Altijd goede pasvorm
Hi shoelover, Super bedankt voor het compliment!❤️ Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met de schoenen. Heel veel plezier ervan & hopelijk tot snel in onze webshop!🥰 Liefs, Roos
Goede schoenen, goede service
Hi Heleen, Bedankt voor de lovende woorden! ❤️ Ontzettend gaaf om te lezen dat je zo enthousiast bent. Go rock your new VIA VAI's & hopelijk tot ziens in onze webshop! 😘 Liefs, Roos
Prima service!
Hi Greetje, Wauw, een 10! Uitstekende service is precies waar wij voor staan, dus dit compliment waarderen wij enorm 🥰. Heel erg bedankt en hopelijk tot ziens in onze webshop! Liefs, Roos
Perfect fit & fast delivery
Hi Camille, Thank you so much for sharing your review! How nice to read that you are so satisfied with our service and shoes. Enjoy your new VIA VAI's, you'll rock them ❤️. Hope to see you soon! Love, Roos
Heb meerdere laarsjes van via vai en ook met deze ben ik weer superblij!
Hi Jacqueline, Van dit enthousiasme worden wij enorm blij! Daar doen we het allemaal voor 😊. Bedankt voor het delen van jouw positieve review & veel plezier met jouw VIA VAI's 😘. Hopelijk tot snel in onze webshop. Liefs, Roos
I wear them one time and they give me problems in the back,i have a wound,so i don’t recommend to anyone to buy this model.They look nice,that’s all.They are not comfortable at all.Maybe other models from Via Vai are comfortable but this model NO!
Hi Zander, Thank you for your honest review and feedback. We regret to hear that the VIA VAI sneakers you ordered we're not the perfect match for you 💔. Our customer service is always ready to listen and look into this issue. We've just contacted you through e-mail, so we can find a solution together. Our apologies for the inconvenience. We're looking forward to hearing from you. Kind regards, Roselie
Goede kwaliteit en mooie schoenen
Hi Iris, Wauw, bedankt voor de 10! ❤️ Topkwaliteit en trendy, vernieuwende designs is precies waar we voor staan. Heel veel plezier met jouw nieuwe Ziva Vienna's en hopelijk tot snel in onze webshop! 😊 Liefs, Roos
Snelle levering met een leuk handgeschreven kaartje. Mooie schoenen.
Hi Femke, Wat fijn dat jouw nieuwe VIA VAI's snel bij je zijn thuisbezorgd en leuk dat je het handgeschreven kaartje zo waardeert. Wij pakken jouw schoenen met liefde en zorg in zodat het echt een cadeautje wordt om uit te pakken ❤️. Heel veel plezier van je nieuwe schoenen en hopelijk mogen we je nog eens verwelkomen in onze webshop. 🥰 Liefs, Roos
Sinds ik VIA VAI draag, heb ik nooit meer pijn aan mijn voeten. Het is mijn lievelings merk geworden.
Hi Angie, Wat een leuke review; een echte VIA VAI fan! We zijn ontzettend blij met jou als klant ❤️. Liefs, Roos
Mooie schoenen, top service
Hi Manon, Wauw, bedankt voor de 10!❤️ Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service en levering. Ik wens je heel veel plezier met jouw nieuwe VIA VAI's.😘 Hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Roos
Very nice shoe
Hi Marita, Thank you so much for sharing your review. How amazing to read that you are happy with your new shoes. Enjoy your new VIA VAI's, you'll rock them ❤️. Hope to see you soon! Love, Roos
Beautiful design and super customer service
Hi Inez, Thank you so much for sharing your review. How nice to read that you are so satisfied with our service and design. Enjoy your new VIA VAI's, you'll rock them❤️. Hope to see you soon! Love, Roos
Wat een mooie spullen, fijne website en klantvriendelijke benadering. Top.
Hi Eveline, Super bedankt voor het grote compliment! ❤️ Fijn om te lezen dat je zo'n positieve ervaring hebt gehad met onze webshop. Heel veel plezier met je nieuwe VIA VAI's & hopelijk zien we je nog eens terug in onze webshop. 🥰 Liefs, Roos
Mooie schoenen. Vlot geleverd. En! een heel leuk kaartje erbij!
Hi Heleen, Van dit enthousiasme worden wij enorm blij! 🥰 Wat fijn dat je schoenen snel geleverd zijn. Wij pakken jouw schoenen met liefde en zorg in, zodat het écht een cadeautje wordt om uit te pakken. ❤️ Ga lekker genieten van je nieuwe VIA VAI's. You'll rock them! 😘 Liefs, Roos
Ik koop al mij sneaker bij jullie en passen goed maat 41 Alleen schoenen wijken van maat jammer
Hi Letitia, Wat jammer dat je wat problemen ervaart met het vinden van de juiste maat. Mocht je behoefte hebben aan maatadvies, dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Wij helpen graag en kunnen per model aangeven hoe deze valt. Hopelijk zien we je snel terug in onze webshop en scoor je een paartje dat perfect voor je zit. ❤️ Liefs, Roos
Goede site service en helpen je goed als er een probleem is.
