Mooie webshop met goede service! Snel verzonden en goede keus uit betaalmogelijkheden. Helaas moest ik de prachtige laarsjes retourneren, maar ook dat ging heel soepel
Hi Marie-José, Wauw! Bedankt voor jouw review. Wat fijn om te lezen dat je onze service zo erg waardeert. Helaas waren de Gioia Fade niet helemaal jouw laarzen. Hopelijk kun je snel een ander VIA VAI paar scoren. Mocht je ergens hulp bij nodig hebben, horen wij het graag💕. Liefs, Mirthe
Alles duidelijkheid beeld. Ruime voorraad in maten en snelle levering.
Hi Miriam, Bedankt voor jouw review! Wat fijn om te lezen dat je onze website en service zo waardeert. Dat vinden wij erg fijn om te lezen💕. Ik weet zeker dat de Liz Dae sneakers je prachtig staan en je hiermee gaat stralen in Hilversum. Heel veel plezier ermee en hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Mirthe
Mijn retour is nog steeds niet verwerkt, ik wil betalen maar betaal niet voor niks met Klarna, heb meerdere maten en modellen besteld!
Hi Sharon, Bedankt voor jouw review en feedback. Wat vervelend dat je retourzending langer duurt dan je had verwacht 😔. We zijn even voor je op onderzoek uitgegaan en het lijkt erop dat het originele verzendlabel nog op de doos zat. DHL heeft per ongeluk dat label gescand, in plaats van het retourlabel. Hierdoor is je pakketje even de weg kwijt geraakt (letterlijk en figuurlijk!) en is deze nog onderweg. Zodra we je pakketje hebben ontvangen, zullen we deze direct verwerken. We vinden het heel vervelend dat het zo lang duurt voor je retour verwerkt kan worden en sturen daarom een kleinigheidje naar je op. Hopelijk kunnen we het op deze manier goed maken 💕. Liefs, Roselie
In de doos een persoonlijk briefje dus leuk uitpakken! Mooie schoenen, maar ze zaten echt niet prettig dus ze zijn retour gegaan. Ook de retour aanmelding en afhandeling liep goed.
Hi Marloes, Bedankt voor jouw review! Wat fijn om te lezen dat je het handgeschreven kaartje zo erg waardeert. Helaas waren de Bobbi Brick niet helemaal jouw schoenen, hopelijk vind je snel een ander VIA VAI paartje waarmee jij gaat stralen. Mochten wij je ergens bij kunnen helpen horen wij het graag. Liefs, Mirthe
Heldere site, snelle levering. Goeie klantenservice.
Hi Marian, Bedankt voor jouw review! Wat fijn dat je onze service zo waardeert. Daar worden wij heel erg blij van. De Liz Dae sneakers zijn echte eyecatchers. Ik weet zeker dat ze je ontzettend leuk staan. Heel veel plezier ermee en hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Mirthe
Bij de levering zat een “attentie “. Wordt gewaardeerd!!
