten ook als gegoten. Zeer snelle levering en perfecte service. Ook leuk is de attentie die erbij zit. Bedankt!

Snelle service, perfecte laarzen!

Al jaren mijn favoriete merk; stijlvol & kwalitatief goed niveau! Ik heb er weer een paar perfecte laarzen erbij :-)

top

top

Snelle levering en ook goede en snelle afhandeling van een retour zending.

Mooie schoenen met goede kwaliteit en leuke service!

De schoenen bevallen erg goed. Bij aankomst zat er een handgeschreven kaartje en een badgel in de doos, dit maakt het pakketje extra persoonlijk!

Fijne service

Los vd mooie collectie schoenen, een fijne service als je met vragen zit en er wordt een prima oplossing geboden indien nodig.

13 Tielenstraat

Waalwijk 5145 RC