Hi Anja, Bedankt voor jouw positieve review over onze service! Daar doen we het allemaal voor. 😊 Heel veel plezier met jouw nieuwe VIA VAI's en hopelijk tot snel in onze webshop! ❤️ Liefs, Roos
Zoals altijd leuke schoenen en mijn bestelling was snel geleverd
Hi Anja, Wow, thanks voor de 10! ❤️ Wat fijn dat jouw nieuwe VIA VAI's snel bij je zijn thuisbezorg. Heel veel plezier ervan, jij gaat ze rocken! 😘 Liefs, Roos
Alle via vai lopen geweldig en de kwaliteit is erg goed
Hi Linda, Wauw, wat gaaf om te lezen dat je zo enthousiast bent over VIA VAI. We zijn enorm blij met klanten zoals jij! ❤️ Bedankt voor het delen van jouw positieve review & veel plezier met jouw VIA VAI schoenen. 😘 Hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Roos
Bij 1 schoen zijn de leren schubben er al helemaal vanaf en bij de ander is het bovenste gat waar veter doorgaat heel wijd geworden. Beetje jammer van de schoenen. Ik kan ze zeker aanbevelen want ze zitten echt super lekker. Op advies van Via vai sneakers afgegeven bij de verkopende winkel deze zijn opgestuurd. Binnen 14 dagen kon in mijn geheel nieuwe sneakers ophalen. Top service van VIA VAI
Hi Petra, Wat jammer om te lezen dat jouw schoenen wat beschadigingen hebben opgelopen. Het desbetreffende mailadres was niet terug te vinden in ons systeem, maar we hebben contact met je opgenomen in de hoop dat we een passende oplossing kunnen vinden. We waarderen jou enorm als klant en doen er alles aan om een lach op jouw gezicht te toveren. Hopelijk kunnen we het zo goedmaken. Jij blij, wij blij! 🥰 Liefs, Roos
Original review
Kwaliteit! Zowel product als service.
Hi Sanne, Wauw, bedankt voor jouw lovende woorden! 🥰 Ontzettend gaaf om te lezen dat je zo enthousiast bent. Go rock your new VIA VAI's & hopelijk tot ziens in onze webshop! ❤️ Liefs, Roos
Snelle levering, goede service wat betreft retourneren. Kortom zeer prettige site!
Hi Brenda, Wat fijn om te lezen dat alles zo vlot is verlopen. Hopelijk zien we je nog eens terug voor een bezoekje aan onze webshop en scoor jij dan het paartje dat perfect bij jou past!❤️ Liefs, Roos
Snelle serviceen altijd verzekerd van de goede pasvorm.
Hi Astrid, Wauw, wat gaaf om te lezen dat je zo enthousiast bent over VIA VAI. Daar doen we het allemaal voor. 🥰 Bedankt voor het delen van jouw positieve review & heel veel plezier met jouw VIA VAI'S. 😘 Hopelijk tot snel in onze webshop!❤️ Liefs, Roos
Geweldig dat jullie ook maat 43 hebben, hoop dat er nog meer modellen in maat 43 komen
Hi Paulien, Wat leuk om te lezen dat jij nu ook eindelijk VIA VAI schoenen in jouw eigen maat kan shoppen. 😍 We doen er alles aan om een lach op jouw gezicht te toveren. We zullen je waardevolle feedback meenemen in de toekomst. Veel plezier met je nieuwe VIA VAI's en hopelijk tot snel in onze webshop. ❤️ Liefs, Roos
Duidelijk en overzichtelijk!!
Hi Mery, Bedankt voor het grote compliment! ❤️ Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze levering en service. Heel veel plezier met je nieuwe VIA VAI's, ze zullen je prachtig staan! 😘 Hope to see you soon! Liefs, Roos
Schoenen waren heel snel binnen, mooi verpakt en een persoonlijk kaartje met een leuke attentie erin! Was een cadeautje om open te maken
Hi Linda, Wauw, bedankt voor de 10! ❤️ Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service en de levering. Wij pakken jouw schoenen met liefde en zorg in, zodat het écht een cadeautje wordt om uit te pakken. 🥰 Ik wens je heel veel plezier met jouw nieuwe VIA VAI's en hopelijk tot snel in onze webshop! 😘 Liefs, Roos