Hi Mirjam, Van deze review worden wij heel erg blij! Wat fijn om te lezen dat je onze service zo erg waardeert. Extra leuk om dan een kleinigheidje te krijgen bij jouw bestelling. Met de Posy Jen heb jij een prachtige sneaker geshopt. Ik weet zeker dat je hiermee gaat stralen in Noordwijk. Heel veel plezier ermee en hopelijk tot snel in onze webshop. Liefs, Mirthe
Goede service, snel ontvangen, goede retour policy
Hi Lisette, Wauw! Bedankt voor de 10! Wat fijn om te lezen dat je onze service zo waardeert. Met de Liz Dae heb jij een prachtige sneaker geshopt. Daar ga jij mee stralen in Harderwijk. Heel veel plezier ermee en hopelijk tot snel in onze webshop. Liefs, Mirthe
Altijd vlotte bezorging en lief kaartje
Hi Henny, Wauw! Bedankt voor de 10. Wat fijn om te lezen dat jouw VIA VAI's snel zijn bezorgd en jij nu kan genieten van jouw prachtige loafers. Met de Avery Clare heb jij een stijlvolle en tijdloze loafer geshopt. Ik weet zeker dat ze je prachtig staan. Heel veel plezier ermee en hopelijk tot snel in onze webshop. Liefs, Mirthe
Mooie collectie, fijne webshop, leveren snel en netjes
Hi Sandra, Bedankt voor de 10! Daar worden wij heel erg blij van. Wat fijn om te lezen dat je onze webshop en de collectie zo waardeert. Met de Kailee Faye heb jij ook een prachtige laars geshopt. Ik weet zeker dat ze je ontzettend leuk staan. Heel veel plezier ermee en hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Mirthe
De persoonlijke noot in de vorm van het kaartje van “Dennis” werd ook zeer op prijs gesteld
Hi Jan, Wauw! Bedankt voor jouw review. Wat leuk om te lezen dat het persoonlijke kaartje zo wordt gewaardeerd. Daar worden wij heel erg blij van. Met de Gioia Falcon heb jij een prachtige laars geshopt. Heel veel plezier ermee en hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Mirthe
Leuk personeel en prima service
Hi Carola, Bedankt voor de 10! Daar worden wij heel erg blij van. Met de Posy Flare heb jij een prachtig paar VIA VAI's aan jouw collectie toegevoegd. Daar ga jij mee stralen in Hoofddorp. Heel veel draagplezier ermee en hopelijk tot snel in onze webshop. Liefs, Mirthe
Duidelijke communicatie, wordt goed op de hoogte gehouden van het vervolg.
Hi Corien, Bedankt voor je review en feedback. Het is voor ons helaas niet mogelijk om je een bevestiging te sturen wanneer we je order retour hebben ontvangen, mijn excuses. Gelukkig worden retouren doorgaans binnen enkele werkdagen verwerkt en krijg je hier direct bericht van. Ik zie dat je retour gisteren binnen is gekomen en verwacht dat deze uiterlijk morgen verwerkt zal zijn. Nogmaals mijn excuses en ontzettend bedankt voor de feedback. Dit nemen we mee om onze service in de toekomst te kunnen verbeteren. Liefs, Roselie
Original review
Heb mijn bestelde schoenen geretourneerd. Hiervan heb ik tot nu toe geen bevestiging gekregen.
Ok
Hi Ria, Bedankt voor de 10! Daar worden wij heel erg blij van. Met de Posy Dash heb jij een prachtige sneaker aan jouw collectie toegevoegd. Daar ga jij mee stralen in Dessel. Heel veel plezier ermee en hopelijk tot snel in onze webshop. Liefs, Mirthe
Snelle levering en prachtige schoenen. Prima communicatie!!
Hi Marion, Bedankt voor jouw review! Wat fijn om te lezen dat je zo blij bent met onze service en jouw VIA VAI's snel binnen waren. Hopelijk tot snel in onze webshop. Liefs, Mirthe
Snelle levering, leuke wens bij de schoenen
Hi Marian, Wauw! Bedankt voor de 10. Wat fijn om te lezen dat jouw Nora Sooth sneakers snel binnen waren. Ik weet zeker dat deze sneakers je fantastisch staan. Daar ga jij mee stralen in Gennep. Veel draagplezier ermee en hopelijk tot snel in onze webshop. Liefs, Mirthe
Hi Joke, Bedankt voor de 10! Wat fijn om te lezen dat jouw Gioia Fall laarzen snel binnen waren en je hiermee kan stralen in Alkmaar. Ik weet zeker dat ze je fantastisch staan. Heel veel draagplezier ermee en hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Mirthe
Heb veel schoenen en halve laarsjes en erg tevreden over dit merk
Hi Christa, Bedankt voor de 10! Daar worden wij heel erg blij van. Wat fijn om te lezen dat je VIA VAI zo een fijn merk vindt. Jouw schoenenstash bestaat uit een hoop parels. En met de Atelier Rebul producten ben je helemaal compleet. Heel veel plezier ermee en hopelijk tot snel in onze webshop. Liefs, Mirthe
Heel snel bezorgd, de volgende dag al in huis en super blij ook met de schoenen zelf!
Hi Irene, Wauw! Bedankt voor jouw review. Wat fijn om te lezen dat jouw nieuwe Liz Eden sneakers zo snel in huis waren. Daar kun je mee gaan stralen in Den Bosch. Ik weet zeker dat ze je prachtig staan. Heel veel plezier ermee en hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Mirthe
Levering is snel maar moet wel lang wachten op je geld als je iets retourneert.
Hi Joke, Bedankt voor jouw review en feedback. Allereerst, mijn oprechte excuses dat het verwerken van je retourzending langer duurde dan je van ons mag verwachten. Ik heb het even nagekeken voor je en zie dat je retour gisteren verwerkt is en het betaalde bedrag is teruggestort. We nemen je feedback mee om zo onze service te kunnen blijven verbeteren. Nogmaals excuses voor het ongemak. Hopelijk mogen we je in de toekomst nog eens verwelkomen in onze webshop! 😊 Liefs, Roselie
Erg leuk en netjes ingepakt. Zelfs een persoonlijk kaartje erbij, en een mooie tas. Daar wordt je toch blij van. En de schoenen zitten heerlijk. Bedankt
Hi Simone, Bedankt voor jouw enorm enthousiaste review! Hier word je meteen blij van 🥰! Leuk om te lezen dat jij zo blij bent met jouw bestelling en het leuke cadeautje. Met de Liz Ivy heb jij jouw schoenenstash weer aangevuld met een eyecatcher. Ik weet zeker dat ze je geweldig staan en er enorm veel plezier van gaat hebben. Hopelijk tot snel in onze webshop. Liefs, Mirthe
Veel keus in mijn favoriete merk schoenen en rechtstreeks van de makers. Snelle verzending leuk ingepakt met een kaartje en proefmonster parfum erbij. Helemaal tevreden.
Hi Elze, Wauw! Bedankt voor jouw enorm enthousiaste review! Wat leuk om te lezen dat VIA VAI jouw favoriete schoenenmerk is. Daar worden wij heel blij van 🥰. Extra leuk om bij jouw bestelling een heerlijke goodie van Atelier Rebul te ontvangen. Ik weet zeker dat de Sam Haley sneakers jou onwijs cool staan. Heel veel plezier ermee en hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Mirthe
Mooie webshop overzichtelijk en een top service (zelfs via de whatsapp)
Hi Erika, Bedankt voor jouw review! Wat leuk om te lezen dat je onze webshop zo mooi vindt. Wij vinden het enorm belangrijk dat jij goed geholpen wordt. Extra leuk om dit soort complimenten te krijgen🥰. Met de Nora Sooth sneakers loop jij er stralend bij in Groningen. Hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Mirthe
Keurig bevestiging via mail. Op de hoogte gehouden van de verzending en bij het ontvangst zat er een leuk persoonlijk geschreven kaartje in de doos.
Hi Karin, Wauw, van dit enthousiasme worden wij enorm blij! Wat leuk om te lezen dat je het handgeschreven kaartje zo waardeert. We pakken jouw schoenen met liefde en zorg in, zodat het écht een cadeautje is om uit te pakken ❤️. Hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Pleun
Hi Diana, Wauw, bedankt voor jouw positieve review! Daar doen we het allemaal voor 🥰. Veel plezier met je nieuwe VIA VAI's en hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Pleun
Duidelijke site
Hi Corinne, Bedankt voor het delen van jouw positieve review! ❤️ Heel veel plezier met jouw nieuwe Posy Flare sneakers. Hopelijk zien we je nog eens terug in onze webshop! Liefs, Pleun